Šta je novo?

HTC One

Boze sacuvaj ako rese da naprave gromadu sa 4.7 ekranom.. bespotreban stereo speaker ili sta god da je to ogromno cudo dole, i na vrh toga back i menu tasteri../

ne mogu da verujem da ovo kazem, ali....malo lici na IP4+? definitivno mi je to prva asocijacija ovog dizajna

Kombinacija ip4 i hero.
Sviđaju mi se ove ikonice, izgleda da će konačno htc da izbaci gradijente iz svog interfejsa.
I samo može dobro da bude što ima stereo zvuk, makar zbog zvona. Nego nadam se da će biti bolji zvučniik nego onaj ubogi htc stereo, ili kako se već zvao.

Lici ne Hero, sto je odlican dizajn za 2003 g. Retro (fuj). Al treba videti uzivo kao i sve, i s3 je uzivo mnogo bolji nego na slikama...

htconeblack-evleaks.jpg

Ovaj sense možda i bude ličio na nešto. Više nema onih idyotskih pseudo 3d efekata, gradijenata i lance flair-ova.
Ne sviđa mi se što uopšte ima logo napred i što nema on screen buttons. Ostalo je više nego ok.
I da, nadam se da dugme za paljenje neće biti gore kao na j/8x/butterfly.

Mnogo lici na iPhone sto je minus ogroman,mada mislim da ovo nije konacan render i nadao sam se nvidia chipsetu bilo bi zanimljivije..sto se tice dugmeta,slazem se da je bolje da ne bude gore,veliki je phone

jeste, jos samo im fali nvidia chipset pa da ove godine bankrotiraju

Pukli su zbog loseg planiranja i marketinga...sve to moze da sa preokrene preko noci. HTC je po meni kompanija koja pravi premium built uredjaje,po kvalitetu izrade ispred svih. Jedna godina bez gluposti i eto ih na konju. Tegra 4 je zanimljiv chipset u svakom slucaju.

ni jedan flagship sa tegrom se nije proslavio. niti se nvidia nesto proslavila do sada. niti se htc proslavio premium kvalitetom ni jednim modelom poslednje 3 godine.

htc je dominirao u pocetnoj fazi Androida. Prvi samar im je lupio Samsung sa Galaxy S I koji je u svemu (osim materijala kucista) bio bolji od htc-a. U prevodu, prvi htc android telefoni su imali vise rama od konkurencije i bili su zanimljiviji kao uredjaji za silna flesovanja i custom eksperimente (odlicna xda podrska).

Onda je Samsung ugradio samoled, mnogo bolju kameru i audio cip u SGS I i ljudi su izvalili da za isti kes mogu da dobiju mnogo vise.

Imace mnogo problema u buducnosti da se izbore sa Samsungom, Motorolom, Sony pa i LG jer svi osim Samsunga nude priblizno isti kvalitet izrade i kucista uz kompletnije telefone.

A onda je samsung negde usput shvatio da treba da prestane da syebava softver toliko, nadamo se da je ovo godina kada to možemo reći i za htc.

HTC-ONE-M7-Noir-Blanc.jpg

Telefon je stvarno prelep meni bar jeste. Ali stvarno previse podseca na iPhone 5.

Odmah ga sklonise!

Telefon izgleda mocno, drago mi je da su se zadrzali na 4.7" ako sam dobro razumeo.

Ko je video, video je :D

Ekran nije bas ostavio neki utisak na mene, cini mi se da je i onaj na Xperia Z bolji.
Ima Samsung ponovo sve da ih zakopa sa samoledom :)

Ekran je delovao odlicno! Dok je krivio telefon u stranu boje, kontrast, vidljivost sve je delovalo odlicno. Ja sam gledao u 720p ekran odusevljava nema sta. U pitanju je SLCD 3. Ono sto je meni neverovatno je 468 PPI! 4.7" FullHD.

Poslednja izmena:
Pa verovatno su ljudi iz HTC-a reagovali brzo. Ovo iza je aluminijum 99%.

Nazad
Vrh Dno