Pojavljuje mi se žuta linija sa leve strane ekrana kad se malo ugreje telefon. E sad telefon mi je rutovan i ima Cm 10.1. Kako će na to da reaguju u servisu? Dal će mi ukinuti garanciju zbog toga?
pa to i kazem. A kad nije za godinu i kusur, tesko da ce ikadNe moze jer jos nema s-off i ko zna da li ce ga ikad biti.
naravno da hocePojavljuje mi se žuta linija sa leve strane ekrana kad se malo ugreje telefon. E sad telefon mi je rutovan i ima Cm 10.1. Kako će na to da reaguju u servisu? Dal će mi ukinuti garanciju zbog toga?
Ja pokušao da povežem telefon sa računarom koji ima xp windows i nisam nikako uspeo. On očita telefon,ali kada udjem tu,nema nijedan fajl.
Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim armband futrolu za ruku, sa džepčićima za ključeve i pare, za HOX? Muka mi je više od landaranja telefona po džepu ili nošenja u ruci dok trčim...
Ako je na forumu reklamiranje zabranjeno, molim vas za PM.
Hvala unapred.
Potreban mi je beli data kabl, stari pukao...dal da jurim originalni il nesto drugo? Ima li razlike? Gde naci beli...
fastboot flash boot boot.img
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari