Šta je novo?

HTC One X

Mojoj dragoj u septembru ističe ugovorna obaveza. Mislio sam da joj promenim paket i da sebi uzmem nov telefon, a njoj dam stari - tako da mi je One X ozbiljno zapao za oko. Međutim, razočaralo me je to što su prestali da isporučuju Beats sluške uz telefone. Sad, znam da za možda manje pare mogu da se nađu bolje slušalice, ali meni su preko potrebne dobre slušalice sa dobrim mikrofonom, a to još nisam našao kod nas u slobodnoj prodaji. Problem je u tome što mi se ne prelazi na VIP. Ali ako se već bude moralo, šta je tu je. Da li neko može da mi preporuči VIPov paket koji bi bio ekvivalent Telenorovog "Prenesi i surfuj 500"?

ima jos do septembra..cekaj sgs3 pa odluci..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Poslednja izmena:
Mojoj dragoj u septembru ističe ugovorna obaveza. Mislio sam da joj promenim paket i da sebi uzmem nov telefon, a njoj dam stari - tako da mi je One X ozbiljno zapao za oko. Međutim, razočaralo me je to što su prestali da isporučuju Beats sluške uz telefone. Sad, znam da za možda manje pare mogu da se nađu bolje slušalice, ali meni su preko potrebne dobre slušalice sa dobrim mikrofonom, a to još nisam našao kod nas u slobodnoj prodaji. Problem je u tome što mi se ne prelazi na VIP. Ali ako se već bude moralo, šta je tu je. Da li neko može da mi preporuči VIPov paket koji bi bio ekvivalent Telenorovog "Prenesi i surfuj 500"?

Telenor u odnosu na vip pp ima uzasne pakete. Prenesi i surfuj cenovno moze da se poredi sa pp 325 u vipu i ovaj vip paket je bolji jer ima vise minuta ali i manje sms i Mb, u sustini najbolji vip paket je pp600 a ni smart 1100 nije los za ljude koji nece mnogo surfovati bez wifi-a.

Postoji jedna jos mega-cool-ultra-motherfucker feature :))
Kamera vec ima opciju 'face-detection' medjutimmm.. ako se ta faca jos smije - kamera opaljuje sama :) Dok nisi nasmijan nista, cim se nasmijes - click :)))

Ta funkcija u nekim situacijama moze da predje u burst mode :D :D

Ta funkcija u nekim situacijama moze da predje u burst mode :D :D

Bas smo juce probali Burst Mode (Continuous shooting) @djurkash i ja.

Jako brzo hvata slicice, a kao slag na tortu je opcija kada udjes u galeriju - nemas 2000 slika pa ono dok sortiras obrises itd - nego imas poseban folder i on ti ponudi Best Image zasnovano na expoziciji, konstrastu, white balansu isl ....
Jako jako fino.

Eh da - Slow Motion Video je EXTRA!

Poslednja izmena:
uzeh i ja danas one x, sada me čeka privikavanje na veličinu (koristio 4S, pre toga S2) i testiranje baterije :)

I na kraju da li su zakljuchani? Kontam da uzmem sa oglasa, ovi u telenoru se drogiraju.

moj je sa telenora, ali nemam micro sim drugog operatora, jel ima načina da se proveri sim lock, kod samsunga postoji kod za proveru..

edit: odmah mi ponudio update (oko 29 MB)

Poslednja izmena:
Nema kod koliko znam, samo kartica...imash vip ili telenor ?

Danas sam bio u Vipu, ne dozvoljavaju da se upali, jedva dozvole i da se uzme u ruku,...u Telenorovoj poslovnici jos nije stigao tako da nema gde da se telefon kako treba pogleda.
Sto se mene tice, definitivno kupujem ovaj telefon ali verovatno za nekih mesec dana, da saslusam utiske i zavrsim neki poslic jer nisu ovo male pare.

Poslednja izmena:
ja otisao do usca vido telefon u izlogu nisam se ni cimao pitam da ga pale itd itd, jer je bilo 20 ljudi u trenerkama od 1000din i svi oce pipkaju i kupe telefon od 650e :d

to mi nikad nece biti jasno furaju se stvari sa budze ali ima se za fon od 600+e

Морају да имају бар нешто велико у руци док је држе у џепу...:D

sgs2 via tt2

Nemoj tako ima i siromasnijih ljudi koji su zaljubljeni u tehnicke spravice kao vecina nas ovde. Mozda zele da pogledaju samo kako to izgleda kad vec nemogu sebi da priuste... A druga stvar ljudi se ne cene po garderobi koju nose... Bolje nemoj zalaziti u tu tematiku...

Poslednja izmena:
Kad se vec pominje Telenor i Vip, da li neko od njih pominje da ce biti i HTC One S? Posto u ponudi vidim samo One X model i kod Vipa i One V.

nije bila namera zalaziti u tu tematiku samo posmatranje. ne naravno da ne ocenjujem ljude po tome kako se oblace. vidi se razlika ljudi koji su zaljubljeni u tehnicke spravice i balavce koji znaju da kosta 600e ;)

edit: no kad ce taj test :p

Poslednja izmena:
Pitanje: koji GPS soft podrzava ovoliku rezoluciju fino? Iskopirao sam stari iGo koji je radio na 800x480 (za Desire) i naravno vidim prozor na sredini ekrana 800x480 :)
Koji iskoristava fino ovih 1280 x 720? hvala

nije bitno samo skini software za tu rezoluciju i to je to znaci moze ovaj sa nexus-a

Ne verujem da ima za tu rezoluciju. Ako nadjes, podeli sa nama.

Nek proba neko copilot, njemu pase sto veca rezolucija..

Pitanje: koji GPS soft podrzava ovoliku rezoluciju fino? Iskopirao sam stari iGo koji je radio na 800x480 (za Desire) i naravno vidim prozor na sredini ekrana 800x480 :)
Koji iskoristava fino ovih 1280 x 720? hvala

Probaj Navigon, ja ga koristim na tabletu, i odlican je.

ili Sygic, ja ga koristim na Galaxy Nexusu

Samo da potvrdim da sa novim firmwareom baterija postaje jos bolja. Od jutros od 08 full load, igre, wifi kamera Shadowgun, evo baterija na 84%.

Vrh Dno