Šta je novo?

HTC ONE S

Kakvi mentoli.

Očekivano je, sada je samo potvrđeno, zamislite da će htc desire HD primiti 4.3 update krajem godine, a htc one s neće, ovaj telefon je zaboravljen odmah nakon što je izbačen i ima katastrofalno loš softver (posebno ako je brendiran). 4.1.1 zadnji update ukoliko se ne varam...

Pa moramo da imamo neku motivaciju da predjemo na One :)

Da li 4.1.1 radi stabilno, baterija, wifi, Tmobile korisnici su imali problema, kupio sam telefon pa bi mi informacija bila korisna.

Na JB postoje problemi sa nekim Wi-Fi router-ima.
Ja sam recimo morao da podesim staticku IP adresu.

Pukao je HTC poprilicno - moraju da smanjuju troskove gde god mogu... :S:

Ovo je prilično interesantna situacija. Pre dosta vremena sam na xda video post člana JCarlosPP u kome spominje da je njegov telefon S-OFF.
Poslao sam mu poruku a danas dobio odgovor:
"Yes, it is S-OFF. I bought it on Ebay and I got it like that. I have no information whatsoever how to make it S-OFF."
Budući da je reč o villec2 varijanti za koju još nema rešenja za S-OFF, bar za koje se zna na xda, postavlja se pitanje da li je dotični član slagao, u zabuni ili je stvarno neko našao način da to uradi a informacije nikada nisu došle do xda foruma.

Moguće je da je kupio neki od sempl telefona koji dolaze kao S-OFF u svakom slučaju.

Ljudi jel vredi ovaj telefon 210 e nov, imam ponudu, ili nesto drugo da gledam i sta se desava sa crnim jel vam se ljuste

Вреди те паре.

Moze li neko na pp da mi posalje iGO za One S? :)

S-OFF stigao za HTC One S S3 varijantu.
Upravo sam ga obavio, lep je osećaj kada je moj telefon zaista moj :D
Distiller.exe pokrenuti kao administrator inače neće uspeti (bar kod mene na Win 7 x64)
edit:
Wifi ne radi, potvrdjeno i kod još jednoga člana xda. Flešovanje kernela i/ili wifi modula bi trebalo da reši stvar, to će da sačeka poslepodne.

http://moonshine.io/instructions/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2353936

3Pe1Wvz.png

Poslednja izmena:
Sad se prica da ce ipak biti 4.2.2 i Sense 5 za One S sto su sjajne vesti.
by6ebuhy.jpg

Poslednja izmena:
ljudi, u dilemi sam...uzeo sam ovaj telefon u MTS...ali nisam fan ni androida ni win-a..nekako mi se nokia vise svidja, mada i ovaj pocinje da mi se svidja, bas stabilno deluje u ruci...
sta vi mislite da li da ga menjam za 820 ili da furam ovaj...jeste da su dve razlicite platforme...ali....huh..btw ovo mi je prvi android :D

Mislim da daje više trenutno od lumie u praksi ali ako Nokia izbaci nešto sa jačom baterijom, koja može da izdrži dva dana aktive, ja joj se sa zadovoljstvom vraćam. Može da mu parira eventualno 920. Poprilično je u pitanju stvar ukusa. Ja bi sačekao sa Nokiom još malo, da vidimo u kom smeru ce stvari da se kreću. Da ih je Lumia malo vratila u život, jeste...

ja sam telefon ipak ostavio sebi...bas deluje cvrsto u ruci...pa sta bude... :)
uvek moze da se zameni :)

Postao sam i ja vlasnik jednog One S i mogu da kazem da je telefon iznad svih mojih ocikivanja. Kvalitet izrade, ekran i trajanje baterije su odlicni. Dobio sam crnu verziju i zanima me da li vi koristite futrolu za njega i da li je sklon ogrebotinama prvenstveno metalnih delova ali i ekrana, da li vi imate neke na njemu, posto ja vise volim kad ne treba da stavljam neke bezvezne gumene futrole na telefon.

^Ne.

U ruci Xperia T u odnosu na One S deluje nekako jeftino... :(

Po performansama su vrlo slicni (ako je u pitanju S4 varijanta). Xperia ima malo veci ekran i bolju rezoluciju, ali ne bih rekao da je bolji od onog na One S-a.
One S nema card slot, sto nekome moze da bude problem.

"Glavu za glavu" u istom stanju - ja bih zamenio za One S S4, ali ne bih doplacivao...

pa dobio bi manji pentile ekran lošije rezolucije, i oprostio bi se od card slota, i ako nije s4 i lošiji SOC... ja ne vidim razlog za promenu, sem ako mi vlasnik HTCa doplati :)
još AMOLED i slaba baterija ne idu baš jedno sa drugim

Poslednja izmena:
nije mi baš merodavan taj njihov total score tj endurance rating... a i nisam napisao da je slabija baterija od xt :)
ono što sam napisao je da je problem slaba baterija (1650 je slabo danas) i AMOLED ekran jer čim nije crna pozadina to iscuri čas posla.... pogledaj web browsing skor (relativan u odnosu na ostale telefone, ne apsolutnu brojku kao brojku) i videćeš o čemu pričam

Baterija nije sjajna, naravno, nego je slicna sa XT, na to sam mislio.

Nazad
Vrh Dno