Stigao mi danas telefon sa servisa, sve su opravili ali kao što sam i pretpostavljao zaradio je ogrebotine kod servisera i to ne gde sam ja očekivao pored stakla zbog načina otvaranja već sve pozadi na leđima. Postoje dve-tri sitne ogrebotine na mat delu i jedna veća preko metalnog dela kamere i stakla kamere. Nije strašno za polovan telefon ali za telefon od 2 nedelje katastrofa. Tačno sam znao kad sam ga slao da neće doći u stanju kao što sam ga poslao (tj. fabričkom), lepo sam pitao prodavačicu šta ako ga izgrebu ona kaže neće nisu ni jedan do sad.
Naravno pre potpisa da sam primio telefon koji na kraju nisam ni stavio detaljno sam pogledao telefon video ovo gore što sam naveo, telefon vratio tražio šefa on ne radi do ponedeljka. Tražiću raskid ugovora ili da mi zamene telefon za drugi ako su njima ove ogrebotine neznatne slobodno neka ga prodaju nekome drugome kao nov aparat (ako je ćorav i slep od očiju).
P.S. Jel imao neko sličnih iskustava, da znam gde da idem dalje da se žalim ako počnu da mi pametuju?
Zanemarujes zajednicu za GS3![]()
Opravdan razlog zasto sam uzeo oneX![]()
Prica se o 1.32.401 update-u, novi radio,novi drajveri za tegru.
Cekaju da s3 izadje u prodaju pa onda update-om da razocaraju konkurenciju. " release the kraken" :beer:
Malo se salim![]()
Nisam ga uzeo da ga bacam naravno, slucajno je ispaoKao sto ce se i vama desiti ako ste u pokretu. Opravdan razlog jer da je bio S3 plastika bi bila pa pa
Nije 30e manje kad mu nije nista![]()
Da da video sam na drugarovomEkran pukao plastika popucala
![]()
A ti zanemarujes zajednicu HTC-a koja je jos jaca.![]()
Na koji nacin se otkljucava One X sa telenora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari