DoX
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.10.2011
- Poena
- 199
Objasnjenje ?Dobro je sto htc ne koristi razlicite displeje na m8kod jednog bela je zuta kod drugog bela.
Mozda ima fora da li je pravljen u kini ili tajvanu
Objasnjenje ?Dobro je sto htc ne koristi razlicite displeje na m8kod jednog bela je zuta kod drugog bela.
Mozda ima fora da li je pravljen u kini ili tajvanu
Cak i nema ultrapixel[YOUTUBE]7ICWL_0kjDI[/YOUTUBE]
Ova verzija nije losa. makar nije glosy plastika.
System Improvements:
Android 4.4.3
Security fixes
Performance optimization:
Wifi
Bluetooth
Mobile network
Application updates:
Camera
Gallery (Image Match)
Settings (Power History)
HTC Sync Manager
Sense experience optimization:
Boomsound
Extreme Power Saving Mode
Motion Launch
Quick Setting
Na predlog jednog bg servisa , zamenjena baterija, ali nista. samo pali lampicu kada se ukljuci u struju. Obzirom da izgleda da nemam dovoljno upisa pitam moderatora mogu li nekako ostaviti oglas na sajtu da prodajem ovaj tel?postovani drugari moj m8 je danas zavrsio na nekih 20 cm dubine u bazenu. nije mogao da sw iskljuci pa je agonija trajala jedno 15 min dok se nije ugasio. odmah sam izvadio kartice i tutnuo ga u pirinac. ako ne proradi a verujem da nece imam dva pitanja
1. ima li sanse da "prevarim" servis sa pricom samo se ugasio i nekako dobijem drugi tel
2. ako je odgovor na prvo pitanje ne, sta mogu da uradim da popravim tel i imate li ideju sta li je tu sve riknulo i eventualno cene
sa The Verge sam ja skontao samo da je otkljucavanje dozvoljeno/legalno, ne i da se telefoni moraju prodavati otkljucani. Imas link za tu pricu?mogu da rade svi koji nisu kupljeni za CDMA mrezu (od poznatih operatera Verizon npr.)
naravno zakljucani su na operatera kod kojeg su uzeti i treba da se dekodiraju...
mali off toopic
danas je upravo ovde u USA usvojen zakon da telefoni moraju da se prodaju otkljucani (sim free, kao sto je u Italiji i jos nekim evropskim zemljama ako se ne varam)
videcemo za koliko ce da stupi na snagu i da li ce uticati na cene telefona kod operatera
vec vidim poplavu iphona u Srbiji ....
mozda jer je izasla nova bench aplikacija? Jel ne radi od 1. avgusta?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari