Šta je novo?

HTC One M8

Znači iako sam rutovan i imam custom recovery dobiću obaveštenje, pa ću morati da vratim na stock recovery i tek onda odradim ota update?

Jes vala, moraćeš tako. :)
Inače bootloop...

Važno je obaveštenje o ota, lako ću ja ostalo.

Kada li će za m7?

Odgovorio isti lik sto je napisao za m8 da nece skoro..

Стигао case одлично чучи. Али ме изнервирао tempered glass јер ми се у два ћошка није залепио. Њесра.
d5f28aa67e763c867aa799c4485eb8b1.jpg

Heh, i ja svoj stalno drzim na krpici za brisanje monitora :).

Mada odavno vise ne koristim case koji sam kupio. Jedino sto imam je zastita za socivo kamere.

Baš štrči ovaj Tempered glass... Jesi li stavio 2 komada? :D

Не него је дебео и није налегао тј такав је.

Samo ga ispritiskaj malo jace u delovima gde nije legao i primice se. Tako se i meni desilo na Nexusu 7 i posle pritiskanja sve je bez tackice lepka. Moraces jako da pritisnes, da znas. ;)

Gde ima da se nabavi zaštita za sočivo kamere? Grebe se :D

Mislio sam kod nas. Nmg plaćam poštarinu više nego samu stvar.

Sviđaju mi se stvari na ovom sajtu, uzeću nešto sigurno.

Читао сам и ја да се лако огребе. Наручих управо са HD овим екран заштитником. Све заједно 10$.

Aha ok, a koja im je najbolja zaštitna folija, maska šta već? Sviđaju mi se neke, koje su po vama lepe?
Kako to posle stiže, za koliko, jel se plaća dinarima ili?
Najviše mi se sviđaju ove vojničke, plava.
Sad videh da se plaća pp-om i da je poštarina negde oko 5 dolara.

Poslednja izmena:
Slickwraps zastita za kameru se samo tako isplati. Ako uzimate bolje da narucite vise pakovanja jer se i ta zastita grebe. Ja sam imao dva pakovanja, za mesec-dva cu morati opet da narucujem.

Ja već imam neke sitne ogrebotinice na sočivu kamere. Al naručiću ovo i kamuflažu :D Plava kamuflaža mi se mnogo sviđa!
Koliko ispadne sa sve ovom njihovom poštarinom što ti odmah uračuna i za koliko stigne?

Одлично изгледа камуфлажа али сам задовољан са футролом.

Ima fore jos par dana do "isteka roka" ...

HTC M8x? Znam da je verzija za Tajvansko tržište sa LTE, da je klokovan na 2.5 ghz. Interesuje me ako znate kakvo je stanje sa romovima? Da li redovno kao i ostali dobijaju ota update? Generalno neka veća razlika za kranjeg korisnika u odnosu na internacionalnu verziju? Hvala unapred!

Da li neko zna da li je, da bi se odradio ota update, dovoljno da se stavi stock recovery ili mora i da se zaključa bootloader?

Da li neko zna da li je, da bi se odradio ota update, dovoljno da se stavi stock recovery ili mora i da se zaključa bootloader?

Samo stock recovery, nema bootloader sa tim nista ;)

Kada li ce za nas...

Inace narucio sam iz zastitu za kameru i kamuflazu :D

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    49.3 KB · Pregleda: 154
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno