Šta je novo?

HTC One X

Pa iskljucen ti je 3dot menu a napravljen je za rezoluciju 1280x720 , kod mene je kad iskljucim brljao taj dio pa sam ukljucio :)

informacije radi upravo pre nekoliko minuta je izasao Android Revolution HD 8.0.0

Poslednja izmena:
Ko hoce iskljuceno mora stavito 1280x800 skin. Ima uputstva po netu kako promeniti ali meni nije poslo za rukom.

U narednih 10 dana bi trebao da stigne OTA 4.0.4, Sense 4.1 sa novim 2.15 kernelom koji su nasvirali samo tako. Quadrant nesto ispod 6000, antutu oko 12500 poena. Baterija screen on 5+ sati... Bice zanimljivo svakako.

U narednih 10 dana bi trebao da stigne OTA 4.0.4, Sense 4.1 sa novim 2.15 kernelom koji su nasvirali samo tako. Quadrant nesto ispod 6000, antutu oko 12500 poena. Baterija screen on 5+ sati... Bice zanimljivo svakako.

Kolega, ne bih da te razočaram, ali već sam 2 dana na 2.15 verziji sa 2.6.39.4 kernelom (ARHD 8.0.0) , i prvi rezultati i nisu baš takvi. Za sada Quadrant malo preko 5K, screen on 3h, jedino što je sense dodatno „ispeglan”...
Tako da ne veruj baš u sve što ova „banda” od novinara napiše :D

od novog kernela se svakako dosta ocekivalo, tegra3 je jako mocan cip koji nije u tako rasprostranjenoj upotrebi... hox je koliko ja znam prvi telefon sa tegra3 chipom te je logicno da optimizacija moze da napravi vidljiv pomak u performansama, isto tako nvidia je prodala googlu 7 miliona tegra3 chipova za nexus tablete pa se ocekuje da razvoj za tegru bude poboljsan i ubrzan jer se od te saradnje ocekuje dosta... tegra3 tek treba da dostigne svoj maximum, sa novim kernelom tu je i update drivera. da li je poboljsanje bas do 6k u quadrantu to mi je malo skepticno ali da ga ima nemam nikakav problem da poverujem.

btw, ja na mom hox dobijam standardno blizu 5h screen on time, zavisi naravno sta radim tih 5h... zahtevne igrice su no no, tipa dead trigger onda vec stvarno srce bateriju, kao obrnuto punjnje izgleda graph :D

od novog kernela se svakako dosta ocekivalo, tegra3 je jako mocan cip koji nije u tako rasprostranjenoj upotrebi... hox je koliko ja znam prvi telefon sa tegra3 chipom te je logicno da optimizacija moze da napravi vidljiv pomak u performansama, isto tako nvidia je prodala googlu 7 miliona tegra3 chipova za nexus tablete pa se ocekuje da razvoj za tegru bude poboljsan i ubrzan jer se od te saradnje ocekuje dosta... tegra3 tek treba da dostigne svoj maximum, sa novim kernelom tu je i update drivera. da li je poboljsanje bas do 6k u quadrantu to mi je malo skepticno ali da ga ima nemam nikakav problem da poverujem.

btw, ja na mom hox dobijam standardno blizu 5h screen on time, zavisi naravno sta radim tih 5h... zahtevne igrice su no no, tipa dead trigger onda vec stvarno srce bateriju, kao obrnuto punjnje izgleda graph :D

Kako si uspeo 5h screen on, leba ti? Ja max.2 -2,5h i cao! Neki custom kernel?

Baterija je tako očajna na HOX-u? Nadam se jedino da ne igras uberzahtevne igrice jedno sat ipo, onda u redu sto je toliko...

ma dajte, sve zavisi za sta se i kako koristi, kako je podesen screen brightness, sta srce bateriju u pozadini itd... Generalizacije su bzvz :p

Ja gotovo uvek imam 4+ sati screen on. Baterija mi je ista po trajanju kao i na svim ostalim android-ima koje sam imao. Uzimajuci u obrizir quad i 4.7' ekran,zadovoljan sam totalno!

Baterija je tako očajna na HOX-u? Nadam se jedino da ne igras uberzahtevne igrice jedno sat ipo, onda u redu sto je toliko...

Jok. Ne igram igre za sada.
Evo bacite pogled
4df31c19-b745-a2f8.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1344255754641.jpg
    uploadfromtaptalk1344255754641.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 117
Poslednja izmena:
Kolega, ne bih da te razočaram, ali već sam 2 dana na 2.15 verziji sa 2.6.39.4 kernelom (ARHD 8.0.0) , i prvi rezultati i nisu baš takvi. Za sada Quadrant malo preko 5K, screen on 3h, jedino što je sense dodatno „ispeglan”...
Tako da ne veruj baš u sve što ova „banda” od novinara napiše :D

Na maximus ROM-u, quadrant 5800, lik developer je football i on je jedan od testera koji radi za HTC.

Poslednja izmena:
@mmarkovic, doduse vidim da si na 3G verovatno stalno tako da dodaj na to jedno 30% baterije...

P.S. Inace nisi postavio screen on...

Ovaj screenshot ništa ne pokazuje. Klikni na screen pa pošalji i taj screenshot da vidimo time on.

Ja gotovo uvek imam 4+ sati screen on. Baterija mi je ista po trajanju kao i na svim ostalim android-ima koje sam imao. Uzimajuci u obrizir quad i 4.7' ekran,zadovoljan sam totalno!

upravo!

doduse malo i ja tweakujem, recimo haptic feedback je meni useless i samo srce bateriju pa je off, takodje 3g cak kod nas za razgovore ocajno radi jedino za net mada za to mi je i edge ok tako da furam 2g, screen je na auto brightness i jos po neke zvukove sam iskljucio ali to su vrlo minorne stvari, od bitnih stvari data prenos ukljucujem kad mi treba... sve je to lepo online uvek ali ne vidim zasto kad konektovanje traje citavih 10 sec...

ne, stock da veci stock ne moze da bude. imam recimo dice player za video reprodukciju koji je najbolji video player za hox sto se tice baterije (a i svega ostalog), da vas ne ubedjujem probajte necete zazaliti sad je cak presao i na donation ware nema ni reklame... 5% baterije moj hox trosi za 22 min 720p video sa neta u mkv formatu, serija moden family :D

evo sada upravo imam 1:30 screen on (7:30 total na bateriji) od cega su 20 min zahtevne igrice i baterija mi je na 68%... dakle imam jos 2x toliko, give or take

Prilozi

• Screenshot_2012-08-06-15-48-43.png
    Screenshot_2012-08-06-15-48-43.png
    262.1 KB · Pregleda: 117
  • Screenshot_2012-08-06-15-48-50.png
    Screenshot_2012-08-06-15-48-50.png
    190.3 KB · Pregleda: 116
  • Screenshot_2012-08-06-15-49-03.png
    Screenshot_2012-08-06-15-49-03.png
    159.1 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
..meni je obicno uspeh kad mi screen on dogura do 3h. Doduse, koristim stock software, bez ikakvih modifikacija i ******.. :d

Kakvo je stanje sa multitaskingom na drugim romovima (npr arhd). Treba da uzmem ovih dana pa me zanima dal je reseno na xda :)

provalio sam da mi se pojavila flekica na kameri. na slikama izgleda veliko,ali kada se trazi na kameri,jedva se nadje. ja brisao kameru dosta,ali ne pomaze.
vidi se samo kad se uperi u neko svetlo.
samo nemojte da pocinjete da pricate o kvalitetu slike,ionako su uzete dok sam snimao.

a gde se na slikama vidi ta flekica? ja ne vidim nista... ajde bas zaokruzi...

inace to staklo na kameri na hox je IZUZETNO lose i to je ujedno jedina velika zamerka koju sam ja nasao telefonu... da na telefon od 700e nisu mogli da stave gorilla glass i na kameru s obzirom da je izbocena... ja svoj hox cuvam na visokom nivou zaista, picajzla sam neverovatna cale me uvek proziva, :D pa opet se vide reckice, za sada vrlo sitne i ne vidim ih nigde da uticu na slike ali za godinu dana moze da bude problem... kod prosecnih korisnika koji i ne paze telefon tako mnogo verovatno ce se pohabati jako brzo...

Apsolutno se slazem. Cak su bolje zastitili prednju kameru nego tu zadnju-glavnu :D
Makar samo da je taj prsten malo ispupcen, ili da je samo staklo za samo 1mm dublje postavljeno, bilo bi bolje..

Ma to nije fleka nego socivo se presijava opusti se, i ja sam mislio isto da je fleka dok nisam provalio.

zelena flekica na slikama
prva slika- iznad svetla
druga slika-ispod sredine,videcete

Poslednja izmena:
ma panicis matori uopste nije konstantno... na drugoj i nema nista a na prvoj ti je neki lens flare or whatever

ovo me podseti na onaj slucaj kad je lens flare bio proglasen za konjanika apokalipse, neke demonstracije i nemiri valjda u egiptu... bilo na dnevniku :D

Poslednja izmena:
kako bre ne vidis :D kako ne vidis zeleno,evo oznacicu

pokusao sam sa foto aparatom da slikam tu flekicu na objektivu,ali ne mogu da uspem. kada gledas objektiv kamere,ne moze da se primeti. moras malo da se potrudis.

@BogdanB

Ako kamera ima neku flekicu, onda ce ona biti na istom mestu na svakoj fotografiji. A ovo je obican lens flare. iliti uobicajena pojava kada se izvor svetlosti pada direktno na objektiv :)

Vrh Dno