- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 229
Pogledajte kako na ARHD romu rade igrice, znachi lete
http://www.youtube.com/watch?v=5wzb5J7ZucA
imho, nova 3 i ne leti bas svuda, ili je do snimka...
Pa secne neki put malo al vidi se da ima oko 30 frejmova, a ja kod mene imam na tom pocetku 15baguje ubija na stock romu
Ćao društvo,ja neću daviti puno temu!Samo evo posle nedelju dana korišćenja da kažem da je telefon fenomenalan.:banana:!Moje mišljenje je da je najlepši i najbolji telefon trenutno,samo problem mi je što u Leskovcu nemam gde kupiti original futrolu kožnu...:wall:
PS Da li neko zna kada će izaći update...
Veliki pozdrav za sve na forumu..:wave:
Danas sam fleshnuo Android Revolution HD 7.0.0, i ono shto sam u startu uochio je da je bolji zvuk na zvuchniku kad se pojacha do kraja nema da probija, josh testiram videcu ima li nekih poboljshanja u odnosu na stock rom pa javljam utiske![]()
Ne mogu da verujem da je HTC napravio ovako skup telefon sa ovoliko propusta...
Jesi. Ne znam kako je na njemu, ali obično može da se zaključka ponovo i vratiš stock rom i oni ne provale da si išta dirao.
Ne uzbuđujem se previše oko likova koji daju komentare o nečemu što su možda videli na slici![]()
Kako postaviti razlicite precice na lock screenu i na lanseru Sense? Znaci da ne budu iste one 4 i tamo i ovamo nego po zelji..
Ako si pratio temu video si da sam komentarisao da sam se igrao sa ortakovim HOX, koji ga je platio 530e na crno samo što se pojavio, i da sam naveo da on nije imao onaj problem sa razlivanjem boja. Prema tome nisam dežurni pljuvač, kakvim pokušavaš da me predstaviš.
Ne uzbuđujem se previše oko likova koji daju komentare o nečemu što su možda videli na slici![]()
Kakvo bre razlivanje boja, jesi li ti to uopšte video šta je to!?
Naravno da si dežurni pljuvač
Ja sam pre par dana čačkao ortakov HOX, materijali su odlični, lepo leži u ruci, pravi muški telefon. Ekran fenomenalan, u životu lepši nisam video. Nema razlivanja boja, ili ga ja nisam stiskao dovoljno jako
Prvi sam kritikovao veličinu ovog ekrana, ali bih možda naučio sa njom da živim, uživo se ne čini velika razlika između 4,3 i 4,7"
One X u sustini samo treba testirati par minuta zbog poznatih losih tripova i ako ih nema- odlicna kupovina.
Jedini poznat zvanican problem ako se tako moze nazvati je ogranicen fps na camcoderu i baterija, sto se kao sto vidis popravlja vremenom ( post iznad).
ne vidim poentu opet potezanja iste price.
Robu koju kupujes u toj vrednosti po pravilu kupca uvek mozes da pogledas i probas, tako da imao si iskustva sa ne strucnim ljudima.
Slazem se da trebaju ljudi da budu upoznati. Ali ovde u ovoj temi su ljudi vec ugusili sa tim i toliko je puta pomenuto da nema vise potrebe, jer sve dalje je teski spam. To za wifi sam probao, meni na mom uredjaju kada ga stisnem u tom delu samo opadne signal. I takvih stvari nakon relesea je bilo i na jabuka uredjajima i na svim ostalima kao i na S3, a citajuci ovu temu ljudi mogu pomisliti da je oneX djubre, a ne top telefon trenutno. I sve vise ljudi od kojih su neki i banovani namerno spamuju ovu temu, a kao sto kazem sve je to vec pomenuto i nema potrebe vise da se prica o tome, vec o nekim korisnijim stvarima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari