Šta je novo?

HTC One M9

Ja se i dalje nadam da je ovo sve lažno i da će da sve iznenade da tel bude kao sa prvih rendera. Znam nisam normalan i eto ipak se nadam.

Hoce li biti neki Live Event Stream ili tako nesto ?

HTC je imao veliku šansu sa M7 pa i M8, nisu je u potpunosti iskoristili nažalost. Činjenica da su M8 i S5 trebali da budu ovo što su danas M9 i S6 govori da nema više puno prostora za neku drastičnu revoluciju. Kamere su sada svima odlične, kvalitet izrade kako dolikuje flagship-ovima, razlike u brzini nisu drastične (čak ni u odnosu na 2 generacije pre), ekrani su dostigli neki maksimum i što se tiče veličine i rezolucije... Ono što će u budućnosti praviti razliku su servisi (Apple/Samsung pay npr), a tu HTC realno nema šta da traži.

^^ Da su bili pametni i da su hteli veci trzisni udeo izbacili bi ovog sa desne strane..

Ocito im nije u interesu da ulaze u ring sa najjacim i najvecim igracima

Poslednja izmena:
Gle ga ovaj sto napisao "lol" i "fail", kazi mi jel imas 13godina pa da tako pises?

Pa Samsung uzima onaj ko je cuo da je Samsung dobar ili je video.da ga nosi svako drugi na ulici, neki hype kao Iphone. Samsung kad je izbacio s4 i g2 i m7 su ga tukli, bukvalno s4 nema presnost u odnosu na ova dva, a opet prodat je u vise primeraka nego druga dva. S5,M8 i G3 (32 jer je po ceni slicniji konkurenciji nego 16), opet ista prica. Fudbaleri i ostale paljevine ce kupiti Lamborghini, pravi ljubitelji automobila ce kupiti npr Ferrari F40. Ja nikog ne zelim da uvredim, nego ovi sto se kunu u Samsung su mi se popeli znate vec gde ;-)

^^Ne znam da li je ovo render, isuviše liči na pravu fotografiju. Možda budu dva dizajna sa istim specifikacijama.

Gle ga ovaj sto napisao "lol" i "fail", kazi mi jel imas 13godina pa da tako pises?

Pa Samsung uzima onaj ko je cuo da je Samsung dobar ili je video.da ga nosi svako drugi na ulici, neki hype kao Iphone. Samsung kad je izbacio s4 i g2 i m7 su ga tukli, bukvalno s4 nema presnost u odnosu na ova dva, a opet prodat je u vise primeraka nego druga dva. S5,M8 i G3 (32 jer je po ceni slicniji konkurenciji nego 16), opet ista prica. Fudbaleri i ostale paljevine ce kupiti Lamborghini, pravi ljubitelji automobila ce kupiti npr Ferrari F40. Ja nikog ne zelim da uvredim, nego ovi sto se kunu u Samsung su mi se popeli znate vec gde ;-)
Uze mi reč. Znači isto mišljenje imamo.

G2 nije postojao kada je S4 izbačen
M7 ima kameru 3 klase ispod S4

Ne lupetaj gluposti previse.
Da samsung ima takve kupce to stoji.
Ali ja sam poslednje dve genracije na strani Samsunga jer HTC NEMA sta da trazi kad je kamera u pitanju.
I s4 i s5 su daleko bolje kamere od ultra mega giga pixela koje je htc implementirao.
Takodje i amoled je bolji ekran bio.
Sada ako Samsung uspe da napravi TW jednako brz kao Sense pitacu te u cemu to HTC ima prednost sada kada je i Samsung od metala, a da ne pominjem samsung pay sto ubacuju jos.
Nisam ovde da razpravljam o Samsungu sa tobom ali ne mozes da kazes da su kupci Samsunga oni koji su culi da je samsung dobar pa ga zato kupili jer Samsungov flagship jeste dobar telefon.
To mozes da kazes za jabuku samo.
Pritom Note serija isto nema dodira sa ovime sto si ti sad izjavio.

^+1
Kamera na m7 kao na samsungu S2

Poslednja izmena:
S4 nema bolji ekran od M7 ni u ludilu. Razlika je skoro kao u kameri.

Ja ne znam jel tebi Tozo Samsung svake godine salje nove modele, pa ti ovde moras da gines zbog njih? Ja nemam ni Samsung ni Htc, vec G2, kad bih sad mogao da biram, to bi bio m8 bez razmisljanja koji mi je pored note4 i opo vrh Android ponude

Ja ne znam jel tebi Tozo Samsung svake godine salje nove modele, pa ti ovde moras da gines zbog njih? Ja nemam ni Samsung ni Htc, vec G2, kad bih sad mogao da biram, to bi bio m8 bez razmisljanja koji mi je pored note4 i opo vrh Android ponude
Pa ne ginem zbog njih nego si ti izjavio da samsung kupuju oni koji su culi da je dobar telefon a u stvari je telefon *****.
Ja sam kupac samsung telefona i naravno da cu da ti odgovorim na to da nisam kupio telefon da bi ga izvadio u kaficu(za to bi kupio jabuku :D) vec sam ga uzeo jer je imao prednost nad htc-om u polju koje je meni btino (kamera).
Kao sto sam vec rekao imao sam 2 htc telefna i 1 samsungov odnosno 2 ali taj drugi sam kupio na silu jer sam morao a nisam planirao.
Neutralan sam kad su htc i samsung u pitanju i nisam odgovorio na ovo braneci samsung vec sebe kao kupca istog.

generalno htc jeste bio bolji na većini polja od samsunga, posebno u M7/S4 generaciji

problem je što je kamera bila toliko lošija da je sve ostalo padalo u vodu :)

Nista onda, svako ima pravo da svoje pare potrosi kako zeli. Uzivaj u svom telefonu i prijatan ti dan

Ko sisa zvucnike u landscape modu,i da li ces pokriti iste dok igras igrice ? Mozda 0.05% buducih vlasnika..

Htc eye i 826 imaju zvucnike na tom mestu pa se niko ne zali..

kako to misliš... pa samo u landscape modu su i bitni, šta će ti uspravno? 90% igara se igra poprečno + video isto poprečno

Tako je, ko sisa jednu od glavnih prednosti stereo zvucnika, bitno je da se razlikuju po dizajnu i poziciji od M8 samo da bi se napravila nekakva razlika da neko ne pomisli da na astalu u kaficu imas stari M8 a a ergonomiju ko *ebe :d

kako to misliš... pa samo u landscape modu su i bitni, šta će ti uspravno? 90% igara se igra poprečno + video isto poprečno
Mislim da o tome razmislja 0.05 % buducih vlasnika..

To je isto kao da me pitas zasto se na ferarri f12 betlinetta losije vidi u prozoru pozadi nego na bmw m6. Totalno nebitna stvar za masu potencijalnih kupaca f12

^ auuu mnogo lose poredjenje :)

Pa kazem. Meni npr to za igrice nije ni palo na pamet. Dovoljno da ih necu prigusiti dok slusam/gledam klip sa youtuba,gledam seriju ,slusam nesto dok radim nesto drugo u sobi itd itd..

Poslednja izmena:
čudi me kako tebi to nije palo na pamet kad imaš nexus i njegov zvučnik na najgoroj poziciji u istoriji telefona :)

mada ovo mi ne deluje strašno, a i veliki su otvori da bi se tako lako prigušili. Z2 ima takve zvučnike i sećam se da su u testovima jedino rekli da je čudno tokom razgovora.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno