Šta je novo?

HTC One M9

Ne, kad vratim update vise ne dobijam notifikacije od posaljioca za koje sam oznacio da me obavestava, tipa ebay, paypal i slicno. Takodje ne dobijam notifikacije za mailove koji mi posalju ljudi koje sam ranije dobijao...

Nema veze, mogu Inbox reinstalirati.

Sto se baterije tice sad je sve ok, od juce popodne negdje oko 14h i nesto do 21h veceras, konacno se ispraznio. Log pokazuje da normalno ide u sleep mod i sve je ok.

Info o nasledniku.

Antutu weibo shared some info
5 inch
S820
4G ram
still 4UP at front
16MP with OIS, Laser AF and PDAF

Mislim da ce logo biti iznad, tj. ispod gornjeg zvucnika. Verovatno ce preci na Sony/Motorola speakers resenje, a bezeli ce biti manji. Mozda isprate X9 dizajn.

Bice kao x9 vrv.. Samo da ne bude kao a9 :)

Sada rece neki tajwanac na xda.

Navodno
Napred kao a9,pozadi kao m8. Isto tako dugme za back i recent su kapacitivni a srednje za otisak je fizicko. Nesto kao na galaxy seriji..
Displej ipak 2k

Cudno, ali videcemo.

Poslednja izmena:
E pa nije lose onda,samo da nije ko a9 od napred jer je jako gadan i nema napred zvucnike...a jel rekao da li ostaju napred stereo zvucnici?

Da.. Navodno skriveni kao na x9. Plus satro baterija 3000mah.

Deluje kao one bajkovite price o s7 , ali videcemo :)

Poslednja izmena:
Meni se nesto ne svidja kako su odradili zvucnike na x9,mnogo mi je bolje kako su odradili na desire eye...da od glasina pola pada u vodu...nadamo se najboljem :)

Uzeh nov m9 sa vip mreze, ja sam na mts-u, porucio sam kod za otkljucavanje ali ne prolazi jer je Vip izgleda promenio kod. Sta raditi?

Da li si probao karticu? Bez obzira što nije prošao kod. Ako nije otključano, traži povraćaj novca i naruči na drugom mestu.

Ја мислим да наши оператери мењају кодове и стављају своје за htc уређаје, негде сам то видео где сам наручивао за друге телефоне..

Probao, kupio kod na 2 mesta, poslali su 3 koja nisu prosla. Vip je promenio ocigledno, na kraju su u Balkanskoj otkljucali za 5 minuta.

Koristio sam s6 edge par meseci i hteo sam da promenim malo pa uzeh m9. Izdrzao sam ukupno 7 sati i vratio ga u kutiju. Sta uradise sa kamerom, neverovatno.

Колико је коштало ту где си одкључао?

Toliko je dobra da sam telefon koristio ukupno 7 sati. Mozda me je kamera na s6 razmazila ali na m9 je sramotna za jedan flagship. Cak je i na m8 bolja, sinoc sam poredio a i on je poznat po 'dobroj' kameri.
Da ne gresim dusu, van te kamere je sve kako treba, zvucnici, ekran, kvalitet izrade..

Poslednja izmena:
Toliko je dobra da sam telefon koristio ukupno 7 sati. Mozda me je kamera na s6 razmazila ali na m9 je sramotna za jedan flagship. Cak je i na m8 bolja, sinoc sam poredio a i on je poznat po 'dobroj' kameri.
Da ne gresim dusu, van te kamere je sve kako treba, zvucnici, ekran, kvalitet izrade..
Jesi li odradio apdejt? Kazu da su poboljsali kameru...kazu da je bilo do softvera...

Jesam, 2 update-a su bila. Ne zelim da znam kakva je bila u ranijim verzijama :D
Da se nisam licno uverio, ne bih nikome poverovao. Sve je zrnasto, muljavo, fokusira jako dugo, boje isprane, posebno u low light uslovima. Preko dana je tu i tamo ali daleko od dobrog. Prednja je super, tu nisam imao zamerke..

M9 ili 5x i zašto? Kod nas im je približno ista cena. S moje tačke gledišta, prednosti HTC-a su izrada, zvuk, sd slot, gb više rama. Lg sa druge strane ima daleko bolju kameru, malo bolju bateriju, MM i redovan update, malo veći displej, bolji STB ratio. Performanse i displej su defakto u rangu.

Бољи апдејт lg? Не бих рекао..

Bolji i duzi. Zasto ne bi rekao ?

M9 akodobije jos sledeci android dok 5x ima jos ~2god podrsku Googla
А заб си на м7 да lp и м8 са mm? М7 је добио већ 3-4 већа апдејта.. G2 ја сам 2. Није ништа много бољи..

Ma dobro to.. Ali nije htc sto je nekada bio,plus je m9 stariji od 5x tako da sigurno nece imati podrsku 5x

M9 ce imati podrsku do sredine 2017. godine. Nexus 5x do kraja 2018. :)

Godina duze sa nexus-om :)

Nazad
Vrh Dno