Šta je novo?

HTC One X

Dakle manje vise zakljucak je da je telefon trenutno mega dobra sprava, i da je izbor izmedju Samsung ili HTC samo stvar afiniteta prema odredjenim komanijama. ukoliko izuzmemo tu prvu ziljavu seriju sa prelivanjem boja.

Zanemarujes zajednicu za GS3 :)

Stigao mi danas telefon sa servisa, sve su opravili ali kao što sam i pretpostavljao zaradio je ogrebotine kod servisera i to ne gde sam ja očekivao pored stakla zbog načina otvaranja već sve pozadi na leđima. Postoje dve-tri sitne ogrebotine na mat delu i jedna veća preko metalnog dela kamere i stakla kamere. Nije strašno za polovan telefon ali za telefon od 2 nedelje katastrofa. Tačno sam znao kad sam ga slao da neće doći u stanju kao što sam ga poslao (tj. fabričkom), lepo sam pitao prodavačicu šta ako ga izgrebu ona kaže neće nisu ni jedan do sad.
Naravno pre potpisa da sam primio telefon koji na kraju nisam ni stavio detaljno sam pogledao telefon video ovo gore što sam naveo, telefon vratio tražio šefa on ne radi do ponedeljka. Tražiću raskid ugovora ili da mi zamene telefon za drugi ako su njima ove ogrebotine neznatne slobodno neka ga prodaju nekome drugome kao nov aparat (ako je ćorav i slep od očiju).

P.S. Jel imao neko sličnih iskustava, da znam gde da idem dalje da se žalim ako počnu da mi pametuju?

Ja sam 2x slao mob na popravku preko operatera, ali odavno. Jednom telenor kad tek krenuo- nista nisu zeznuli, niti izgrebali, vratili u istom stanju; preko mtsa sam slao da se zvucnik zameni, vratili su mi sa jos gorim zvucnikom i sitnim tragovima. Bila je nokia 6120c pa nisam hteo mnogo da se cimam i iskulirao sam ih. Ono sto ti treba da uradis je da ne popustis ni za trenutak, i da zahtevas uredjaj u stanju u kakvom si ga i predao. Iznervirao sam se samo kada sam procitao sta si napisao, a ne daj Boze da dozivim. Samo cu da ti kazem srecno i nadam se da ces da dobijes nov mob.

Oba telefona su jako dobra tu nema price. I svako ko se istrci i kaze ma oneX je bolji u svemu ili S3 treba ga lupiti po usima :)
Nego, zna li neko ista kada nam dolazi naredni OTA update?

Prica se o 1.32.401 update-u, novi radio,novi drajveri za tegru.
Cekaju da s3 izadje u prodaju pa onda update-om da razocaraju konkurenciju. " release the kraken" :beer:

Malo se salim :)

Meni je ispao telefon danas pao je sa jedno metar ipo, nista mu nije niti je zadobio ogrebotinu :DD Opravdan razlog zasto sam uzeo oneX :D

^30e manje u bench oglasima :d

Nisam ga uzeo da ga bacam naravno, slucajno je ispao :) Kao sto ce se i vama desiti ako ste u pokretu. Opravdan razlog jer da je bio S3 plastika bi bila pa pa :D

Nije 30e manje kad mu nije nista :p

Poslednja izmena:
Oce i to su naveli znacajno...

Nisam ga uzeo da ga bacam naravno, slucajno je ispao :) Kao sto ce se i vama desiti ako ste u pokretu. Opravdan razlog jer da je bio S3 plastika bi bila pa pa :D

Nije 30e manje kad mu nije nista :p

Eh da znas kako plastika lepo upija udar, ne bih to rekao... Trebao si gledati S2 drop testove... :rolleyes:

Da da video sam na drugarovom :D Ekran pukao plastika popucala ;)

Sto se telenora tice jel se izdvojio kukolj? Razmisljam da presecem pa ne bih bas da zurim i dobijem falican model( nije mi do cimanja sa servisom i telenorom).

Da li je telenor nekom ponudio popust na sam uredjaj jerimam par ugovora kod njih pa su mi nudili popust i promocije na pretplatu ali ne i za uredjaj...

Poslednja izmena:
@kzs12
Tvoj HOX jos malo pa ko Božin Note:)

Baterija traje 15 dana, ispada ti sa terase na trećem spratu i bolje izgleda nego kada si ga izvadio iz kutije, kamera bolja nego DSLR... A tek treba da stigne novi update, koji će pored ostalog da mu poveća ekran i napravi slot za microSD...

Oladi malo, nismo ovde sa kruške pali.

Poslednja izmena:
Da da video sam na drugarovom :D Ekran pukao plastika popucala ;)

Sta da ti kazem jedinstven slucaj... Ja sam video kad je drugar bacio telefon devojci i ona ga nije uhvatila, pao na ekran direkt i samo bila ogrebotinica na plastici, a jos jednom drugu pao na beton sa jedno metar visine mozda malcice vise i nista telefonu, a i toliko hard drop testova ima na netu da pobije sve sto kazes... Ne kazem da ti lazes ili hoces da omalozavas, ali eto ispada tako...

Na konto ovog da se telefon uzima/ne uzima da bi se bacao...Npr meni je bitan faktor izdrzljivost telefona,jer realno gledano,nisam pazljiv a i trapav sam...Da nisam dobio CM tough za sensation,nikad ne bih sam kupio,a opet svestan sam narocito sada da je sjajna stvar...narocito kad se ide u grad i kad se konzumiraju razne stvari:)

i ja imam Case Mate Tough, Pop i Barely There za DHD, ali mi je jedino ispadao u autu, losh drzac za vjetrobransko staklo, kad/ako uzmem 1x, ne znam da li da uzimam uopste neki kejs, jer pazim :)
BTW, opet akcija -20% u Case Mate-u, ako koga zanima :p

Zagrebavao se ti ili ne, kod nekih modela je jako znacajna. Ok, za SIII ne sumnjam da ce sve savrseno raditi OoTB, ali recimo moj Optimus 2X bez dobre zajednice ne bi ni 70% svog potencijala iskoristio. Tako da... ;)

Reci ti meni jel ti brzi telefon nego fabricki, brze izlazis/ulazis u aplikacije, nesto korisno se desilo sa zajednicom? :)

Mironiko, Boris Lozac je vise mislio na zajednice po pitanju klanova fanbojsa, ne po pitanju korisne zajednice .. :)

@annoyer, koliko vidim malo njih se zalilo na crne modele, tj sive. Mislim da ih u Telenoru jos uvek nemaju, a beli treba da istestiras bas dobro ;)

Ima crnih u telenoru, ja uzeo pre dve nedelje. Nikakav problem od navedenih nemam, jedino kamerica stoji malko ulevo.

Hvala, a bas sam beli gledao i onako na blic nisam primetio prelivanje boja iako sam ga stiskao malo jace nego inace bilo koji telefon.

moracu da rizikujem ili da bar sacekam dok mi ne ponude popust( taman dok ne vidim s3 i definitivno potvrdim da je ruzan ;-) )

@Garancija
Ma sta me briga sta je mislio, sad cu da mu odgovorim! :D

@Boris Lozac
Odgovor je - da! Telefon radi ZNACAJNO brze i fluidnije! Posebno se vidi napredak u tome da mogu danima da koristim svoj O2X bez restarta i icega i da se ne uspori, a ranije je znao da se umrtvi posle nekoliko dana negasenja, i to do tacke neupotrebljivosti... Sem toga, znao je da upadne u takve "crne rupe" po nekoliko minuta da je to haos - nije da se freezuje, ali se isto na trenutke toliko uspori da ga je bolje spustiti na sto dok se ne otrezni... Sad, tih tripova nema, na CM7 je valjda RAM-management dosta bolji no na stocku.

Aplikacije kao recimo Titanium Backup ili SMS Backup&Restore mnogo brze odrade backupove nego na stock-based ROMovima (i ne-custom kernelima) a SVE se podizu brze, tj. odmah, a ranije nisu sve odmah, nego su neke znale da gnjave (G+, TT, FM radio...). Postoje i modovi za kameru, zvuk... Moram napomenuti da je na drugim modelima mozda drugacije - za O2X se zna koliko je bolji sa pojedinim skuvanim softverima...

Jos cu pomenuti ogroman izbor tema za CM7 (ili za MIUI ili CM9, da sam se za njih odlucio) sto za stock isto nemam...

Postoji jos prednosti, ovo samo odgovaram na deo koji me ti pitas... ;)

Nazad
Vrh Dno