Šta je novo?

HTC ONE S

kao wave?
meni wave traje 5-7 dana...(nemam potrebu da surfam non stop i slicno... :) )
jel to znaci da bi i htc one s u takvom mirovanju trajao tako?
samsung galaxy s2 mi stajao 2 dana na stolu da ga nisam pipnuo i ugasio se...:)

Da trajaće ti 7 dana :d. Čisto samo posle trećeg dana kada dođeš kući proveri da li je živ, onda možeš ponovo da nastaviš bez njega. Stvarno smarate sa 5-10 dana baterijama, vi NE KORISTITE SMARTPHONE TELEFONE, vama treba 3510 (mada ni on ne može toliko da izdrži). Telefoni se ne prave prema vama.

Poslednja izmena:
Car je imao Wave sa badom 1.0 [dakle feature phone :d] i autonomijom od 5 dana. Wave na 1.2 Badi mi je drzao 2 dana [48h] sa dosta razgovora, sms i muzike, i malo gps-a i surfa. Ali ako bih duze koristio gps ili wifi [preko 2h] baterija bi se svejedno topila ali sporije nego na drugim telefonima zbog super amoled-a od 3,3''.

Sustina je da ce svaki telefon sa super amoled displejom izdrzati i 2-3 dana samo uz sms i krace pozive, wifi, gps, igrice itd srcu bateriju i tu nista ne mozemo :) Cak slusanje muzike nije problem ako je fon u dzepu zakljucan, tj ako displej ne radi, surf, gps, to je ono sto ubija i najjace baterije, evo primer i sa razr maxx, ocekivao sam malo bolje rezultate pri surfovanju.

Sto se tice One S mislim da je autonomija ok, dovoljna da ne bude ozbiljniji problem a velike zasluge idu optimizaciji i super amoled displeju, da ima neki s-lcd potpisujem bar 15% kracu autonomiju.

Poslednja izmena:
@telep
a zasto smaramo?
postoje neke bitne stvari koje mi android zavrsava, a autonomija baterije mi je vrlo bitna, necu svako vece da ga punim...
koliko vidim brda ljudi mnogo surfuje preko SMARTPHONE-a...surf me ne zanima uopste, imam na poslu brda neta, kuci takodje, samo mi jos fali na telefonu...

@telep
a zasto smaramo?
postoje neke bitne stvari koje mi android zavrsava, a autonomija baterije mi je vrlo bitna, necu svako vece da ga punim...

Ovo me je uvek zanimalo, zašto nećeš svako veče da ga puniš. Jel spavaš preko noći, jel držiš telefon ispod jastuka, reci mi jedan logičan razlog zašto je problem da se svako veče puni.

Ja razumem čoveka potpuno.

Meni se desi nekada da zaboravim da stavim telefon da se puni, pošto ga punim ujutru, jer nemam šteker pored kreveta, a telefon me budi.
Drugo, već mi se par puta desilo da mi se telefon (SE Xperia Arc) isprazni za manje od 12 sati, ako ga koristim dosta u toku dana. Onda ostanem bez telefona i smorim se totalno.
Kao rezultat toga, stalno sam u strahu da koristim sopstveni telefon jer može da se isprazni u nekom nezgodnom tretnutku i osećam se kao da mu robujem. Zato sam na kraju kupio dodatnu bateriju i nosim je kao rezervu za svaki slučaj.

U slučaju telefona kao što je One S, kojem ne mogu da zamenim bateriju, sasvim je logično da želim da bude dovoljno jaka da izdrži barem dva dana standardnog korišćenja, kako bih bio siguran da će u nekoj vanrednoj situaciji da pregura i da neće da me izda.

Jel moze neko da prognozira cenu One S u odnosu na cene One X kod vip-a?:)

Verovatno nesto malo manja u odnosu na One V, tesko da ce biti neka cena izmedju One X i One V modela.

Malo manje od one v??? Svašta, verujem da si pogrešio, jer ako one s bude jeftiniji od one v poješću svoj nexus :D

Oko 8k manje u odnosu na One X u pp 325/pp 600 paketima.

Pa Sensation je oko 5000 jeftiniji od One X po tarifama, ja msilim da ga ovi naši neće naručivati dok ne rasprodaju zalihe Sensationa jer u suprotnom moraju sniziti Sensation što isključujem kao opciju. :)

Najvise me brine sto takodje mislim da se ceka da sto vise "otkace" sensation,pa da krenu sa One S modelom..Ja trenutno koristim Sensation vec nekoliko meseci,prezadovoljan sam ali ako bih menjao, uzeo bih OneS zbog toga sto mislim da je za moje sake OneX isuvise veliki( :D )...

Poslednja izmena:
@ dr.sonic
Mislio sam na One x, malo manja cena u odnosu na taj model. :)

Jel ima neko informaciju kad će se One S ili One XL pojaviti kod operatera?

Kontam da su čekali da rasprodaju Sensation, evo u Vipu (Niš) više nema Sensationa.

XL neće sigurno. To nije telefon za Evropu.

Ovaj tel je po mom misljenju, pravi pandan Nexusu...i bice mrtva trka izmedju njih.

Ovaj tel je po mom misljenju, pravi pandan Nexusu...i bice mrtva trka izmedju njih.

ne znam baš, velika je razlika u ekranima (i dijagonali i rezoluciji) s jedne i i procesorima s druge strane...Konačno, kvalitet izrade ipak znatno na htc strani. Za mene ne bi bilo dileme...

Meni su ipak tu nekako...Jeste, ima razlike u ekranima sto se tice dijagonale i rezolucije, sa druge strane tu je cist ICS naspram..Sense-a (koji je btw. i dalje ... samo Sense). Opet One S ima dosta bolju kameru po ovome sto se moze naci na netu. Nexus mi je nekako ljepsi uzivo, zadnja strana HTC-a kao da je iz 2007. po dizajnu. Sad sam odgledao par review-ova na yt i mislim da su tu negdje kad se sve sabere i oduzme. Samo me zanima jos cijena koja ce biti ...

One X mi je veci promasaj po svemu sudeci od One S. One S je nekako taman "skrojen" a One X...ne znaju ni oni ja mislim sta su sa njim htjeli da postignu, a sta im se obistinilo.

Po mom mišljenju one s je apsolutni best buy trenutno. Mada to ne znači da je bolji od nexusa :)

Za One S ocekujem da bude prihvacen daleko bolje od One X... po meni, telefon je bez greske. Jos kad izadje neki aosp rom.... :) :) :)

uh stvarno nije los, cak sta vise veoma je dobar. Sada sam imao priliku da ga malo isprobam (neki lik ga je kupio juce u nemackoj za "euro" :D ). Stvarno prelepo izgleda uzivo,kvalitet izrade mi je bolji nego OneX,ovako na brzinu stvarno odlican telefon.

Možda nije koristio crni (sivi se ne guli), a možda su to bili i samo neki feler modeli.

Nazad
Vrh Dno