Šta je novo?

HTC One M8

Baci pogled na klip iznad mog posta. Dok lik drnda nesto na beloj pozadini ocito se vidi da nisu iste boje u pitanju,a posto je bilo price da ima razlike izmedju mobova koji se proizvode u kini i tajvanu moguce da je to jedna od razlika.

Tajvan je <3 Kine :d

[YOUTUBE]_3WrrD4TvbI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]7ICWL_0kjDI[/YOUTUBE]

Ova verzija nije losa. makar nije glosy plastika.

Stigao mi Spigen Slim Armor. Platio sam ga 25 dolara, porucio sam ga preko zvanicnog sajta:

http://www.spigen.com/htc-one-m8-case-slim-armor.html

Telefon u njemu bas dobro lezi, nema opasnosti da ce ispasti sam od sebe. Sastoji se od dva odvojena dela, gumenog sa kojim telefon ima kontakt i spoljasnjeg plasticnog. Tako nema opasnosti da ce se strane telefona izgrebati posto je guma dosta glatka. Bez telefona deluje lagano ali kada se u njega stavi telefon postaje poprilicno tezak i masivan, deluje mi da moze da izdrzi poprilicno maltretiranja. Ono sto mi se ne svidja je sto je plastika prilicno klizava pa tako glavna mana metalnog kucista ostaje neispravljena. Doduse, ivice nisu glatke vec su pod uglom tako da pruzaju kakvu-takvu potporu prilikom drzanja.

Nemam obicaj da nosim telefon u zastitnom kucistu pa ni ovaj necu puno tako koristiti osim kada idem u neku setnju prirodom a to ovog leta planiram dosta da radim.

bah, blokira IR blaster :-/
Sve ostalo mi se dopada, mozda ga i uzmem ako pazarim M8 B-)

[YOUTUBE]LL4Fs6UaD6A[/YOUTUBE]

Stigao 4.4.3 apdejt!

System Improvements:

Android 4.4.3
Security fixes

Performance optimization:

Wifi
Bluetooth
Mobile network

Application updates:

Camera
Gallery (Image Match)
Settings (Power History)
HTC Sync Manager

Sense experience optimization:

Boomsound
Extreme Power Saving Mode
Motion Launch
Quick Setting

Za sada od promena vidim daleko detaljniji Power History mada i dalje nema podataka o Screen on time. Promenjene su neke ikonice u Quick Settings, SMS aplikacija sada prikazuje smajlije normalno, dodali su File Manager i HTC Power To Give (srecom moze da se obrise)... Videcu kakva ce biti baterija, na xda se retko ko zalio pa ako bude kao sto je do sada onda odlicno, ne mogu nista vise da trazim.

Da li neko ima problema sa primanjem poziva(kao da je korisnik nedostupan) i poruka na m8?

ili standardni problem sa 2g/3g/4g prebacivanjem, pa budes nedostupan na nekoliko sekundi. Licno, na svim telefonima forsiram 2G, sem kad koristim mobilni net, onda upalim LTE :d (Because Montenegro :) )

postovani drugari moj m8 je danas zavrsio na nekih 20 cm dubine u bazenu. nije mogao da sw iskljuci pa je agonija trajala jedno 15 min dok se nije ugasio. odmah sam izvadio kartice i tutnuo ga u pirinac. ako ne proradi a verujem da nece imam dva pitanja
1. ima li sanse da "prevarim" servis sa pricom samo se ugasio i nekako dobijem drugi tel
2. ako je odgovor na prvo pitanje ne, sta mogu da uradim da popravim tel i imate li ideju sta li je tu sve riknulo i eventualno cene
Na predlog jednog bg servisa , zamenjena baterija, ali nista. samo pali lampicu kada se ukljuci u struju. Obzirom da izgleda da nemam dovoljno upisa pitam moderatora mogu li nekako ostaviti oglas na sajtu da prodajem ovaj tel?

Imam jednu zanimljivost. Znaci juce mi je pao iz ruke na makadam ( srecom samo nazad) i zadobio deblju ogrebotinu nazad. Juce sam ga ' ispolirao ' sa onim maramicama ka vazda ono stavim malo 100% alkohola jer ne volim da mi je telefon zamasten i danas ponovo isto uradio i ogrebotina je nestala.

par pitanja, iz amerike kod nas mogu samo da trade gsm telefoni nikako lte? ? i te gsm mogu da otkljucam? mislim na modele m8, g3 i eventualno iphone 5s. hvala

Poslednja izmena:
mogu da rade svi koji nisu kupljeni za CDMA mrezu (od poznatih operatera Verizon npr.)
naravno zakljucani su na operatera kod kojeg su uzeti i treba da se dekodiraju...

mali off toopic
danas je upravo ovde u USA usvojen zakon da telefoni moraju da se prodaju otkljucani (sim free, kao sto je u Italiji i jos nekim evropskim zemljama ako se ne varam)
videcemo za koliko ce da stupi na snagu i da li ce uticati na cene telefona kod operatera
vec vidim poplavu iphona u Srbiji ....

mogu da rade svi koji nisu kupljeni za CDMA mrezu (od poznatih operatera Verizon npr.)
naravno zakljucani su na operatera kod kojeg su uzeti i treba da se dekodiraju...

mali off toopic
danas je upravo ovde u USA usvojen zakon da telefoni moraju da se prodaju otkljucani (sim free, kao sto je u Italiji i jos nekim evropskim zemljama ako se ne varam)
videcemo za koliko ce da stupi na snagu i da li ce uticati na cene telefona kod operatera
vec vidim poplavu iphona u Srbiji ....
sa The Verge sam ja skontao samo da je otkljucavanje dozvoljeno/legalno, ne i da se telefoni moraju prodavati otkljucani. Imas link za tu pricu?

Nemam link nisam vijao to da procitam...zakacio sam u prolazu na vestima na tv ...pa sam i ja tako skontao

Edit
Sad proverio ...izvinjavam se, u pravu si....dozvoljeno je otkljucavanje....
*** zakacio na vestima onako u prolazu, a nisam proverio napismeno sta sam cuo...

Poslednja izmena:
Vas dva "amerikanc" imate li iskustva sa kupovinom mobilnih na craiglist i da li treba na nesto posebno de se obrati paznja.

Kao i kod nas ....ne verujes nikom dok ne vidis...bar ja takav stav imam prema tehnici....nema pravila...
Ja sam npr juce uzeo canon s100 sa mozda 50snimaka opaljenih za 100$...na craiglist...naravno covek iz okoline nasli se u meku itd....aparat nov prakticno ima 4 aparata i nema kad sve da koristi...dakle ima i postenih napisu ti sve ali dzaba kad ja ne verujem nikom haha....mozda onda bolje ebay gledati posto tamo imaju ocene i paypal itd tako mi deluje bar...

koji je cid za vipov m8? treba mi hitno odgovor

Svi HTC telefoni za naše tržište bi trebalo da imaju HTC__032 CID.

Zna li neko zasto vise u blink feedu se ne radi azuriranje za benchmark aplikaciju?

mozda jer je izasla nova bench aplikacija? Jel ne radi od 1. avgusta? :)

Nazad
Vrh Dno