Šta je novo?

HTC One M8

vec gledam kako ce instalacija task killer da poraste za 200% minimum :d

Ne pricaj mi nista... Sinoc uzeo od drugarice da vidim kupila M8, a u status baru stoje: Clean master, task killer onaj prvi od svih zeleni androidcic, Kaspersky i DU Speed booster. Tuga. Nije mi se nesto ni gledao. Samo sam ga ovako ugasenog gledao :d

Ne pricaj mi nista... Sinoc uzeo od drugarice da vidim kupila M8, a u status baru stoje: Clean master, task killer onaj prvi od svih zeleni androidcic, Kaspersky i DU Speed booster. Tuga. Nije mi se nesto ni gledao. Samo sam ga ovako ugasenog gledao :d
Ja kad vidim da bilo kom fonu, pogotovo jačim te task i batery gluposti naježim se.

Kako da instaliram ja ovaj font što je sada na tt-u kod mene na fon?

Nađi negde zip pa flešni...

ahahhaha :d
al priznaj da joj telefon letiiiii :p

Kod mene nema settings dugme. Ili sam ćorav:
fb20ecd250af60b2958e191d43fbd3dc.jpg

M7 forever [emoji12]
Koja je precica za menu taster na m8?

Nema problema :d

Ti cekas M9 ili cekas da padne cena M8, pa da ga pazaris?

Cekam Himu, da izadje i padne ispod recimo 550e... Ako opravda neka moja ocekivanja, jer m8 je malo podbacio. Nevjerovatno nekima, ali istina: stvar koja me najvise iritirala je ona crna traka izmedju zvucnika i ekrana :d Da su to eliminisali, vjerovatno bih ga davno uzeo. Ovako, mimo baterije, nemam krupnijih zamjerki na m7

hmmmm....kod mene opet drugačije!!! ja nemam one 3 vodoravne ukošene crte? Čemu one služe?Screenshot_2015-02-07-15-59-03.jpg

Prilozi

• Screenshot_2015-02-07-15-55-49.jpg
    Screenshot_2015-02-07-15-55-49.jpg
    188.2 KB · Pregleda: 133
Poslednja izmena:
Da zatvori sve tabove odjednom. Nema to na stocku.

Sad vidim da se moj recent apps razlikuje od vašeg i po tome što ja nemam i google search bar. Koristite li stock rom koji ste dobili preko OTA ili neki koji ste flešovali? Kod mene je 100% stock, nemam ni root.

Sad vidim da se moj recent apps razlikuje od vašeg i po tome što ja nemam i google search bar. Koristite li stock rom koji ste dobili preko OTA ili neki koji ste flešovali? Kod mene je 100% stock, nemam ni root.
Kod mene totalni stock.

Meni je google search bar nestao iz recents sa poslednjim apdejtom google aplikacije.

ja sam ga svakako sklonio sa modom koji koristim. Ne kapiram ni sta ce tamo, kad ga imam i na svajp gore na home :p

Ako moze informacija kupio sam m8 rutovan posto se ne razumem oko toga intresuje me za softver upd kako ide
669667620cd65e973bb549b5045b11f2.jpg

Ne vidi se na slici lepo, koji Android imaš sada?

Jel neko rešio nekako spuštanje nitifikacion bara i izvlačenje dugmića u full screen aplikacijama?

^^ :d

Izgleda da je bolje preskočiti apdejt na 5.0 zbog tog problema sa full sceen aplikacijama.

Kakav je lock screen na 5.0? Nadam se da je bolji nego pre. Sa starim mi se telefon sam otključava u džepu, ako ekran okrenem ka sebi. Nervira me što je potrebno uraditi jako kratak slajd da bi se telefon otključao.
Ima li neko preporuku za neki drugi lock screen koji ima normalniji slide to unlock?

Ni meni se lock screen, bar ovaj fabrički, ne svidja. Ima neke zanimljive feature-e, ali u globalu nisam oduševljen.

Da li neko zna sta je ovaj wakelock? Već danima mi jede bateriju. Stock 4.4.4, stock kernel.
uploadfromtaptalk1423493294493.jpguploadfromtaptalk1423493294493.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423493324299.jpg
    uploadfromtaptalk1423493324299.jpg
    121.5 KB · Pregleda: 197
Poslednja izmena:
Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao...
Verovatno vam je vecini poznato ovakvo ponasanje na novijim androidima, ali uzasno sam se iznervirao sad.
Kucam poruku, predjem odredjeni broj karaktera - op, MMS. Trazim, kopam, nema gde da se iskljuci. Posle vidim, ne moze da se iskljuci, "tako treba".
Pa da li je moguce da je neko mislio da to tako treba, ne verujem. Na prethodna 3-4 telefona od 2005 na vamo sam mogao da kucam roman sms-a, tj oko 10 komada spojenih ako me secanje dobro sluzi. To kako ce to posle telefon da salje, da li 3 po tri ili jednu po jednu, apsolutno me ne zanima, necu da mi pravi glupe konverzije i ogranicava duzinu smsa. Napredak, al' za malo.
Jeste, imam mail, imam mms, itd. Ne, nemaju svi to sa druge strane, i ne, ne treba da ovo bude podrazumevano ponasanje koje ne moze da se iskljuci.

Vrh Dno