Šta je novo?

HTC One

Lici na onaj oksidovan aluminijum koji je imao problem guljenja kod crne one s serije... ostaje nam da malo kasnije u toku dana saznamo sve :)

Na YouTube-u samo uklanjaju klipove :D
Ko hoce da pogleda video, moze da ga skine odavde: link

Tsk tsk, ne možete da sačekate par sati :p
Vidim da je hype uspeo da se stvori :D

Ah, previse lici na iPhone 5..

Meni je ovo katastrofa, ni najmanje mi se ne svidjaju dizajn i stil...

Meni je ovo katastrofa, ni najmanje mi se ne svidjaju dizajn i stil...

Ovo je sve samo ne katastrofa.
Dizajn je ok. Ne znam kakav si "stil" ocekivao. Telefon deluje mocno, skupo i premium.

Ima najnoviji Snapdragon koji bi trebao da bude stedljiviji od S4 Pro. Odlican ekran. Najbolji PPI trenutno i najverovatnije kameru od 12-16mpx sa istom tehnologijom koju ima Nokia PureView.

Ne gledam hardware uopste, svi flagshipovi su danas napucani. Dizajn mi se ne svidja, zato sto deluje retro, a alergican sam na to. Naravno mozda je to nekome bas super...

Nadovezao sam se na @fkloznica post sto se hardvera tice.

Meni je dizajn skroz ok. Ne znam sta konkretno smeta. Svidja mi se kako je telefon odradjen. Iza deluje mocno. Bas kao i iPhone 5.
Dual zvucnici su mi takodje odlicna stvar.

Nadovezao sam se na @fkloznica post sto se hardvera tice.

Meni je dizajn skroz ok. Ne znam sta konkretno smeta. Svidja mi se kako je telefon odradjen. Iza deluje mocno. Bas kao i iPhone 5.
Dual zvucnici su mi takodje odlicna stvar.

Pa ne svidja ta kombinacija srebrno/crno sa prednje strane, a ponajvise ti rupicasti otvori gore i dole. Opet kazem, kontam da je to nekome skroz gotivno.

Gore levo power dugme? :D :) Perverzan je ali jbm mu misa, jel morao 98% da lici na iP5..

Meni je dizajn mnogo bolji od Xperie Z ili onog Oppo krsa. S III i Note II da ne pominjem

U rangu mi je sa iPhone 5.

odlican dizajn.. stvarno sam iznenadjen.. cini mi se da s4 sada mora da nadmasi sebe.. ako ovaj mob ne bude imao neke sktivene mane pokidace ove godine..

Ako se ne bude gulio - sjajno, prelep. :)

Ovaj srebrno beli je brutalan, meni ne liči na iP5 (pre bi rekao da su xperije bile inspiracija). Sviđa mi se zaobljenost, a i taj retro šmek.

Poslednja izmena:
Ne znam sto se glupiraju sa ovim brisanjem artikala i vide kad se sve vec zna.

Imam utisak kao da je telefon bespotrebno duzi 2 cm :)
I ne vidim gde lici na ip5, a kamoli da može da se porede ta dva telefona. Smesno.

Ne može da liči na trolejbus, naravno da liči na druge telefone.

Po meni odličan dizajn, samo izgleda da je ovaj sense 5 kao windows 8 :smash:

Poslednja izmena:
Ne može da liči na trolejbus, naravno da liči na druge telefone.

Po meni odličan dizajn, samo izgleda da je ovaj sense 5 kao windows 8 :smash:

HTC telefoni nikad nisu licili na druge! Do pojave 8X modela kojim su iskopirali Lumiu.

Ma dobro, šalim se malo. Svaki drugi upis je bio da liči na iphone.

Teško je sada napraviti neki dizajn koji mnogo odskače, sve su to nijanse.

Kao što sam predpostavio liči na windows phone, blink feed. Mogli su ovo sa windows phone 8 da odrade a ne androidom.

Poslednja izmena:
po specifikacijama malo je uzi od s3jke.. ko zna kako lezi u ruci :D uglavnom za sada je zverina...

Nazad
Vrh Dno