Evo ukratko, moje misljenje.
Prvo, apsolutno sam odusevljen telefonom i ni u jednom trenutku nisam mislio da sam doneo pogresnu odluku kada sam ga kupio.
I isto tako ga sada ne bih menjao ni za koji drugi..
Kao prednosti bih izdvojio fenomenalan ekran, cak i pri jakom direktnom svetlu. Odlicne, da kazem, performanse. Nikada nikakvo stucanje, seckanje niti bilo sta slicno. Jedini problem mi je pravio FireFox koji se, do sada, ukupno 2 puta zakucao (problem resen gasenjem preko task managera). Dalje, prelep htc senseUI, i rekao bih sasvim dovoljan kapacitet baterije. Nisam neki zahtevan korisnik ali do sada mi je baterija trajala u proseku 1d 10h. Dizajn i kvalitet samog kucista je na neverovatnom nivou, i telefon definitivno izgledom pokazuje da spada u najvisu klasu, i iskreno mi se vise dopada taj malo ozbiljniji dizajn. Kameru nisam koristio skoro uopste, pa tu ne bih mogao da dam neke svoje ocene, ali bih mozda kao jednu malu manu izdvojio to sto se ponekad telefon malo vise greje u zadnjem delu oko kamere. Meni iskreno ne smeta jer se to desava samo dok igram igre, a to je poprilicno retko. U svakom slucaju, izgled, performanse, kvalitet izrade na veoma visokom nivou. A veliki plus je to sto performanse, autonomija i sl. mogu biti samo jos bolji narednim update-ovima.
Ako bih ocenjivao, recimo od 1 do 10, onda bi moja ocena bila 9.5
U svakom slucaju, kao sto je vise puta receno, jednostavno ne mozes pogresiti koji god telefon da uzmes od ta dva. E sad, ti samo treba da vidis koji dizajn ti vise odgovara (zavrsna izrada, povrsina), koji ekran vise prija tvojim ocima, i jednostavno koji ti je prijatniji za koriscenje.