Šta je novo?

HTC One M8

Valjda je to do optimizacije UI-a :D ja sam zadovoljan baterijom na M8 i svidja mi se sto je 'nezamenjiva' jer je sigurno uradjena kvalitetnije od onih baterija koje se mogu mijenjat jer i kada sam imao telefon sa mogucom izmjenom baterije nisam nikako promijenio onu originalnu :)
P.S. jedva cekam Dual-Boot sa Wp-om.

Cekaj godinu dana da joj opadne kapacatet pa ces promeniti misljenje o zamenjivosti baterije ,)

Inace koliko sam mogao da vidim na ifixit otvaranje telefona uopste nije tesko niti je neophodan poseban alat.

Nema veze kvalitet baterije sa nemogucnoscu zamene iste.

iz prve ruke, ni na One X ni na One nije neki kvalitet baterije, sto se pada kapaciteta tice. Anker baterije koje sam uzeo za Desire HD se mnogo bolje drze :p

Kod mog One-a definitivno kvalitet nije isti kad sam ga kupio i sada.

35bc861af6a092ce5bca47b91210c3a1.jpg

Sa malo manje forsiranja :D

ta statistika i ne znaci puno, ubaci GSam Battery Monitor ili Better Battery Stats, pa prati Screen On Time i slicno...

Da li updetovati na 4.4.3?

Naravno. Nema razloga da to ne uradiš ako imaš ovaj model telefona.

Cak u 4.4.3 dolazi originalni Uređivač Datoteka ili ti ga My Files da ne mora vise da se ide na onaj Polaris :D

DxO mark test M8 kamere

HTC One M8: 4.1Mp sensor ranks outside the DxOMark top 10

Ko procita videce da nisu samo rezolucija/kolicina detalja problem.. zato sam ja napisao da nije dovoljno samo bataliti upix jer i drugi htc sa 13mpix imaju slicne mane, samo je rezolucija visa.

Inace M8 uopste ne mora da ima hardver kao S5/Z2, LG je sa G3 (i slicnom velicinom senzora kao M8) napravio odlican posao sa kamerom i da M8 ima takvu bogami bio bi mozda i najbolja kupovina.

Poslednja izmena:
Flesovao sam najnoviji Venom rom i sve radi super osim toga sto vise nemam X dugme da pocistim sve notifikacije iz notification centra. Nego moram da klikam na svaku pojedinacno da otvorim da bi se makle. Sta da radim?

kako da uporedim telefone? Kliknem na onu strelicu za "uporedi" i ne znam sta dalje xD

Zanima me koliko vam traje baterija na ovom telefonu (sa udaljenim 3g koliko SoT i koliko sati). Hval

Evo ti ss iz gsam battery monitor, imaš dole prosečno trajanje baterije i prosečan SoT za poslednjih mesec dana:

uploadfromtaptalk1409577671574.jpg

Osvetljenje je na auto, u pozadini je uključen sync (mail, dropbox, viber...). Uglavnom sam na wifi, možda nekih 4-5 sati prosečno nemam wi-fi pa mi je tada uključen mobilni net, h+ najčešće.

btw, jel samo meni prikazuje da je ovo 126. stranica topika od 130+ stranica?

Jok. I meni već na par tema tako prikazuje

evo su sredili... A gore pitanje za rom - ARHD, za one koji zele stock htc look, ali uz vise opcija

btw, jel samo meni prikazuje da je ovo 126. stranica topika od 130+ stranica?

To je zato sto je povezan sajt sa forumom. Taj bag im izgleda nije bitan, ali mene uzasno zivcira. To se desava kada neko sa sajta komentarise.

Evo ti ss iz gsam battery monitor, imaš dole prosečno trajanje baterije i prosečan SoT za poslednjih mesec dana:

Pogledajte prilog 148715

Osvetljenje je na auto, u pozadini je uključen sync (mail, dropbox, viber...). Uglavnom sam na wifi, možda nekih 4-5 sati prosečno nemam wi-fi pa mi je tada uključen mobilni net, h+ najčešće.

Ovo je stvarno odlicno. Jos samo kada bi mu malo pala cena, ali izgleda nema nameru :)

sudeci po ovim fotkama, to nije dual sim...

Ako dodje na oko 300e bice ozbiljna kupovina. Specifikacije skoro kao s5 a 120e jeftiniji. Jedino mu je kamera mana.

battery.jpg
LUD TELEFON!!! ;)

Nazad
Vrh Dno