Šta je novo?

HTC One X

Jel ima neko ideju gde može u srbji da se kupu grč medialink hd ...našao sam ga u zemljama u okruzenju ali kod nas jok...

Juce sam isao da kupim 2A punjac da vidim oce se telefon brze puniti, posto je ovaj sto sam dobio uz telefon 1A. Na moje razocarenje telefon se puni duplo sporije :-\ Nznm zasto i kako ali danas idem da vratim punjac...

Telefon povlaci struje koliko mu je potrebno,ne pomaze tu jaci punjac.

ja ga uvijek punim preko noci, tako da mi jaci punjac i ne treba (i predlazem svima da rade isto :p )

Pa punim i ja uglavnom... Ali mi treba kad sam negde na putu brzo punjenje :) Vratio sam punjac, a uzeo sam external charger od 5000mA tako da sam sad miran.

sta znam... Ja kad putujem, ne drndam mobilni svo vrijeme, a dodatna prednost je sto imam i Desire HD sa 3 baterije (2 extended), pa sam miran :p Jedino kad sam bio u IT, pa koristio GPS svo vrijeme, to je bio problem, jer punjac u autu nije mogao da puni bateriju toliko brzo koliko se ona praznila :)

"pokostas"? :trust: Can you say that in plain Serbian? :)

Prvo da pohvalim poslednja azuriranja, telefon leti u svakom pogledu u svakoj aplikaciji. Da čovek ne poveruje.

Sad ću malo da ga kudim:

Pre je search Box za google (onaj widget) po odabiru odmah pretraživao a sad nešto vrti (verovatno startuje google now koji ne radi) 30 sekundi pa tek onda se upali tako da mi je brže pretragu da uradim paleći browser.

Ima li rešenja za ovo? Ili da ugasim google now ili da proradi.

Ja sam odusevljen brzinom upisa u storage. Mislim da je vise nego duplo brze nego sto je na sd kartici.
Drugo, ne znam ko je kudio audio chip..telefon savrseno reprodukuje mp3,flac na pristojnim slusalicama.

Da li je nekome stigao novi update za kameru?

ha! Meni ne, ali vidim da je nekim Indijcima poceo da stize bas danas. Mada, apdejt je konkretno za optimizaciju potrosnje kamere kad je u stand by rezimu, znaci nista posebno...

mislim da mi necemo dobijati ovaj apdejt, jer ga vec imamo :p Ovo je za ove koji su ranije dobili JB, koliko ja pratim thread na XDA, ovim se apdejtuje kamera na v4.0.523863, sto ja vec imam... A vjerovatno i vi...
(Settings>Apps>All>Camera.)

ali verzija software-a nije ista, 3.14.720.24 je sa novim update-om tako da mislim da je sve ipak namenjen OTA

za nas CID jos nista... Vidjecemo, ja mislim da ako sta i dobijemo, to nece biti ovaj camera update...

gay! :d

ja ga uvijek punim preko noci, tako da mi jaci punjac i ne treba (i predlazem svima da rade isto :p )
Ne slažem se sa tobom, jer preko noći kada se baterija napuni počinje da se prazni, pa se dopunjava što dovodi do kraćeg trajanja baterije...

Mislio sam samo tog dana, kad se ujutru skine sa punjača baterija će malo kraće trajati, ne nešto preterano, ali kraće. Nisam mislio da generalno utiče na trajanje i da kažem životni vek baterije, da ne bude zabune :D

to nikako nema smisla :D

Mislio sam samo tog dana, kad se ujutru skine sa punjača baterija će malo kraće trajati, ne nešto preterano, ali kraće. Nisam mislio da generalno utiče na trajanje i da kažem životni vek baterije, da ne bude zabune :D

Samo cu ti reci PLACEBO :)

A i oprostite coveku mozda ga drzi jos od sinoc, pa sad... :D

Baterija traje neznatno krace, ako telefon uzmes da koristis po skidanju sa punjaca, neposredno posto je punjac zavrsio sa punjenjem. Tada baterija ima najvecu temperaturu sto se dodatno povecava upotrebom samog telefona. Kada ga ostavis da se puni preko noci, baterija se po zavrsetku punjenja ohladi, i kasnije ima "normalnu" autonomiju...

Ovo nije nikakva teorija, vec sam se i sam uverio u praksi...

A zar ne smanjuje autonomiju to što se tel preko noći malo isprazni pa dopunjava? Kod mene se tako pokazalo u praksi...
@Djilkosh jeste bilo ludo :D
Eto, ali pošto sledeće polugodište idem pre podne u školu moraću da punum telefon preko noći, tako da ne znam ni što se bunim :p

ko da cete te baterije unucima u amanet da ostavljate :d Realno, malo ko od nas ce za 2 god koristiti isti ovaj One X, a kome vec bude gust (kao meni za DHD), moze da izdvoji tih par desetina eura za novu bateriju (eventualno i onu za One X+ ili neku drugu jacu, ja sam za DHD uzeo 2 odlicne Ankerove, i prezadovoljan, 4-5 sati screen on time, autonomija 2-3 dana)

Da, ali ce se morati dodatno platiti montaza te baterije u nekom od servisa...

Nazad
Vrh Dno