Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 225
Ja se i dalje nadam da je ovo sve lažno i da će da sve iznenade da tel bude kao sa prvih rendera. Znam nisam normalan i eto ipak se nadam.
Ne znam zasto je polovina postova u ovoj temi o samsungu. Imate temu za s6 pa tamo pisite, zna se ko uzima Samsung, a ko Htc![]()
E baš to, zna se ko uzima Samsung a ko HTC.
Možda budu dva dizajna sa istim specifikacijama.
Uze mi reč. Znači isto mišljenje imamo.Gle ga ovaj sto napisao "lol" i "fail", kazi mi jel imas 13godina pa da tako pises?
Pa Samsung uzima onaj ko je cuo da je Samsung dobar ili je video.da ga nosi svako drugi na ulici, neki hype kao Iphone. Samsung kad je izbacio s4 i g2 i m7 su ga tukli, bukvalno s4 nema presnost u odnosu na ova dva, a opet prodat je u vise primeraka nego druga dva. S5,M8 i G3 (32 jer je po ceni slicniji konkurenciji nego 16), opet ista prica. Fudbaleri i ostale paljevine ce kupiti Lamborghini, pravi ljubitelji automobila ce kupiti npr Ferrari F40. Ja nikog ne zelim da uvredim, nego ovi sto se kunu u Samsung su mi se popeli znate vec gde ;-)
Gle ga ovaj sto napisao "lol" i "fail", kazi mi jel imas 13godina pa da tako pises?
Pa Samsung uzima onaj ko je cuo da je Samsung dobar ili je video.da ga nosi svako drugi na ulici, neki hype kao Iphone. Samsung kad je izbacio s4 i g2 i m7 su ga tukli, bukvalno s4 nema presnost u odnosu na ova dva, a opet prodat je u vise primeraka nego druga dva. S5,M8 i G3 (32 jer je po ceni slicniji konkurenciji nego 16), opet ista prica. Fudbaleri i ostale paljevine ce kupiti Lamborghini, pravi ljubitelji automobila ce kupiti npr Ferrari F40. Ja nikog ne zelim da uvredim, nego ovi sto se kunu u Samsung su mi se popeli znate vec gde ;-)
Ne lupetaj gluposti previse.Gle ga ovaj sto napisao "lol" i "fail", kazi mi jel imas 13godina pa da tako pises?
Moje misljenje, lepsi mi amoledS4 nema bolji ekran od M7 ni u ludilu. Razlika je skoro kao u kameri.
Nema od toga nista.. Izgledace kao na onim klipovima.^^Ne znam da li je ovo render, isuviše liči na pravu fotografiju. Možda budu dva dizajna sa istim specifikacijama.
Ne lupetaj gluposti previse.
ne mozes da kazes da su kupci Samsunga oni koji su culi da je samsung dobar pa ga zato kupili jer Samsungov flagship jeste dobar telefon.
To mozes da kazes za jabuku samo.
Pa ne ginem zbog njih nego si ti izjavio da samsung kupuju oni koji su culi da je dobar telefon a u stvari je telefon *****.Ja ne znam jel tebi Tozo Samsung svake godine salje nove modele, pa ti ovde moras da gines zbog njih? Ja nemam ni Samsung ni Htc, vec G2, kad bih sad mogao da biram, to bi bio m8 bez razmisljanja koji mi je pored note4 i opo vrh Android ponude
Mislim da o tome razmislja 0.05 % buducih vlasnika..kako to misliš... pa samo u landscape modu su i bitni, šta će ti uspravno? 90% igara se igra poprečno + video isto poprečno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari