R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
Konacno je izasao iGo Primo za 720x1280, napatih se sa navigonom.
I meni ako ti nije problem?
Konacno je izasao iGo Primo za 720x1280, napatih se sa navigonom.
sad cu ja da uradim upload,pa cete dobiti link sa navigacijom. moracete da sacekate malo,ali nije problem,ne zurite nigde![]()
Koja je prednost iGgo-a u odnosu na navigon?
Mogu i ja da uploadujem igo za 1280x720,ali samo apk pa da se za mape snalaziteAko nekom treba neka javi ovde da mu na pm posaljem link.
Nisam,ja sam to preuzeo u toj temi,radi sve u sesnaest na mom HOX-u.
i meni je preko celog ekrana,ne znam u cemu je problem ako je aplikacija ista svima nama?
Jel ims 3 dot menu dugme pa zbog toga fali parce ekrana ili je bas prazan deo totalno?
ne znam gde fali. meni je preko celog
Koji si rom skinuo?
Ja cekam jutro da mike1986 izbaci 8.0.0 verziju,on mi je nekako najpouzdaniji sto se sense romova tice.
Vidim da svi na xda pricaju kao o nekom cudu kad se radi o novoj verziji roma.
Ne znam koji rom koristite, ali, ako imate 3 dot menu na ekranu, onda nije ništa čudno... Mi koji nemamo 3 dot menu, imamo prazninu na tom mestu...
Nemam 3 dot menu jer je to mozes da izbacis u novijim verzijama firmware u settings>display and gestures>recent apps.
Svakako mi je preko celog ekrana preko svih 4.7"
Ne znam sta je kod vas problem.
Ja sam probao bar 10 verzija i skinova IGO i nijedan nije radio
pre par dana lik je na XDA ostavio link (sad su ga ukinuli) verzija je teska oko nesto manje od 100 MB
verzija je Igo Primo 9.6.7.xxxx.. 16 May 2012
znaci ako nekome treba nek mi se javi za link od programa i link torenta sa najnovijim kartama evrope. karte su extra, u mom mjestu su cak ucrtani i makadamski putevi pa cak i pjesacke staze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari