Šta je novo?

HTC One X

Jel ima neko mape za igo za ONEX? ili nek mi samo objasni sta treba da gledam da bi skinuo. Hvala. :)

Mape kao i za svaki IGO ja mislim,nema nikakve veze sto je HOX. Samo ti treba IGO koji moze da podrzi 720p rezoluciju, tj. edituje se odredjeni fajl (treba ti root).
NEka me neko ispravi ako gresim :)

gresis... igo primo 9.6.7.235654 za 1280x720 radi kako treba bez root-a ;)
mape su iste za sve igo

prebacio ja sliku sa mobilnog u kompjuter,posle da odem do galerije na mobilnom,ono nestale slike skoro sve,posle se vratile. zabagovalo malo.

Neznam kako vi ali ja imam osecaj da baterija drzi mnogo bolje, evo ceo dan prodje a ja na 71 posto :-D

Neznam kako vi ali ja imam osecaj da baterija drzi mnogo bolje, evo ceo dan prodje a ja na 71 posto :-D

to uglavnom i jesu osecaji za feeling :D

baterija se jako tesko benchuje u realnom radu a to kad vam kazu battery life improved sa romom ili updateom je obicno 2-5%, ako i toliko... takve promene korisnik nemoze da primeti, cak i kada su zaista prisutne korisnika ustvari samo "radi" placebo efekat... ovo lepo mozete da testirate punjenjem do 95% pa sutradan do 100% i videcete da nema apsolutno nikakve razlike koja se moze uociti bez gledanja grafikona i statistike...

Mom drugu je danas ispao telefon,kada pokusa da ga otkljuca ekran ne reaguje nego se upali posle 2-3 sata i pocne da treperi kao stari televizor.Da li je neko imao ovakav problem i sta je najbolje cinjeti?

Mom drugu je danas ispao telefon,kada pokusa da ga otkljuca ekran ne reaguje nego se upali posle 2-3 sata i pocne da treperi kao stari televizor.Da li je neko imao ovakav problem i sta je najbolje cinjeti?

pa najbolje da prvo postujes na svim forumima na kojima si clan da ti telefon ne radi posle jakog fizickog ostecenja

sacekas par dana da ti na svim tim forumima apsolutno svi kazu da ga odneses u servis

odneses ga u servis

???

profit

pa najbolje da prvo postujes na svim forumima na kojima si clan da ti telefon ne radi posle jakog fizickog ostecenja

sacekas par dana da ti na svim tim forumima apsolutno svi kazu da ga odneses u servis

odneses ga u servis

???

profit
Stvarno treba u servis??? Ajde ne pravi se pametan,ja sam pitao je li ko imao takav problem i kako ga je rijesio,a ne ti ti da da dijelis svoju pamet i znaje ovdje.

Pa verovatno je odneo u servis, sigurno nije zrtvovao kozu na brdu :d Ne znam da li ocekujes da ti neko kaze da se sve samo od sebe sredilo i vratilo u normalu? :)

Stvarno treba u servis??? Ajde ne pravi se pametan,ja sam pitao je li ko imao takav problem i kako ga je rijesio,a ne ti ti da da dijelis svoju pamet i znaje ovdje.

evo da se i ja pravim pametan, i da kazem da ga ponese u servis :d Sta drugo moze da se uradi sa telefonom koji prakticno i ne moze da se otvori bez specijalizovanog alata + znanja?
(sad se osjecam izuzetno 'nteligentno!)

ti ti, da da... yes yes, no no... tesko te covek razume, jos kad krenes sa tim stranim jezikom, crnogorskim, nisam siguran sta ustvari hoces :D

treperi kao stari televizor.

i odma si mislio da ima neko narodno resenje kao za EI Nis iz '68? odozgo za sliku, sa desna za ton?

salu na stranu, idi u servis i ne pravi se ti pametan sa ovakvim pitanjima, ja ti garantujem da online neces resiti taj problem te sam ti na komican nacin to i ukazao. svuda ces dobiti isti odgovor.

Poslednja izmena:
ljudi pomagajte, i dalje mi dropbox ne da 23gb. otvorio sam novi nalog, odradio sve korake za getting started (share na fb, instalirao softver na dva kompa, itd) i dalje imam samo 2,75gb.

pisao na support, dobio generički mail da ne stižu da odgovore

Konačno rešio... dodatni prostor se važi samo za prvi nalog kojim se logujete sa telefona... eto možda nekom pomogne

:)

Imaj na umu da taj dodatni prostor vazi 2 godine. Posle toga te vracaju na pocetnih 2 ili 2,5GB, koliko vec..

Konačno rešio... dodatni prostor se važi samo za prvi nalog kojim se logujete sa telefona... eto možda nekom pomogne

pa mislim da ti je to vec neko odgovorio (tebi ili nekom drugom u ovom topiku)

Ja usao u muziku i vidim da nemam nijednu pesmu u albumima sto sam napravio. Udjem u astro,odem u folder,tu stoje sve pesme. Ovo je kao kad mi se desilo sa slikama i to bas od kad sam uradio update.

a za one sa jeftinijim ulaznicama, tu je HDC :d

hahahah!

Konačno, na rekaciju druga člana milkobgd, imam odgovarajući apk fajl...hvala...

Jel vam izgura baterija od jutra do veceri uz neku osrednju upotrebu,net,muzika,igre retko igram?Na S2 dok sma ga imao bez problema je uspevao,prosecno je trajala baterija oko 24 sata.Uzeo bih posle S2 One X pre nego S3 koji je jako lose uradjen,losa plastika,i u svim Telenor prodavnicama moze se videti da zadnja maska puca oko kamere,pa bih uzeo One X ili opet S2,videcu jos,uglavnom One X ima mnogo kvalitetniju masku od S3 modela pogotovo pozadi.Da li ste zadovoljni kamerom i video snimanjem?

Izgura mi ceo dan bez problema uz normalnu upotrebu. Kameru i video snimanje najbolje proveri na youtube, pa vidi dali ti to odgovara pricano je dosta o tome na ovoj temi. Sto se mene tice kao prosecan korisnik sam prezadovoljan :)

Slazem se sa tobom u vezi S3 ;)

Poslednja izmena:
Uz prosečnu upotrebu će ti sigurno izgurati jedan dan...
Ja u zadnje vreme uspevam da prebacim 4h screen on ali uz držanje na 2g mreži i povremeno prebacivanje na 3g po potrebi...

Kamera je odlična, sa extra dodatnim mogućnostima, sad ja je zaista ne koristim previše, ali vidim da na xda postoje modovi koji dižu problematičan pad framerate-a u uslovima slabog osvetljenja...

Knačno, podrška zajednice je odlična i telefon se dobro prodaje, te nema zime ni oko custom romova, kernela, tema, modova...

Što se mene tiče, svaka preporuka...

Nazad
Vrh Dno