Šta je novo?

HTC ONE S

Zasto dropbox ne bi bio dobar za porodicne fotografije kad nisu vidljive nikom sem tebi?
Google Drive odradjuje isti posao pa mozes i njega da koristis.

Malopre mi dosla rodjaka da se pohvali novim telefonom ONE S, uzela ga pre 5 dana.Ja ga upalio kad ekran stalno treperi i neka cudna boja roze/crvena.Sve radi normalno samo sto ovo uzasno smeta.Da li je neko imao ovakav problem.Bio je zakljucan na Telenor mrezi pa joj ga je neko otkljucao, predlozio sam joj da ode kod istog lika da zakljuca ako moze, vrati na fabricko stanje i pravac telenor da trazi nov posto jos nije proslo 7 dana.

Da li neko ima neki drugi predlog, devojka se bas smorila

Kakva je situacija sa aktuelnim telefonima crne boje?
Jel i dalje postoji problem grebanja?

Hajde da zamolim nekog od vas ko ima HTC One S na mt:s-u i da mu radi nesmetano net, da mi prepiše podešavanja APN-a koji koristi. Da vidim po čemu se razlikuju moja podešavanja (koja ne rade, a prepisana su sa mt:s sajta) i Vaša, koja rade.

Pre neki dan mi stigne poruka da ne mogu više da pristupam preko 3Gmondo nego moram preko gprswap. Naravno poruku sa setovanjima nisam dobio. Ujutru ne radi net, ja lepo izbrišem 3Gmondo, namestim gprswap, ne radi. Namestim gprsinternet, ne radi. Obrišem, resetujem, jedno, drugo, ne radi. MMS uredno radi, upali net, pošalje sliku, ugasi net. Zovem korisnički servis, nema šanse da ih dobijem. Poruka na 4777 uzaludna. Kontaktiram preko Twittera, kažu proveriće. Proverili jesu, javili nisu :) Kaže genije koji održava njihov Twitter nalog "do podešavanja je, idite u poslovnicu da Vam nameste". U 21. veku da idem u poslovnicu da mi neki kržljavi geek posle dva sata čekanja u redu namesti parametre?! Ma daaaj :)

Hvala unapred dobrim ljudima :)

Nemoj slati poruku na 4777, vec udji u meni *797# ( ako si postpaid) , pa usluge, pa podeshavanje telefona

Probao sam tako, i dobijem poruku da ću uskoro dobiti podešavanja putem poruke :D :p

Poruka, naravno, nikad nije stigla, evo sada sa ponovo pokušao... :mad:

Verovao ili ne, za HTC ne salju poruku iliti mora manuelno da se podesi... :wall: :d

Da, primetio sam :D :D :D

Ništa, pošto se ovde svi na Telenoru i VIPu, odoh da se prošetam do mt:s poslovnice ;) :D

Meni gprsinternet za sada radi savrseno...

Zasto dropbox ne bi bio dobar za porodicne fotografije kad nisu vidljive nikom sem tebi?
Google Drive odradjuje isti posao pa mozes i njega da koristis.

pa eto to je moje licno ubedjenje, a i kada bude doslo da i dropbox crkava (a doci ce kad tad) i kada fotke ne budu mogle da se povrate ja necu biti tu ;)

anyway telefon je vracen sa servisa, crkla mu je maticna ploca koja je zamenjena i zamenjena je baterija, tako da je prakticno nov hardver unutra... sve je odradjeno u zakonskom roku od 15 dana kod telenora (jedino sto su iz servisa bili neprofesionalni i na par mojih zahteva nisu hteli nikakvu informaciju da mi daju, cak ni da li su sposobni da vade podatke kao dodatnu uslugu koju bih platio)

Pozdrav svima, da li neko zna kako da resim iritirajuci problem sa gasenjem wifi cim se ugasi ekran? U podesavanjima mi je podeseno da se nikad ne gasi, ranije mi je radilo sve kako treba, posle zadnja dva update-a se stalno gasi nekoliko minuta posle zakljucavanja ekrana, npr neko mi posalje poruku preko vibera, talka itd, meni uopste ne stize.

Sta se desava kad u Power saver opcijama Data connection ostavis iskljuceno?

Da, znam :wall: :d, nego pitam njega kako mu je podesena ta opcija...

Probao sam i sa ugasenim Data connection, isto se desava.

Sta ti je podeseno u Advanced Wi-Fi settings za Keep Wi-Fi on during sleep?

Never mi je ukljuceno.

Pa kako onda da ti radi? :d

Podesi to na always, a u power saver opcijama iskljuci data connection i to je to.

Poslednja izmena:
Hvala, to je to.

Nema na cemu, naravno cheers

Potrebna mi je pomoc, ako neko zna....

HOS c2, TWRP instaliran, i u nekim od flashovanja, zaista ne znam kad i sa kojim ROM-om, pokupio sam baseband 16.22.20.03U_16.11.20.24_M. Nisam nasao ni jedan RUU sa tim bb, ima samo OTA, koju sam instalirao ali mi ne radi WiFi. Da li neko zna kako da promenim bb, da bi flasovao stock RUU, ili da barem namestim WiFi?

P.S.

Na zalost nisam uradio nandorid backup.

Potrebna mi je pomoc, ako neko zna....

HOS c2, TWRP instaliran, i u nekim od flashovanja, zaista ne znam kad i sa kojim ROM-om, pokupio sam baseband 16.22.20.03U_16.11.20.24_M. Nisam nasao ni jedan RUU sa tim bb, ima samo OTA, koju sam instalirao ali mi ne radi WiFi. Da li neko zna kako da promenim bb, da bi flasovao stock RUU, ili da barem namestim WiFi?

P.S.

Na zalost nisam uradio nandorid backup.

P.P.S

WiFi sredjen, ostaje problem baseband-a.

Da li HTC One S podržava USB OTG? Interesuje me zbog priključivanja USB fleš memorije, ili čitača kartica. Na zvaničnom sajtu HTC-a piše da je to standardna opcija. Može li neko da potvrdi ovo iz ličnog iskustva?

Da li je izašao zvanični apdejt za JB OS?

Da li HTC One S podržava USB OTG? Interesuje me zbog priključivanja USB fleš memorije, ili čitača kartica. Na zvaničnom sajtu HTC-a piše da je to standardna opcija. Može li neko da potvrdi ovo iz ličnog iskustva?

"USB storage

When you plug in an external USB storage device (such as a USB flash drive or an SD card reader), you can view photos and videos stored on the device right from Gallery and play songs stored on the device in Music. You can also open PDFs and edit Office documents.

You need a USB On-The-Go micro cable adapter to connect HTC One S and a USB storage device. HTC One S supports USB storage devices (except portable hard drives) up to 64 GB."

http://www.amazon.com/cell-phones-accessories/dp/B005GI2VMG

Pozzz.

Kao što je kolega rekao podržava.
Dva dodatka, samo na jellybeanu a ne i na ics-u. I druga stvar je što je prilično izbirljiv po pitanju kablova. Naime OTG kabel koji sam koristio pre njega (sa pet različitih uredjaja) ne saradjuje dobro sa njim. Morao sam isprobati još dva da bi sve proradilo kako treba.

Pozdrav!Nov sam na ovom forumu pa ne znam da li postavljam svoje pitanje na pravom mestu.Stigao mi je juce HTC One S.Kupio sam ga preko sajta mobilnishop.Navodno je rec o S4 verziji.Telefon je odlicno funkcionisao juce i onda sam ga sinoc iskljucio i nakon sto sam ga jutros ukljucio ne moze da se otkljuca.Ekran uopste ne reaguje.Ne znam sta je moglo da se desi i ne znam sta da uradim pa bih molio nekoga da napise neki savet ako zna.

10 sekundi drži POWER dugme i izgasiće se telefon, ponovo ga upali i ako se isto dešava onda *** moraš ići na plan b. Plan b je da držiš ponovo 10 sekundi power dugme i kada se ugasi i budeš ga palio držiš VOLUME DOWN dugme pa onda POWER pritisneš držiš tako par sekundi da bi ušao u boot/recovery mode pa FACTORY RESET (ionako nemaš puno podataka na njemu tek jedan dan ga imaš). Da li je brendiran (tmobile) ? ako jeste odmah rootuj i stavi neki drugi rom.
Inače ovaj telefon imam od kako je izašao, sve u svemu je dobar, nema ih puno, podrška nije loša ukoliko imaš S4 verziju (kao što imam ja), ali ako je S3 nema slobodnih romova... Inače rootovao sam ga i s-offovao nakon pola godine...Viper rom radi odlično (sense rom).

Vrh Dno