Šta je novo?

HTC One X

Pojavljuje mi se žuta linija sa leve strane ekrana kad se malo ugreje telefon. E sad telefon mi je rutovan i ima Cm 10.1. Kako će na to da reaguju u servisu? Dal će mi ukinuti garanciju zbog toga?

Poslednja izmena:
Ne moze jer jos nema s-off i ko zna da li ce ga ikad biti.
pa to i kazem. A kad nije za godinu i kusur, tesko da ce ikad
Pojavljuje mi se žuta linija sa leve strane ekrana kad se malo ugreje telefon. E sad telefon mi je rutovan i ima Cm 10.1. Kako će na to da reaguju u servisu? Dal će mi ukinuti garanciju zbog toga?
naravno da hoce :) Sem ako ne budu vrlo korektni i progledaju ti kroz prste...

Hmmm...baterija je čak bolja nego prethodnih dana, a još mi je danas fon bio pola dana online na skype, uz standardno 3 gmail naloga sa uključenom sinhronizacijom, manuelno osvetljenje, sve vreme na 2G, ali protok preko wifija uglavnom...

zu8evamu.jpg

yjyzemen.jpg

nu8amu8y.jpg

Ja pokušao da povežem telefon sa računarom koji ima xp windows i nisam nikako uspeo. On očita telefon,ali kada udjem tu,nema nijedan fajl.

Ja pokušao da povežem telefon sa računarom koji ima xp windows i nisam nikako uspeo. On očita telefon,ali kada udjem tu,nema nijedan fajl.

Instaliraj HTC sync ili kako se već zove fabrički SW za vezu sa računarom, on će ti automatski ubaciti odgovarajuće drajvere...

Rekord :D
utyrezyz.jpg

Ja mislio da ne treba,posto kod mene na sedmici to nista nije trazilo. samo udri :D

Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim armband futrolu za ruku, sa džepčićima za ključeve i pare, za HOX? Muka mi je više od landaranja telefona po džepu ili nošenja u ruci dok trčim...
Ako je na forumu reklamiranje zabranjeno, molim vas za PM.

Hvala unapred.

Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim armband futrolu za ruku, sa džepčićima za ključeve i pare, za HOX? Muka mi je više od landaranja telefona po džepu ili nošenja u ruci dok trčim...
Ako je na forumu reklamiranje zabranjeno, molim vas za PM.

Hvala unapred.

Jesi li pogledao u supermarketiću?

Valja se 4.2.2 iza brda sve sa sense 5, ali kako čitam ZOE 100% nećemo dobiti jer ni butterfly ga nije dobio.

Potreban mi je beli data kabl, stari pukao...dal da jurim originalni il nesto drugo? Ima li razlike? Gde naci beli...

Da da tezak fetis ...ma kad je sve belo pa da ne odudara al ako nema beli moze bilo koji samo da sljaka ;)

@miha pre nego sto odgovoris nekom prvo procitaj o cemu ie rec...nisam trazio da mi neko kupi i donese vec dal ima razlike izmedju dve stvari originala i da kazem nekog kineskog smeca ;) a pitanje gde ga ima je bilo usputno...
...hvala i na linku jer jja ne znam kako bih to sam uradio!

Poslednja izmena:
Koristim vec duze vrijeme RENOVATE Final 1 kao sto se da vidjeti iz prilozenog screenshota.
Fleshovao sa Final 4 Rom-om i sada mi nedostaje baseband (noviji kernel verzija)?
Fleshovao xm_kernel_241_RENOVATE i opet isto? Telefon u Airplane Mode-u, ne rade ni Data/WiFi konekcije a niti BT... ocito radio fali?
Koji kernel/radio koristite sa RENOVATE 4-kom?

Ako moze pomoc.:wall::wall::wall:

Prilozi

• Screenshot_2013-07-20-21-34-28.png
    Screenshot_2013-07-20-21-34-28.png
    74.2 KB · Pregleda: 254
  • Screenshot_2013-07-20-21-55-20.png
    Screenshot_2013-07-20-21-55-20.png
    71.5 KB · Pregleda: 249
  • Screenshot_2013-07-20-21-55-29.png
    Screenshot_2013-07-20-21-55-29.png
    78.8 KB · Pregleda: 251
  • Screenshot_2013-07-20-21-56-13.png
    Screenshot_2013-07-20-21-56-13.png
    168.2 KB · Pregleda: 252
Sad sam gledaoo temu na XDA, niko ne pominje probleme sa radiom...
Jesi li probao da ponovo flasujes?
Ako nisi, ful wipe, i posle toga flash. Meni je ranije, kada nadjem na boot loop, ili sličan problem, pomagao i dupli flash, dakle dva puta odmah jedan za drugim, u istoj iteraciji...

probao sve sto si predlozio i opet isto????

Jesi napravio EFS backup pre flashovanja?

heh... i ja sinoc flashovao svoj... presao sa nekog aokp roma na slimbean... i ista stvar... nema wifi-ja, nema mobilne mreze... imei polje prazno.
izvuci iz roma boot.img pa flashuj kroz fastboot
Kod:
fastboot flash boot boot.img
pa odradi wipe, pa opet instaliraj rom.
kod mene je proradilo :)

Ako ne,imam ja poslednju verziju baseband pa ako zatreba saljem.
Bio u slicnom problemu.

Pajsad. Zadnja 2-3 dana mi se gubi mreza i kad ocu da je vratim pise vasa kartica ne podrzava ovu mrezu. I onda moram da ga restartujem da dodje sebi i onda radi samo pola sata sat i opet isto. Sta je sa ******a?

E ***, a ja taman presao na note 2 :/

Vrh Dno