Šta je novo?

HTC One X

Postoji ogroman konflikt mišljenja kod korisnika, i nikakvo brisanje postova neće popraviti stvari. Problem je u tome što o ovom ne treba da se diskutuje u S3 i HOX temama, već u odvojenoj HOX vs S3 vs nešto temi, u koju bi trebalo da se premeste postovi. Splitovanje teme po meni je mnogo bolja stvar od brisanja, tako je recimo na klanrur forumu - čim se ozbiljnije skrene sa teme, moderatori urade split tih postova u novu temu i tako je sve kako treba.

Vidis, to je bas dobra ideja. Bas fali jedna takva tema, i mislim da je treba otvoriti. Posto si ti dao tu ideju, mozda bi bilo najbolje tebi da pripadne ta cast? :)

Ti si totalno odlutao , diskusija nije sta je bolje u smislu i jedno i drugo ima standardan kvalitet (opet se hvatamo za video) pa tipa ovo je bolje malo ali i jedno i drugo je odlicno kad se podvuce crta . One x djubre snimanje SGS3 je odlicno (ali ne i najbolje) .

Tako da je sustina tvog posta totalno way off koncepta diskusije a to da nisu smeli to da dozvole da se desi taj nebitni detalj a opet tako bitan .

Dobro , ako vam se ne svidja, dajte meni, ja sam zadovoljan! Da ne moram nositi sljamsung u futroli silikonskoj (od 5€) da se ne raspadne i pri tom jos vise unakazi izgled tela :D

Ja mislim da se uz dosta HTC modela dobija i futrola ona uz njih! Je l' to slucaj i sa HOX-om :D

Verovatno je zato S2 prodat samo u 20 miliona primeraka, zbog lošeg dizajna i plastike :) . Nikada, ali nikada neću kupovati bilo koji uređaj na osnovu dizajna, i stvarno ne razumem ljude koji to rade. Više gledam hardver i mogućnosti telefona, što i jeste bitna stvar, a da li telefon izgleda kao sapun ili ne mi je potpuno sporedno. Uostalom, kao da su napravili trouglasti telefon sa tufnama pa je toliko ljudima ogavan, a zapravo kada ga pogledaš uživo i uzmeš u ruke, vidiš da je skroz ok, ništa spektakularno, ali ni blizu da zaslužuje tako žestoko pljuvanje na internetu.

Upravo zbog sklopa lepote i hardvera je prodat u tom broju. I tvrdim da se S3 prodaje (na slepo se narucivao) najvise zahvaljujuci predhodnom S2 (kog sam i sam imao 13 meseci i jedva sam cekao taj S3). A o performansama o kojima pricate to je smesno. To su nijanse za koje nikada ne bi ste primetili da ne postoje one brojke!

Oba telefona imaju isti cpu,ista arhitektura tako da ce sve biti na kraju isto cim se drajveri doteraju u red.
Meni je camera na telefonu najveca glupost tako da vec sada mislim da je za moj ukus, savrsen :beer:

Meni je samo krivo shto sam uzeo crni, beli je dosta lepshi, al *** kad nemaju u vipu beli

Poslednja izmena:
Ja znam da se vise necu ukljucivati u ovu temu jer je katastrofa, puna off topica i ostalih komentara od ljudi koji imaju nokiju 3310 i sude o necemu sto nisu u zivotu probali. Zivi bili i pozdrav.

Posto je upuceno meni .

X10 SGS SGS2 Note iPhone 4

Tako da sam vise nego kompetentan .

Dovidjenja

Poslednja izmena:
Ako procitas ceo post shvatio bi da svako ima rezervni telefon kada proda primarni ... Ali po postovima od pre pokazalo se da nazalost neki ljudi slabo "hvataju "

:)

Glavni problem je fanboyizam. drugi najveci problem je sledece:

brdo vas ISKLJUCIVO na osnovu kamere iznosi cinjenicu da ne SGS3 bolji. sta je sa ostatkom features-a, jel vama iskljucivo bitno da bude telefon + kamera, pa kakav god da je ? onda trk u prodavnice i kupujte Nokia Pureview 808 sa 42 megapiksela i resen problem. nemo' da davite vise sa usra*om kamerom!

a i sto se te kamere tice: pored techradar-a, pogledao sam jos bar 3 testa i Photo mode na One x je bolji. ja ne znam kako bilo ko pri zdravoj svesti moze da kaze da su bolje fotke na SGS3, ono je katastrofa, ono salivanje boja i niski exposure i povecan kontrast na default fotografiji. uzas.

ajde da oduzmemo kameru, i cinjenicu da su prve serije telefona imale razlivanje boja na dodir (sada ih nemaju)

KOJI je to feature SGS3 bolji od One X .. ?

CPU - jako slicno, samo sto One X ima tegrazone (meni veliki plus)
izrada - moj utisak je da su bolji materijali na OneX iako sam samo na 5 minuta gledao SGS3, deluje kao plastikaner i ne ostavlja utisak izdrzljivosti
ekran - evo ja najiskrenije da kazem, da mi je najbolji ekran koji sam u zivotu video - Lumia 800, njihova verzija amoled-a. posle toga ide OneX, posle toga ide SGS3. vise ne znam ko kakvu tehnologiju koristi iako sam se trudio da pratim, cak znam da Nokia koristi jeftiniji proizvodni proces od Samsung-a, ali je ekran na moje oci lepsi. generalno mishljenje je da je Super LCD2 bolji od SGS3 AMOLED-a.

nedostaju micoSD i nedostaje otvarajuca baterija, pre neki dan sam imao prilike i da zavirim u One X bez garancije i odma da kazem da ja licno nisam mogao da izvadim istu jer je vlasnik zahtevao budzevinu, da mu u falican primerak One X-a stavim drugu bateriju. da bi izvadio bateriju moras da otvoris ceo uredjaj, spreda i straga. Rusi jos nemaju manual-e i nisam hteo napamet.

zakljucak - svakom svoje. meni je One X lepsi i bolji, ne zato sto sam HTC fanboy, vec zato sto za sinmanje video klipova koristim digitalni, a Build telefona mi odaje veci utisak izdrljivosti nego SGS3. aj sad svi ostali malo smirela sa kamerom, ista prica 20 strana ..

I onda dodje garancija aka sveznajuci igoritza i svojim realnim vidjenjem situacije :d tvrdi suprotno od 90% testova po netu a bogami i od zdravog vida i razuma. Ko kaze da je One X kamera bolja od SGS III u najboljem slucaju ima problem sa vidom i fanbojizmom. Ali ajde da batalimo kameru, milion puta sam rekao da je One X primer kako treba da izgleda telefon, i uopste ne kazem da je los model ali cinjenica je da je GS III brzi, bolji, ima bolju bateriju i kameru ali je i propisno ruzniji ali NIJE MANJE KVALITETAN. Ovde se prica kao da je GS III od kineske plastike od 20 din a One X od magnezijuma i titanijuma.
zakljucak - svakom svoje. meni je One X lepsi i bolji, ne zato sto sam HTC fanboy, vec zato sto za sinmanje video klipova koristim digitalni, a Build telefona mi odaje veci utisak izdrljivosti nego SGS3. aj sad svi ostali malo smirela sa kamerom, ista prica 20 strana ..

Ti ces nekome da kazes smirela :d

U sustini nemam nista protiv One X, meni je GS III bolji ali je jako neozbiljno od HTC-a da izbaci ovako nedovrsen proizvod.

KOJI je to feature SGS3 bolji od One X .. ?

Brzi je po svim testovima, ima bateriju veceg kapaciteta i bolju kameru, samo ovo je dovoljno da se razuman covek, a ne fanboj, odluci za Samsung jer su im cene priblizno iste.

Sve zamerke oko problema sa kamerom, izdradom-tj ekranom itd mi smo iznosili kao cinjenice i propuste htc-a koji nisu smeli da se dese a neki se ovde toliko cimaju oko toga kao da smo vam uvredili porodice :d a jos ima ljudi kao Emix koji masturbiraju na 808 kameru sto je jedna od retkih prednosti te Nokie a ovde nam sole pamet kako kamera nije bitna :d

Ali dobro, sve su to forumski tripovi samo sto se par ljudi ovde toliko nakostresilo i istripovalo da se nekada zabrinem ozbiljno za zdravlje istih..

Neka lepo moderatori srede temu kao sto je Gizmo rekao i kraj price, ipak je bedak da ljudi koji imaju One X i cekaju neke korisne postove citaju sve ovo.

lupas, eto, zato sto si fanboy.

http://www.anandtech.com/show/5811/samsung-galaxy-s-iii-preview

dakle, covek koji KAZE da je odusevljen SGS3 telefonom, izjavljuje sledece:

It's the same effect we saw with the iPhone 4S - rumors build to a fever pitch, everyone keeps adding more things to the wish list, and then reality hits home when the curtain lifts. Everyone wants the impossible, but only years of manufacturing process improvement and scale brings that closer. That said, I think HTC has clearly won the industrial design and in-hand feel category this time around

brdo vas gleda samo brojke, ne obraca paznju da je 4S i dalje najbolji handheld uredjaj u smislu kontrole i kako lezi u ruci, da je One X drugi po tome, pored svojih 4.7 incha

Vazi, ja sam samsung fanboj :d :d Sve samo ne fanboj bilo kog brenda, jedino Canon bas gotivim ali sa razlogom :)

@hsv.stoned Ti bas ne mozes da prestanes da razmisljas o meni, zabrinucu se.
Kazes da moderatori treba da pobrisu djubre sa ovog foruma a 50% je samo tvoje, uz takav recnik da se ja pitam dao bih ti i par dana off da se 'oladis, ali vrucina je, razumem te.

Ko o cemu ovaj smarac o hsv.stonedu :d

Ja ne verujem...ima li nekog moderatora ovde...verovatno ih mrzi da sad ciste svo ovo smece...

Da li je neko otlljucao one x , i ako jeste gde?
Vip i Telenor menjaju fabricke kodove zakljucanih telefona, i zato je problem otkljucati ga...

Ma kakva razlivanja, jedino ko krkani da pritisnete! Ima ovu Gorillu, otprna je valjda i na pritisak (uvijanje) :D

Ja ne verujem...ima li nekog moderatora ovde...verovatno ih mrzi da sad ciste svo ovo smece...

Da li je neko otlljucao one x , i ako jeste gde?
Vip i Telenor menjaju fabricke kodove zakljucanih telefona, i zato je problem otkljucati ga...

Ja sam preko interneta ali se placa. Kosta 12$ ali se ne gubi garancija...
Ako te zanima dacu ti link.

E ja se kada vidim ovo pitam na sta se pojedini zale? Kamera je i vise nego ok, ima mana u video modu ali ove fotke su odlicne pa moram da se pitam sta @BogdanB koristi? I cime je slikano 'ono" sto je on postavljao u temi sa slikama?

:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1339696780912.jpg
    uploadfromtaptalk1339696780912.jpg
    67 KB · Pregleda: 334
Ja sam preko interneta ali se placa. Kosta 12$ ali se ne gubi garancija...
Ako te zanima dacu ti link.

Evo malo da skrenete pricu sa toga ciji je fon lepsi, konkretan problem...

Upravo sam probao na sajtu koji mi je R-GTI preporucio , platio sve ,dobio code koji ne samo da ne radi, nego mi je zeznuo imei na fonu...

Efs folder naravno da nisam sacuvao, jer sam mislio da se unlock kodom ne moze isti zeznuti...

Evo malo da skrenete pricu sa toga ciji je fon lepsi, konkretan problem...

Upravo sam probao na sajtu koji mi je R-GTI preporucio , platio sve ,dobio code koji ne samo da ne radi, nego mi je zeznuo imei na fonu...

Efs folder naravno da nisam sacuvao, jer sam mislio da se unlock kodom ne moze isti zeznuti...

Kako to??? Meni su odmah poslali kod i otkljucao sam ga. Trajalo je 5 minuta sve. Inace taj link mi je isto dao lik sa foruma "DaPimp".

Poslednja izmena:
Sad mi tek nije nista jasno, proverio sam, mts karticu mi naravno ne prihvata, ali isekao sam neku staru vipovu i telefon normalno radi sa njo, a u settings/about i dalje stoji imei unknown...

Uneo si kod na nacin koji su ti poslali, izbacio ti je da je pogresan i sad nemas IMEI? Prilicno cudno. :/

Kakva ludost, posto sam bacio temu sa problemom i na xda, luk mi preporuci da odem u bootloader/hboot/check barcode, i tamo imei normalno stoji. Kada sam upalio fon, i otisao u settings/about, imei se nekim cudom vratio!

Nije mu nista jasno :D

Kakva ludost, posto sam bacio temu sa problemom i na xda, luk mi preporuci da odem u bootloader/hboot/check barcode, i tamo imei normalno stoji. Kada sam upalio fon, i otisao u settings/about, imei se nekim cudom vratio!

Nije mu nista jasno :D

Sinoc bejase kasno kad sam video ovu soluciju :) htedoh da te obradujem jutros, ali ode moja dobra namera :) eto iskustvo vise

Nazad
Vrh Dno