Nisam jedan do drugog, po sećanju na moj bivši One X. Zvuk na One je mnogo bolji od One X, ali baš mnogo primetno jači i bolji. One jedan do drugog sam poredio sa S4 i Sony XZ. One ih je izuo sa ekranom.
skontao je... Koliko sam ja vidio, One X ima svjetliji ekran na suncu i od SGS4, a i od One cak (jer je max brightness podesen nize na One)Nisi izgleda skontao. Govorimo i tipu ekrana, a ne o telefonu.
Kod mene taj WOW efekat su izazvali iP5 i Htc One. S4 me uopšte nije wow-no :d
skontao je... Koliko sam ja vidio, One X ima svjetliji ekran na suncu i od SGS4, a i od One cak (jer je max brightness podesen nize na One)
Bah... ukratko:
TFT je vrsta LCD-a. TN, PVA i IPS su vrste TFT-a.
Nema tu sta rekla kazala.
Ko god pogleda slike na note ili video svi se ocaraju bojama,a dok sam imao lcd svi su gledali belo pa me pitaju sto je sve bledo i isprano.
Znaju se prednosti i mane jednog i drugog displeja pa ko sta voli to neka uzima.
Ja volim da boje sijaju i da sve izgleda zivlje a ne bledo i isprano,dok neko voli ovo drugo![]()
bas je One X blijed i ispranNema tu sta rekla kazala.
Ko god pogleda slike na note ili video svi se ocaraju bojama,a dok sam imao lcd svi su gledali belo pa me pitaju sto je sve bledo i isprano.
Znaju se prednosti i mane jednog i drugog displeja pa ko sta voli to neka uzima.
Ja volim da boje sijaju i da sve izgleda zivlje a ne bledo i isprano,dok neko voli ovo drugo![]()
instaliraj programchic LCD Test, pa izvrti sve boje. Bas na One S sam poredio sa One X, i crvena je ne malo, nego bukvalno narandzasta. Toliko o preciznosti OLED-aUpravo tako - najvise mrzim kad nako napanji na TV-u boje i divi se drecavo rozim licima ljudi i fluorescentno zelenoj travi :wall:
Ono sto je dobro kod (S)AMOLED-a je crna boja, a rado bih na svom One S sredio boje...
Normalno da se razumete kad koristite lcd
isto tako se ja i Djilkosh razumemo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari