Šta je novo?

HTC One X

Skinuo sam gaming boost sa xda sad igrice lete probao gta 3 i nova 3 znachi extra rade nema kochenja vishe :)

link? sta zapravo radi program?

Stigao OTA za vikend. Tel je kupljen u Danskoj

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343056926188.jpg
    uploadfromtaptalk1343056926188.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Da, video sam na xda. Samo radio podigli... Bezveze.

meni jos nema apdejta :( Ima li kakva zvanicna info o unesenim promjenama?

I da li bi neko mogao sada, par meseci kasnije nakon kupovine i koriscenja, da mi kaze kako je zadovoljan istim? Istice mi ugovor uskoro i mogu da biram izmedju HOX-a i S3 ali nekako imam problem sa izradom i izgledom S3-jke pa me zanima iskreni review nekog od vas?

Evo ukratko, moje misljenje.
Prvo, apsolutno sam odusevljen telefonom i ni u jednom trenutku nisam mislio da sam doneo pogresnu odluku kada sam ga kupio.
I isto tako ga sada ne bih menjao ni za koji drugi..

Kao prednosti bih izdvojio fenomenalan ekran, cak i pri jakom direktnom svetlu. Odlicne, da kazem, performanse. Nikada nikakvo stucanje, seckanje niti bilo sta slicno. Jedini problem mi je pravio FireFox koji se, do sada, ukupno 2 puta zakucao (problem resen gasenjem preko task managera). Dalje, prelep htc senseUI, i rekao bih sasvim dovoljan kapacitet baterije. Nisam neki zahtevan korisnik ali do sada mi je baterija trajala u proseku 1d 10h. Dizajn i kvalitet samog kucista je na neverovatnom nivou, i telefon definitivno izgledom pokazuje da spada u najvisu klasu, i iskreno mi se vise dopada taj malo ozbiljniji dizajn. Kameru nisam koristio skoro uopste, pa tu ne bih mogao da dam neke svoje ocene, ali bih mozda kao jednu malu manu izdvojio to sto se ponekad telefon malo vise greje u zadnjem delu oko kamere. Meni iskreno ne smeta jer se to desava samo dok igram igre, a to je poprilicno retko. U svakom slucaju, izgled, performanse, kvalitet izrade na veoma visokom nivou. A veliki plus je to sto performanse, autonomija i sl. mogu biti samo jos bolji narednim update-ovima.
Ako bih ocenjivao, recimo od 1 do 10, onda bi moja ocena bila 9.5

U svakom slucaju, kao sto je vise puta receno, jednostavno ne mozes pogresiti koji god telefon da uzmes od ta dva. E sad, ti samo treba da vidis koji dizajn ti vise odgovara (zavrsna izrada, povrsina), koji ekran vise prija tvojim ocima, i jednostavno koji ti je prijatniji za koriscenje.

ja sam posle 20ak dana zadovoljan, nervira me izbacivanje menu tastera i htc-ovo "rjesenje" za to, malo sam razocaran sa baterijom (imam i DHD sa dvije 1600mAh baterije, pa sam se malo razmazio) i sporim izlaskom apdejta (JB da ne pominjem, bar su kvartal mogli da navedu, ako ne mjesec)... Ipak, ne bih ga mijenjao za sgs3, shanse nema :d

a da, i to grijanje, zna da ode preko 50'C (kod mene i 57), a dodatni problem je sto ne moze istovremeno da se puni kad je zagrijan (npr. jutros sam gledao neki HD snimak F1, tel se grijao i nije mogao da se puni, davao je ono zeleno/narandzasto blinkanje LE diode)

I da li bi neko mogao sada, par meseci kasnije nakon kupovine i koriscenja, da mi kaze kako je zadovoljan istim? Istice mi ugovor uskoro i mogu da biram izmedju HOX-a i S3 ali nekako imam problem sa izradom i izgledom S3-jke pa me zanima iskreni review nekog od vas?

Galaxy Nexus :p

Inace,posle dva meseca koriscenja, samo reci hvale za telefon. Nikakvih problema nema, radi sjajno.... Od dizajna do funkcionalnosti,every day use, fantastican telefon. Ekran najbolji, uzivanje je koristiti ga.

@kudtihaex, imao sam i htc i samsung telefone i igrao se sa one x i sgs 3 (nema veze koji imam) Pošto je tema o hox pričaću iz njegovog ugla.
Plusevi: dizajn, beli je prelep ali prelep, crni ništa naročito; malo lepši prikaz na ekranu nego sgs 3; sense je meni ipak lepši od tw;
Minusi: baterija se ne vadi; nema micro sd; video i fotografije lošije nego na sgs3;
Sad saberi prioritete.

Poslednja izmena:
@kudtihaex, imao sam i htc i samsung telefone i igrao se sa one x i sgs 3 (nema veze koji imam) Pošto je tema o hox pričaću iz njegovog ugla.
Plusevi: dizajn, beli je prelep ali prelep, crni ništa naročito; malo lepši prikaz na ekranu nego sgs 3; sense je meni ipak lepši od tw;
Minusi: baterija se ne vadi; nema micro sd; video i fotografije lošije nego na sgs3;
Sad saberi prioritete.

Zar onaj mod nije sredio problem kamere?

Zar onaj mod nije sredio problem kamere?

Sredio je al je uveche i u mrachnim delovim "bash mrachnim" snimak ochajan snima 20 frejmova u sekundi dok preko dana i na svetlosti sa modom radi na 30, al me ovo nervira strashno u mrachnim delovima samo 20 frejmova ochajno :(

Drzac za auto?

Da li je neko imao iskustva sa cellular line crab drzacem za auto, vidim da je najskuplji od trenutno raspoloživih na našem tržištu pa rekoh da vidim da li valja?!

prvi put sam ga ovoliko zagrejao. otisao na bajs i mobilni je bio u torbici,slusao muziku sve vreme. negde do 100minuta. posle kad sam stigao kuci i kad sam ga uzeo u ruke,prvi put sam osetio toliku toplotu :D
widget za bateriju kaze da je bilo 45stepeni. posle kad se ohladio,da vidim temperaturu i dalje stoji na 45stepeni haha

Evo ja cu da iznesem svoje misljenje posle koriscenja HOX-a mesec dana i sada SIII 20-ak dana. HOX vs SIII: + dizajn, beli, prelep. + sense (ovo i nije toliko bitno. Koristio sam NOVA lanser). - Jako losa baterija. Na SIII je znatno bolja, posebno kada se koristi tel. - Fotografije. Bolje pravi SIII. - Video. Neuporedivo bolji SIII. (SIII ima fenomenalan video na 1080p sa konstantnih 30 frejmova. I danju i nocu video je izuzetan). - greje se vise. Displej, micro slot, vadjenje baterije, prednja kamera, performanse, sve je to relativno ali je ipak sve u korist SIII.

Ali dve najvaznije stvari, dizajn i display,van svake konkurencije. Ono sto ces drzati u ruci i gledati svaki dan,najvaznija stvar!

Display nije u korist s3 sigurno ;)

Ja cu najverovatnije da menjam one x za s3 jer mi treba tih 30 frejmova necu da snimam rejv u 20 fps-a

Ali dve najvaznije stvari, dizajn i display,van svake konkurencije. Ono sto ces drzati u ruci i gledati svaki dan,najvaznija stvar!

Brate pricas kao da SGS III ima 320x240 tft displej od pre hrista :) meni su oba ova displeja vrh ponude i razlike su realno male, ko iz nekog razloga ne podnosi samoled kupice hox a kapiram da je vecini svejedno posebno jer GS III ima modove za prikaz i Natural mod koji mnogi hvale. HOX ima kvalitetnije i lepse kucite.

Realnost je da GS III ima bolji procesor, gpu, bateriju i kameru i samim tim i pored socijalnog, odvratnog kucista predstavlja ipak bolju kupovinu.. Kome kamkoder i kamera nisu prioritet ne moze da se zahebe kupovinom hox-a e jedino i u tom slucaju baterija predstavlja veliki minus.

@Pedja98, neces se mnogo usreciti ni sa 30 fps kod GS III kada budes snimao rejv, zvuk u video je los i na granici upotrebljivosti u tim uslovima, Nokia 808 je svima zadala domaci zadatak :)

Brate pricas kao da SGS III ima 320x240 tft displej od pre hrista :) meni su oba ova displeja vrh ponude i razlike su realno male, ko iz nekog razloga ne podnosi samoled kupice hox a kapiram da je vecini svejedno posebno jer GS III ima modove za prikaz i Natural mod koji mnogi hvale. HOX ima kvalitetnije i lepse kucite.

Realnost je da GS III ima bolji procesor, gpu, bateriju i kameru i samim tim i pored socijalnog, odvratnog kucista predstavlja ipak bolju kupovinu.. Kome kamkoder i kamera nisu prioritet ne moze da se zahebe kupovinom hox-a e jedino i u tom slucaju baterija predstavlja veliki minus.

@Pedja98, neces se mnogo usreciti ni sa 30 fps kod GS III kada budes snimao rejv, zvuk u video je los i na granici upotrebljivosti u tim uslovima, Nokia 808 je svima zadala domaci zadatak :)

Pa pazi ne verujem da je procesor i gpu jachi, a kamkoder jeste bolji to sam video al nisam znao da je zvuk tako losh na s3 dok snima, a nokia je objasnila neke stvari shto se tiche kamere stvarno al ostalo mi se nishta vishe ne svidje sem kamere :D

Nije zvuk na SGS III toliko los, uzasan, ni na hox-u nije bolji, problem je sto to zvuk u kamkoderu nisu poboljsali jos od GS I :)

Vrh Dno