Šta je novo?

HTC One X

Taj od 19000 je bio sa bug-om u Antutu sw-u. Ispravke za wifi se pominju..

Neznam dali je samo moj subjektivan osecaj, ali mi je WiFi signal dosta jaci?

Pa kad bi neko jos uzimao Mondo za ozbiljno, bilo bi super :) Sa druge strane, ako HTC opet napravi takvu glupost, nece jos dugo potrajati.

Pa ne pise samo na mondu, htc je stvarno otisao u k.... :d a i bice dobra preporuka za kupovinu One ili leptira..

Poslednja izmena:
Zaebano je to sa navigacijom. Ja se jos nisam susreo sa nekom IGo koja radi bez rutovanja telefona i da ne mora da se promeni ime DCIM foldera. Ako je neko srecnije ruke od mene, bio bih mu zahvalan :beer:

Pretpostavljam da to vazi i za One S?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366845904325.jpg
    uploadfromtaptalk1366845904325.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 90
Mozda se sa One-om poprave :d

Pa koliko odlazu mozda se One pojavi sa KLP :d

Kada je iGo u pitanju...

Pretpostavljam da to vazi i za One S?

Da odgovorim sam sebi... :)

Ne znam da li je isti problem u pitanju, ali se na One S jako lako resava. Samo treba srediti sys.txt na ovaj nacin i radi savrseno:

[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=888
screen_y=540
screen_x2=540
screen_y2=896
screen_xy="800_480:888x540/540x896:fullscreen"

Nije potrebno nikakvo root-ovanje niti bilo kakva dodatna komplikacija.
Inace, skinuo sam 960x540 "verziju" iliti tako konfigurisanu i bez ovih podesavanja iznad posle prvog uspesnog startovanja svako sledece dovodi do crnog ekrana iliti aplikacija ne radi.

Ne želim da poverujem da One X neće dobiti zvanični apdejt... ako to urade stvarno, ali stvarno nisu normalni. Obećao sam sebi da neću da ga rootujem, flashujem, modujem itd itd.

polako, jos ne znamo sta donosi KLP... Na kraju krajeva, iz iskustva sa DHD, vece je promjene donosila promjena Sensea na v3, nego prelazak sa androida 2.2 na 2.3...
Drugo, mimo Nexusa, ko zna kad ce izaci drugi telefoni sa KLP, a tek posle se mogu ocekivati apdejti...

prepojednostavljivanje, ali dobro, i ja sam pobornik sense-a na one x (cyanogen furam na Desire HD)...

Sense radi jako lepo i na One X i na One S, tako da nema neke potrebe za optimizacijom na racun funkcionalnosti i/ili sminke :)

jel ima neko problem sa skype-om, meni nece da se uloguje, kad se podize app traje vecnost, nema pojma da radi...

Pomenuta operacija i kod mene traje jako dugo (vise od minut) samo kada se koristi wireless. Ako se koristi grps/3g radi normalno.
Nemam pojma u cemu je "kvaka" :S:

Hvala.
Ladno radi na 3g. Logujem se na 3g posle ukljucim wifi i sljaka :beer:

Da li je neko probao CyanogenMod?

Ja sam na CM 10.1, par dana već, i prilično sam zadovoljan. Nemam problem sa kamerom, jer istu slabo koristim, od tastatura koristim swype od prvog dana, a i muziku slabo slušam preko fona. Meni definitivno fon radi bolje. Sad, videćemo posle nekog vremena, ali su za sada utisci odlični

Poslednja izmena:
Oficijalni JB 4.1.1 ili...?

Isti problem imamo na One S i na One X, tako da nije slucajno.
Inace, posle upgrade-a na JB sam morao da setujem staticku IP adresu inace nije hteo wireless uopste da radi sa mojim router-om.
Na ICS-u je sve bilo ok. Nisam probao Skype na ICS-u.

Postajem jako nezadovoljan sa one x. Playstore mi se rusi pri startovanju, kad obrisem cache sve je ok, šok ne uradim update neke aplikacije, onda se opet sruši.

Kada razgovaram preko Vibera ja sve ljude čujem dobro, a svi se žale da moj glas secka, jos sam u Nemačkoj na wifi. Baterija nekada bude pri kraju u 5 popodne. Baš sam se smorio, a nemam ga ni godinu dana.

To je problem do tvog telefona. Ni jedna mi aplikacija za sve ovo vreme nije pukla a imam ga dobrih 8-9 meseci :) Radi kao prvog dana, brzo i efikasno.

Mislim da je hteo da kaze da kod tvog nesto bas i ne stima :) iliti da bar softverski sigurno nije ok...

A ja sam hteo da kažem da njegov komentar mi nije nimalo pomogao, ni meni no drugim članovima.

Elem, ako vam se dešava da vam se rusi playstorr, u settings, apps, all proverite da li su download i download manager na enable.

Nazad
Vrh Dno