Šta je novo?

HTC One M8

Koliko je lošija kamera na M8 nego na LG g2. Razmišljam se da zamenim telefon za jedno dva meseca, pa pitam.

losija je 28% :d

nadjes uporedni test ili fotke, npr na gsm arena, i vidis sam...

Ako ces da fotkas macro i portrete m8 radi extra posao. Prednost lg g2 je u detaljima objekata malo daljih od navedenih. Znaci priroda otvoren prostor i sl. Tu tih 4mp nije dovoljno

ljudi sta bi?
,jel ima ili nema update na 4.4.3?

Pre apdejta na 4.4.3 sam u youtube aplikaciji imao opciju za 1080p, posle apdejta neće da mi prikaže 1080p ni youtube ni viral ni supertube. Da li se ovo desilo još nekome?

Kod mene i dalje nece! Na vipu sam....:(

ima li ko ideju,kako drugacije da potrazim update?

ima li ko ideju,kako drugacije da potrazim update?
Application manager - All applications - Google services framework - force stop - clear data.

Onda odes na about phone i ides na check for update. Ako je vip pustio update dobićeš ga.

Posle Lumie 930 uzeh i ja M8. Probao sam G2 i M7 al me nerviralo što ne mogu na svirkama da uhvatim ni približno dobar zvuk kao sa Lumiom, a volim ponekad da zabeležim nešto na koncertima. M8 me je oduševio izradom, displejom i trajanjem baterije, što je u mom slučaju oko dan i po standarnog korišćenja. Video je odličan i zvuk je odličan, nema distorzije, sve lepo hvata i pored Lumia telefona mislim da ni jedan telefon nema ovako dobre mikrofone. Za sada jako zadovoljan, mada kakav sam, biće dobro ako me drži mesec dana :)

Pa zar M7 nema isto HAAC mikrofone?
Mislim bar moj primerak ima :)
A uz to za razliku od m8 ima OIS sto je veliki plus pri snimanju video zapisa.

Ja sam očigledno imao verziju bez jer je zvuk probijao na sve strane, a koliko vidim na netu sve novije verzije nemaju Haac mikrofone. A što se tiče video snimanja Lumie su po meni najbolje, ali ne mogu win da podnesem.

Poslednja izmena:
Citao sam nesto na xda pa je neki lik pisao da su postigli dogovor s Nokiom oko tih mikrofona i da ih nisu izbacivali iz proizvodnje.
Ili su narucivali od nekog drugog proizvodjaca.

Zna li neko da li moze da se napravi transparent menu na stock rom?

dijagnoza mog telefona je da su riknuli fletovi. Da li postoji neki nacin da se proveri rad ploce, displeja itd ili je to iskljuceno zbog tih fletova. hvala

Zna li neko da li moze da se napravi transparent menu na stock rom?

Nova lancher jedino pomaze ja msm... Ili ako ti je rutovan telefon xposed installer, sense 6 toolbox i imas razne opcije i medju njom i ta.

Zaključak, Android kao sistem srče bateriju, nije sve do telefona i baterije.

Kakav je ovo naslov.. Skoro duplo a ono 20 posto razlike ? A i ovo je klasicno placen tekst od strane verizona.

Eno na temi 930 moze se videti koliko je win stedljiv os.

Ovekujem na xda da naprave od m8 dual bot ,u sustini da mozes da biras da li ces win ili android pri restartu telefona :)

Poslednja izmena:
To će još malo biti sigurno.

Bogami ni M7 ne zaostaje ! Ide apdejt redovno kao i M8 i plus ima BRDO romova. Nema sta jos nisu uspeli da mu urade.

2a3c144b964a4dd393cb9fae64d0ccdc.jpg

Malo da kazem o mojim iskustvima sa baterijom :
Svaki dan mi izdrzi u proseku 15+ sati. Tu spada : Wi-fi citavo vrijeme ukljucen, viber , facebook , messanger i tapatalk. Za muziku obicno koristim Play Tube tako da i on koristi vise baterije od obicnog muzickog playera. Uz to igram aktivno Clash of Clans i Blitz Brigade. Do sada ekstra slusa i sve ovo gura na ovo vrijeme. U poredjenju sa S5 koji mi brat ima i koji eto ima nesto vecu bateriju nema sanse ovako da izdrzi i u stand by pojede dosta. Valjda je to do optimizacije UI-a :D ja sam zadovoljan baterijom na M8 i svidja mi se sto je 'nezamenjiva' jer je sigurno uradjena kvalitetnije od onih baterija koje se mogu mijenjat jer i kada sam imao telefon sa mogucom izmjenom baterije nisam nikako promijenio onu originalnu :)
P.S. jedva cekam Dual-Boot sa Wp-om.

Nazad
Vrh Dno