Šta je novo?

HTC One X

pa to mi je manje bitno :) Vise me interesuje sta donosi sense 4.5? 4.1 je bio solidan napredak (smooooth)

Koga zanima malo sharenish, ovo je perfektno uradjeno. Fino uradjeno za sortiranje, lijepo se ponasha, maksimalno. Nemam rijeci druge sem hvale. Provjereno dobro radi na One X.

Instalir'o sam kernel od show-p-ia dobar je bio, a najvishe sam ga instaliro zbog sweep2wake opcije, otkljucavanje na sensore. Shto se tice stabilnosti i brzine samog kernela, nije losh a nije ni najbolji.

franco.Kernel-r17, izashao! Maksimum perfomance, koga zanima duzhi vijek baterije ovo treba pod hitno da instalira. Shto se tiche Quadrant benchmark testa (koga zanima), 1.200+ poena sam vishe dobio od prethodnog kernela show-p1984 (Bricked kernel).

Quadrant:
show-p1984: 4750 poena
franco.Kernel-r17: 5970p

ROM trenutno koristim Android Revolution HD 9.4.2 EB2 (opis: stabilan)

Pozdrav,

Poslednja izmena:
@-=crusader=-: testirao sam na stock kernele i nebi se slozhio s' tobom. Mozhda je kod tebe takav sluchaj, ali stvarno kod mene nije. Maksimum je terao 4700, CM10, Android RevHD 9.4.2, od TripnRavera, tu bi se vrteo rezultat.

jesi testirao novi stock rom? Jer i ja imam ~6000

Jel puca jos nekome IGO Primo ? Meni posle par sekundi puca. Citao kao da je zbog DCIM foldera,mora da se rename-uje itd itd... Ako ima neka druga fora,hvala!
Nije root-ovan telefon

Jel puca jos nekome IGO Primo ? Meni posle par sekundi puca. Citao kao da je zbog DCIM foldera,mora da se rename-uje itd itd... Ako ima neka druga fora,hvala!
Nije root-ovan telefon

kod mene sve ok... probaj drugi neki apk

Danas mi se dogodilo njesra pa reko' da podelim s vama ako nekom zatreba da ne trazi :)
Naime,skinuo sam poslednji ARHD rom,flesovao boot.img iz fastboot i pokrenuo flash iz recovery-ja pri cemu se na pola instalacije dogodio fail.
Posto konjina nisam napravio nandroid backup imao sam mrtav telefon bez opcije da uradim mount sd card iz recovery.
Problem je naime bio u romu koji se nije kompletno skinuo,to sam kasnije pogledao,skinulo se oko 300 mb mozda.
Posle toga je bilo potrebno da se flesuje ruu kako bi povratio telefon.
ruu morate pronaci odgovarajuci za vas telefon,najbolje vam je da odete ovde http://forum.xda-developers.com/wik...ashing_a_RUU_to_completely_restore_your_phone i odatle pratite uputstvo.
Malo sam ga oduzio,ali verujem da ce link pomoci svakom ko bude u problemu kao i ja,cisto da ne luta bezveze :D

I da,telefon necu rutovati cisto zbog magaraca iz begrama da ne moraju da mi menjaju maticnu plocu zato sto je rutovan telefon i otkljucan bootloader:guitar:

Poslednja izmena:
Koga zanima malo sharenish, ovo je perfektno uradjeno. Fino uradjeno za sortiranje, lijepo se ponasha, maksimalno. Nemam rijeci druge sem hvale. Provjereno dobro radi na One X.

TSF Shell je super prva 2 minuta a nakon toga ti bude muka od njega.

Nije mi problem da dam 16.500 za popravku,samo se bojim da ne odem u servis i da mi tamo isto to kazu.Kostao bi me i put pa ne bih da bacam pare uzalud.

Touch se menja sa ekranom i izadje oko 14k. I naravno, ne menja se nista drugo...

Kako izadje "oko" 14 hiljada kad sam ih dva puta zvao i oba puta su mi rekli 16.500 din.Odakle ti ta informacija?

Takvih servisa se i bojim,zato sam i prelomio i odlucio da odem u begram,bar znam da je deo 100% original.U sredu nosim telefon na popravku pa cim ga dobijem nazad javljam utiske o popravci.

Nazad
Vrh Dno