retype12345
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.03.2010
- Poena
- 170
mislim da ih redja hronoloski, tacnije "sort by modified"?
I jeste tako,ali na par mjesta su mi pobrkane i nisu hronoloski postavljene.
mislim da ih redja hronoloski, tacnije "sort by modified"?
Nije baš za nijansu lakše. Razlika je tolika da su zapravo u Begramu u mogućnosti da ga servisiraju lokalno, dok M7 nije bilo šanse.Znam da se lakše servisira od M7 ali to je za nijansu lakše. Zato sam rekao da mora u poljsku.
Čisto sumnjam da će u nekom neoficijalnom servisu uspeti da ga zatvore kako valja.
Kao i za svaki HTC što ima odličnih romova.Hvala.
Poručio sam zaštitu za kameru, video sam da je taj sloj kojim su prekrivene kamere baš problematičan.
Uskoro ću konačno imati nešto slobodnog vremena pa ću ga rutovati, video sam baš dosta zanimljivih romova.
One(m7) će biti novi desire HD. A bogami ni m8 ne zaostaje.To mi je bio još jedan od razloga zašto sam odabrao HTC, dobra podrška zajednice.
Uklanjanje reklama i custom kernel za fino podešavanje.
Može, ima i tema na xda.
Moram da rutujem ovaj telefon čim budem imao malo slobodnog vremena , nervira me što je uklonjena toast poruka za delivery report pa mi on stiže kao obična poruka.
I ima nekih htc gluposti koje ne mogu da disejblujem bez rutovanja.
Moze, ali ce pisati da je RE-LOCKED, a svaki krsteniji serviser zna da cita. Pogotovo citaju sada kada su zasuti uredjajima koji su fabricki falicni. Ja moj M7 nisam rootovao jer nije dosao sa tonom bloata kao Samsung, sve radi jako lepo, Sense mi se svidja, dobio sam update na vreme, baterija mu je super, performanse takodje. Reklame mi ne smetaju, xposed moduli mi ne znace mnogo, pa nema ni razloga za root.
Dok sam, recimo S4 rootovao cim sam ga uzeo zbog tone smeca koje dolazi sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari