Šta je novo?

HTC One M8

Kakav je ovaj zlatni. Valja li šta. Koji je osećaj u odnosu na ovaj gun

Нађи пар страна уназад ја сам оставио линк за мој case, до јаја за те паре.

Да одлично чучи.

Ček nešto mi sada nije jasno... Ako može neko da mi pojasni... Moj telefon ima vodafone stock rom, 4.4.4. trenutno.

Čitam Android Revolution HD post i kaže lik sledeće:

8. What is S-OFF and do I need it to flash a ROM/Kernel/Recovery/Radio?
S-OFF means that your bootloader is fully unlocked and allows you to write to more partition than you usually can. You would also be able to flash unsigned firmware. You don't need S-OFF for ROMs, kernels, recoveries and also not for radios (Check FAQ 6)

To u prevodu znači da ja mogu da flešujem njegov rom iako sam S-ON?

Moze ROM. Moze cak i firmware, ali signed, zvanican od HTC-a koji brise valjda i celu internu memoriju. Mada, to ne moras uvek imati najnovije, jer rade bez problema i starije verzije.

E pa kul onda. Piše ovde ako mi se baza, to jest pretpostavljam stock ne poklapa sa verzijom custom roma (u mom slučaju se ne poklapa, ja sam na 4.4.4. custom rom je 5.0.1. ovaj Mikeov Revolution) samo da - If your current firmware version doesn't match ROM firmware version, wiping data inside AROMA is highly recommended!

Baš ću da probam večeras...

Edit: A kog đavola onda nekome treba S-OFF? ako već mogu da se flešuju romovi? Ja sam mislio da je S-off preduslov za flešovanje custom romova?

Poslednja izmena:
Niko nije rekao da je uslov, al da bi flashovao firmware koji nije za tvoj fon i menjao cid moraš da imaš s-off. A to dvoje je uslov da ti fon ne bude brendiran na neku mrežu. Takođe to dvoje ti treba da bi prešao na Google play edition, takođe s-off treba da bi uradio sim unlock za dzabe kao što sam ja uradio npr. Imam s-off, fon mi je trenutno na stock romu, iz vipa je ali je debrandiran npr.

Baterija me iz dana u dan fascinira. Ko zna dokle bi mogla da gura da imam vremena da je načisto testiram.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422230340579.png
    uploadfromtaptalk1422230340579.png
    254.4 KB · Pregleda: 149
Niko nije rekao da je uslov, al da bi flashovao firmware koji nije za tvoj fon i menjao cid moraš da imaš s-off. A to dvoje je uslov da ti fon ne bude brendiran na neku mrežu. Takođe to dvoje ti treba da bi prešao na Google play edition, takođe s-off treba da bi uradio sim unlock za dzabe kao što sam ja uradio npr. Imam s-off, fon mi je trenutno na stock romu, iz vipa je ali je debrandiran npr.
Treba li s off za root? I ne kapiram, kad se uradi s off mogu da se koriste druge kartice iako je zakljucan?

Poslednja izmena:
Мени држи два дана и то са укљученим LTE. На ѕ3 сам могао да дођем са посла кући око 6 и то је отприлике то. Одличан је м8 за сада.

S obzirom da se danas pojavio zvanični evropski RUU verujem da će ota do kraja nedelje najkasnije.

Stiglo pismo iz slickwrapsa. Doneo poštar, ja potpisao i to je to. Kartonski koverat vrv da se ne bi to unutra zgužvalo.

Samo da vratim stock recovery i krećem.
Koji stock recovery da skinem?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422451286853.png
    uploadfromtaptalk1422451286853.png
    264.8 KB · Pregleda: 142
Poslednja izmena:
Ako imaš poslednju verziju koja je izašla onda je to 3.28.401.9

Stigao mi update na lollipop. Al nisam kod kuće, pa cu morati da odlozim akciju na dva sata.

Krenem da instaliram i krene malo i pojavi se crveni trouglic na telefonu. Vratio sam stock recovery i izbrisao xposed, sta radim pogresno?

Ukoliko ti je izmenjen ili izbrisan bilo koji fajl sa sistemske particije ota ne prolazi, tako barem kažu na xda. Možda je to problem?

To sam i ja nasao, vrv jeste cim sam instalirao dosta xposed stvarcica i ko zna cega. Znaci jel mogu factory reset ili moram stock RUU da vracam?

Yep, video sam da posle factory reset-a ostaju sve modifikacije na sistemu, kao da nista nisi ni uradio, jos sad nemam ni tastaturu itd :D Sad cu skidam ruu pa tek onda ota xD

Poslednja izmena:
Radio sam factory reset, nije pomoglo, sada skidam ruu i onda ota...

Evo me konacno na lp-u, videcemo kako ce se ponasatu u buducnosti. :D

Vrh Dno