Šta je novo?

HTC One M8

To moze da se menja na stock kernelu, pored default-nih scheduler-a i governor-a i vibracije.

Ako hoces vise opcija, ElementalX repack 7.00.9, mora da se podesava.

Stock based najbolje rade, tj. oni sa sto manje opcija. JW 5.4.0 jedan od munjevito brzih romova.

GPE ne stuca mnogo, jedino zna skrol da secka. Taj problem se smanjuje sa SkyDragon kernelom, jos da ima stock idle GPU podesavanja, pa radio bi GPE perfektno sa njim, a i bio bi najbolji kernel.

Hvala Zile,sve proslo bez problema.
Koji bi mi rom preporucio,igram dosta igrice (Real R.,WOT ...)?

Neki ROM za igre? Pa mozda JW 5.4.0, ovaj LiteROM sto sam pravio, ICE itd. Plus igranje sa kernelima ;)

GPE mozes da probas, cisto da vidis promenu :D

Stavi:

*.viglink.com
*.tapatalk.com

Je l' sljaka bez stucanja :D ?

Ne radi slanje slika iz apk u apk direktno, share external, "Unable to attach media". Znas sta to moze da bude?

Hocu direktno iz chat-a sa vibera da posaljem na WA, sa FB-a ako idem na share external nece takodje, hangouts takodje...

Ok, testiracu slanje slika. Mozda neka app nedostaje.

Moram da download sliku pa iz galerije, ne mogu direktno da je prosledim. Fali neka apk, sigurno jos kad bi mogla samo da se doda, flash na ovo sve, bilo bi sjajno. Moze da se zivi bez toga ali lepo bi bilo da LiteROM bude zaokruzeno resenje ;-)

Edit: ta apk se zove Android ....nesto (imala je obicaj da izbacuje error na stock rom-u prilikom ovoga)

Poslednja izmena:
@Creative_X Ne znam da li pogresno radim, ali udjem u Viber, kliknem na sliku pa share, i izaberem Hangouts pa izaberem kome da saljem.

de2ee7c3d23ba8aea3934194c171ddda.jpg

84dd5e685511f6ca4df644531af63632.jpg

Da da, to. Kod mene iz nekog razloga nece. Mozda je do nekih permisija, igracu se nocas

Jeste, meni je Hangouts bas tada trazio nove permisije.

Nema na cemu.
Znaci sve je ok sada?

Baterija mi je pobrljavila totalno. Ugasi se sa 30%, palim ga samo prikaze 1% i ugasi se, prikljucim na punjac digne ga na 17%, udjem u recovery reboot na system uradi digne se na 72%. Pokusavao da kalibrisem drzanjem svih dugmica pa jedno 20 puta do sad. J.W. 7.5.0 mi u tim ciklusima gasenja dosta puta ili pobrise sav kes aplikacija ili ulazi u safe mode. Uz to jos uvijek nisam probao onaj tvoj ruu tako da i signal je jos nedje u zimbambve. Fokus zadnje kamere se pretvorio u vibraciju koja drma cijeli telefon, 1/20 put uspije da fokusira ostalo zamuti sliku i bukvalno je neupotrebljiva kamera. Da mi je samo da ga to malo sredim i micem iz ruku vise...

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Ne znam sta si radio sa tim telefona... Probaj RUU.

Prvi put se susreo sa ovim, ekran odjednom poceo da blinka i treperi na osvetljenju vecem od 30%, ispod toga se me primecuje... Cak i u twrp-u, otpisao ga totalno.. Ubacio 5.0.1 nandroid, preko ota na 6.0(i dalje blinkao), flesnuo twrp, wipe sve particije, reboot u twrp, kao da se nista nije desilo, flesovao rom, sve okej za sad..

Sent from my m8 using Tapatalk

Meni se samo jednom desilo da treperi, ali samo u twrp-u. Posle flesa je prestao problem.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Super, vidim da je neki MIUI ROM izasao :D

Je l' treba nekom debloat skripta za S.ROM HTC 10 ROM?

Brise sav bloat, kao u mojoj LiteROM verziji.

Drugo, uzeo sam sve iz JW 5.4.0 boot.img sem ramdisk-a i ubacio ramdisk od boot.img od stock kernela. Napravio sam novi boot.img.

Za zivo cudo, radi kako treba, i ono sto je najvaznije... Skrol je odlican i performanse su fantasticne!

Ostalo je jos da testiram A9 libart.so, libart-compiler.so library fajlove.

A i razmisljam da postavim Read Ahead Buffer na 128KB u su.d skriptu, posto sve preko toga nema uticaj na performanse, samo pogorsava stvar.

Nazad
Vrh Dno