Pa iskljucen ti je 3dot menu a napravljen je za rezoluciju 1280x720 , kod mene je kad iskljucim brljao taj dio pa sam ukljucio
informacije radi upravo pre nekoliko minuta je izasao Android Revolution HD 8.0.0
U narednih 10 dana bi trebao da stigne OTA 4.0.4, Sense 4.1 sa novim 2.15 kernelom koji su nasvirali samo tako. Quadrant nesto ispod 6000, antutu oko 12500 poena. Baterija screen on 5+ sati... Bice zanimljivo svakako.
od novog kernela se svakako dosta ocekivalo, tegra3 je jako mocan cip koji nije u tako rasprostranjenoj upotrebi... hox je koliko ja znam prvi telefon sa tegra3 chipom te je logicno da optimizacija moze da napravi vidljiv pomak u performansama, isto tako nvidia je prodala googlu 7 miliona tegra3 chipova za nexus tablete pa se ocekuje da razvoj za tegru bude poboljsan i ubrzan jer se od te saradnje ocekuje dosta... tegra3 tek treba da dostigne svoj maximum, sa novim kernelom tu je i update drivera. da li je poboljsanje bas do 6k u quadrantu to mi je malo skepticno ali da ga ima nemam nikakav problem da poverujem.
btw, ja na mom hox dobijam standardno blizu 5h screen on time, zavisi naravno sta radim tih 5h... zahtevne igrice su no no, tipa dead trigger onda vec stvarno srce bateriju, kao obrnuto punjnje izgleda graph![]()
Kako si uspeo 5h screen on, leba ti? Ja max.2 -2,5h i cao! Neki custom kernel?
Ja gotovo uvek imam 4+ sati screen on. Baterija mi je ista po trajanju kao i na svim ostalim android-ima koje sam imao. Uzimajuci u obrizir quad i 4.7' ekran,zadovoljan sam totalno!
Baterija je tako očajna na HOX-u? Nadam se jedino da ne igras uberzahtevne igrice jedno sat ipo, onda u redu sto je toliko...
Kolega, ne bih da te razočaram, ali već sam 2 dana na 2.15 verziji sa 2.6.39.4 kernelom (ARHD 8.0.0) , i prvi rezultati i nisu baš takvi. Za sada Quadrant malo preko 5K, screen on 3h, jedino što je sense dodatno „ispeglan”...
Tako da ne veruj baš u sve što ova „banda” od novinara napiše![]()
Ja gotovo uvek imam 4+ sati screen on. Baterija mi je ista po trajanju kao i na svim ostalim android-ima koje sam imao. Uzimajuci u obrizir quad i 4.7' ekran,zadovoljan sam totalno!
Kako si uspeo 5h screen on, leba ti? Ja max.2 -2,5h i cao! Neki custom kernel?
Napisah malocas oko 1h i 20minOvaj screenshot ništa ne pokazuje. Klikni na screen pa pošalji i taj screenshot da vidimo time on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari