Šta je novo?

HTC One X

sad cu ja da uradim upload,pa cete dobiti link sa navigacijom. moracete da sacekate malo,ali nije problem,ne zurite nigde :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mogu i ja da uploadujem igo za 1280x720,ali samo apk pa da se za mape snalazite :)Ako nekom treba neka javi ovde da mu na pm posaljem link.

Nisam,ja sam to preuzeo u toj temi,radi sve u sesnaest na mom HOX-u.

Ja se izvinjavam,oduzilo se bilo uploadovanje na dropbox. Znaci za 15-20minuta sedam za komp. Morao sam da idem od kuce,pa me nije bilo od pola 7

Aj kad završiš upload prosledi i meni link na pm ako nije problem.

strasno. seo sam na komp i vidim sta ima,puko je upload :(
sad ce ponovo

Evo poslao sam svim akoji su do sada trazili pa vi sad dalje sirite :) Unutra je samo mapa srbije, srpski jezik i srpski glas, ostalo ubacujte po zelji.

Ja sam iskljucio ono "menu" dugme sa tri tackice pa sad imam jos mesta kontam da mi treba 800px verzija.

evo kako kod mene izgleda igo,ako nekome treba apk neka javi.

Ne treba koliko ja znam :)Instaliras apk a folder s mapama i ostalim sadrzajem kopiras na sd karticu i to je to.

Probao, medjutim nije bas full rezolucija. Hvali dole nesto manje od centimetra. U svakom slucaju hvala.

ne znam gde fali. meni je preko celog

Poslednja izmena:
i meni je preko celog ekrana,ne znam u cemu je problem ako je aplikacija ista svima nama?
Jel ims 3 dot menu dugme pa zbog toga fali parce ekrana ili je bas prazan deo totalno?

Upravo testiram novi base i sense 4.1. Za sada, ono sto sam primetio je super smooth skrolovanje i jako jako dobar odziv UIa cak i sa puno ikonica.

Javljam sutra kako se ponasa baterija.

Koji si rom skinuo?
Ja cekam jutro da mike1986 izbaci 8.0.0 verziju,on mi je nekako najpouzdaniji sto se sense romova tice.
Vidim da svi na xda pricaju kao o nekom cudu kad se radi o novoj verziji roma.

bogdanB,baci imeni jedan igo,bicu ti zahvalan!

Ne znam koji rom koristite, ali, ako imate 3 dot menu na ekranu, onda nije ništa čudno... Mi koji nemamo 3 dot menu, imamo prazninu na tom mestu...

Nemam 3 dot menu jer je to mozes da izbacis u novijim verzijama firmware u settings>display and gestures>recent apps.
Svakako mi je preko celog ekrana preko svih 4.7"
Ne znam sta je kod vas problem.

Ja sam probao bar 10 verzija i skinova IGO i nijedan nije radio
pre par dana lik je na XDA ostavio link (sad su ga ukinuli) verzija je teska oko nesto manje od 100 MB

verzija je Igo Primo 9.6.7.xxxx.. 16 May 2012

znaci ako nekome treba nek mi se javi za link od programa i link torenta sa najnovijim kartama evrope. karte su extra, u mom mjestu su cak ucrtani i makadamski putevi pa cak i pjesacke staze :)

20120804115911.png 20120804115903.png

Ja sam probao bar 10 verzija i skinova IGO i nijedan nije radio
pre par dana lik je na XDA ostavio link (sad su ga ukinuli) verzija je teska oko nesto manje od 100 MB

verzija je Igo Primo 9.6.7.xxxx.. 16 May 2012

znaci ako nekome treba nek mi se javi za link od programa i link torenta sa najnovijim kartama evrope. karte su extra, u mom mjestu su cak ucrtani i makadamski putevi pa cak i pjesacke staze :)

Istu imam i ja, ali imam i prazninu na dnu, zbog 3dot menu...

Vrh Dno