Šta je novo?

HTC One X

Ja mislim da su oba podjednako bitna. Zbog izgleda (i naravno velicine ekrana) nisam uzeo s3. Hox mi se mnogo svidja, ali ne vredi te pare. ***, shebao sam se sto sam furao 5.3'' na 16:10, sad mi svi ekrani izgledaju bedno pored Note.. Cim iskoci povoljan note, kao sto bio ovde na benchu za 310e u granciji, opet cu da uzmem, jbsh black clipping

to jeste nokijina reklama, ali ako ko ima nezavisno poredjenje audia, nek da link. U svakom slucaju, video sam postavio samo kao primjer da i telefon moze da snima pristojan audio (rekose da 808 moze da snima do 140 decibela jacine)

Ja mislim da je bolje imati bolju kameru nego izgled.

slazem se, ali opet to ti je licna preferencija...vec 2 god koristim samsung uredjaje, sa s3 radim svaki dan na poslu i vise ne mogu ocima da ga gledam, dok je razlika ovako izmedju HOX i s3 ~100e.
ali nije hox los mob, primetih neke lagove(koje cu da sredim custom romovima, a taman i time da se ispegla bitrate snimaka) sto mi ne smeta nista preterano. moram da priznam da mi se mnogo dopada ekran, iako preferiram amOLED tehnologiju.

Ja mislim da je bolje imati bolju kameru nego izgled.

Meni je s3 zenski telefon i podseca na corby seriju plus plastika me izludjuje. To nemogu da prezalim pa makar imao neznam kakvu imba kameru :)

Sve je stvar prioriteta.

Poslednja izmena:
slazem se, ali opet to ti je licna preferencija...vec 2 god koristim samsung uredjaje, sa s3 radim svaki dan na poslu i vise ne mogu ocima da ga gledam, dok je razlika ovako izmedju HOX i s3 ~100e.
ali nije hox los mob, primetih neke lagove(koje cu da sredim custom romovima, a taman i time da se ispegla bitrate snimaka) sto mi ne smeta nista preterano. moram da priznam da mi se mnogo dopada ekran, iako preferiram amOLED tehnologiju.

Smučio ti se Samsung :D

Naravno, ali nekako sam uvek bio za to, kao na primer što ja dam 450 eura za hardware (komp) a za kućište dam 40 eura, a drug uzme za 200 e hardware, a za kućište da 200e, moš misliti kućište ni ne gledam ispod stola mi, gledam samo kad ga uključujem, mozda ni tad, nabodem na slepo power :)

Jeste kod telefona drugačije njega više gledaš, ali opet više gledaš ekran, a ne stalno da okrećeš telefon za 360°

Što se tiče sgs3 i HOX-a ja to gledam da izaberem manje zlo... Jednostavno razlivanje boja, pucketanje u slušalici, kamera (photo + video) u odnosu GS3 koji jedinu žalbu koju sam video je sa crnom pozadinom i flekama koje ćeš u normalnom radu videti nikad ili u 0.000001% slučajeva znači trebaš biti u mrklom mraku, bez ikakve svetlosti i da gledas crnu pozadinu :D

Kao sto ce samo 0.00001 ljudi stiskati kao sivonja i imati razlivanje :D Kakvo pucketenje u slusalici to nesto novo ?

Kao sto ce samo 0.00001 ljudi stiskati kao sivonja i imati razlivanje :D Kakvo pucketenje u slusalici to nesto novo ?

Vidi, ja sam do zadnjeg dana imao dilemu HOX vs S3. Uzeo sam S3 samo zato što nisi morao biti sivonja da bi se na ekranu videlo razlivanje posle pritiska. Na nekim telefonima koje sam probao je trebalo dosta jako pritisnuti a na nekima i pri normalnom pritisku.
Da se razumemo, imam poštovanje prema HOX-u, ne mislim da je S3 bolji telefon ali eto mene je to prelivanje koje je sigurno primetno odbilo od kupovine.

Ko i mene izgled i crne fleke pa vam ne spamam temu svake dve strane o jedno te istom :D

Poslednja izmena:
Ko i mene izgled i crne fleke pa vam ne spamam temu svake dve strane o jedno te istom :D

Istina za crne fleke. Kad legnes da spavas, naravno u mraku, ukljucis recimo neki klip i zaustavis gde je skroz crno, crna tad izgleda kao siva, a flekice se jasno vide. Medjutim, to nigde ne mozes da vidis sem u mrtvom mraku kada zevas u crnu staticnu pozadinu koju neces nigde u realnom radu da sretnes.

Sto se tice razlivanja na hoxu, to zavisi od modela do modela. U mtsu sam probao sivi, stiskao poprilicno jako, znaci do granice normale i nije bilo nikakvog razlivanja. Predjem u telenor, probam beli, na vrlo blag dodir se razliva kao na tftu kad stiskas koji nema staklo.

Brate mili, koliko ćudi, svi smo mi ubeđeni u nešto drugačije od prethodnog lika... Ko je u pravu u večitoj HOX vs S3 diskusiji?

Jedino da dodje neko iz Apple tabora :D oni će biti neutralni ;)

Ja sam primetio da je bela boja isto bolja na hox-u pricham realno jer sam imao hox oko 2 meseca i fontovi su dosta chishci chini mi se da je malkice bolji ekran na hox-u a i realnije su boje

ja ne znam sta se desilo mom igu. Imao sam onaj razvuceni,jednom ga koristio od sela,dobro pokazao put. Vidim da je dule na temi o sgs3 okacio dobar igo,instaliram i pokazuje mi zaobilazne puteve. Vratim se na stari igo,kad ono i on poceo isto da pokazuje. Umesto da me vodi ka blizem putu,on vodi ka daljem. Ne znam sta mu je

Poslednja izmena:
Ja sam primetio da je bela boja isto bolja na hox-u pricham realno jer sam imao hox oko 2 meseca i fontovi su dosta chishci chini mi se da je malkice bolji ekran na hox-u a i realnije su boje

Nisu cišći, nego čistiji, a nisu ni to, nego su možda hteo reći oštriji ili kako bi ti rekao oštrći :D

Promeni display mode na natural, pa ćeš dobiti realnije boje ako ti smeta saturacija.

Meni je na One X nekako vise vukla na zutu kod druga dok sam cackao, ne znam ali takav utisak sam stekao nakon 10-ak minuta koriscenja.
Dok mi je na G III cisto bela boja posebno kada podesim brightness na srednje i preko toga.

Meni je na One X nekako vise vukla na zutu kod druga dok sam cackao, ne znam ali takav utisak sam stekao nakon 10-ak minuta koriscenja.
Dok mi je na G III cisto bela boja posebno kada podesim brightness na srednje i preko toga.

Meni je tachno na pola brightness i bela boja mi na s3 malo vuche na zhutu dok na hox-u je bela bila bash bela

Ok verovatno je na One X brightness bio na auto a u sobi to znaci 0, nisam obratio paznju ali to je moj utisak.
U glavnom nemam problem sa belom bojom na G III.

Ok verovatno je na One X brightness bio na auto a u sobi to znaci 0, nisam obratio paznju ali to je moj utisak.
U glavnom nemam problem sa belom bojom na G III.

Brightness na svakom telefonu drzhim na pola nikad na auto, i ja nemam problema sa belom bojom al na one x-u je bela boja bolja nego na s3 uporedi pa cesh videti

Definitivno je bela boja bolja (ili belja :) ) na HOX-u.
I meni bela na S3 malo vuce na zutu.

Ja ne mogu da verujem da se ovde i dalje raspravlja o HOX vs sgs3 :)

Mislim da je krajnje vreme za S3 vs One X temu.

btw Bela boja na One X-u je bela ova na S3(Imam S3) vuče na žuto. :)

Meni je bela skroz bela, a razlika u crnoj na SII - nema je.

Nego, sta furate od romova, ja cepam onaj revolution 4.0.4, jedino sa njim radi wifi bez da stucne :)

Nazad
Vrh Dno