Šta je novo?

HTC One M8

Jel ima neko dot view case, ako ima neki komentar i gde je isti kupio..

Ima ga u Telenoru i Vip-u.

Rešio sam da uzmem ovaj telefon, gledam po oglasima i može se naći za 480-500 evra. Ima li nešto na šta bi trebalo da obratim pažnju prilikom kupovine, tipa kineske kopije i slično?

Ima ga u Telenoru i Vip-u.

Rešio sam da uzmem ovaj telefon, gledam po oglasima i može se naći za 480-500 evra. Ima li nešto na šta bi trebalo da obratim pažnju prilikom kupovine, tipa kineske kopije i slično?
Koliko sam ja obavešten treba obratiti pažnju na izgrebano sočivo kamere, izgrebanu masku i kvalitet izrade(gaps).

postovani drugari moj m8 je danas zavrsio na nekih 20 cm dubine u bazenu. nije mogao da sw iskljuci pa je agonija trajala jedno 15 min dok se nije ugasio. odmah sam izvadio kartice i tutnuo ga u pirinac. ako ne proradi a verujem da nece imam dva pitanja
1. ima li sanse da "prevarim" servis sa pricom samo se ugasio i nekako dobijem drugi tel
2. ako je odgovor na prvo pitanje ne, sta mogu da uradim da popravim tel i imate li ideju sta li je tu sve riknulo i eventualno cene

1.ne
2. pitaj u nekom servisu..

Poslednja izmena:
ako je riknula pretppstavljam da nema popravke? koliko mogu da dobijem za njega za delove?

da,ja zaboravi da se m8 skoro pa i ne popravlja.

ko ce ga znati. ostavi oglas pa proveri..

Eto zasto je koristan IPxx sertifikat..

Odradi sve to sa pirincem pa probaj da nadjes na xda ili po netu neki slican slucaj i savete sta/kako, M8 je tako napravljen da je moguce da ''samo'' zvucnici, mikrofoni crknu posle manjeg kvasenja (vremenski veoma kratkog potapanja). Bedak zesci u svakom slucaju..

U ovom primeru je jos dobro prosao ali sigurno da je bilo posledica po zvucnike i sve ostalo gde voda lako prodre.
https://www.youtube.com/watch?v=lhwvXTVQoPM

Poslednja izmena:
Kod "normalnih" telefona, imao bi šanse... Tog trenutka baterija napolje, otvaranje, sušenje i - vrlo često se prođe bez ikakve štete (2 puta sam to radio, jednom sam tako uradio i nije bilo štete, drugi put je ćerki upao u vodu, nije prijavila, nosila ga je dok je radio i 3. dana je riknuo displej! Zamenio sam ga i sve drugo i danas radi.)! Ne znam kod ovih "blindiranih" sada, zaista me to užasno nervira! Šta me ograničavaš, zašto, ne razumem!?!

samo da prijavim da dalje od paljenja indikatora punjenja na par sekundi nisam stigao. ako neko zna nekoga u bg ko bi mozda hteo da proba da pogleda ili pokusa da popravi neka mi sibne preko pm kontakt. hvala

Danas sam ga uzeo posle koriscenja z2 i s5 one m8 me je osvojio dizajnom i jako kvalitetnin zvukom, ovih dana cu kameru da testiram i sve ostalo ali mislim da je ove god htc napravio pun pogodak...

Ljudi vidim da se polemisu sluske ako nekom smetaju kupi druge ja koristin apple earpods ove nisam ni probao a da ima super zvuk m8 ima cak i preko sluski izlaz mu je vrhunski!

Devojci je ispao tel sa 1m visine na plocice i rezultat je da kamera ne funkcionise, tj pritisne se taster i samo je crno, a nekad i nece da udje...inace tel normalno funkcionise...e sad, u servisu joj je recena da je moguce da se otkacila kamera(sta god to znacilo) i ako je to da ce moci da se sredi, a ako nije da nema pomoci...jel imao neko slican problem?

Devojci je ispao tel sa 1m visine na plocice i rezultat je da kamera ne funkcionise, tj pritisne se taster i samo je crno, a nekad i nece da udje...inace tel normalno funkcionise...e sad, u servisu joj je recena da je moguce da se otkacila kamera(sta god to znacilo) i ako je to da ce moci da se sredi, a ako nije da nema pomoci...jel imao neko slican problem?

U kom servisu će to moći da srede? Pošto koliko znam One se šalje u Poljsku u fabriku na servis zbog toga što se teško otvara. A ako prednja kamera, proximity senzor i led rade dobro, čisto sumnjam de se zadnja samo otkačila pošto su ovi senzori obično zajedno na flat kablu. Barem je tako na većini telefona.

Za ovaj su rekli da neće morati u Poljsku kao M7, mada i dalje sumljam da neko od domaćih servisera može da ga stručno i lepo otvori i zatvori

U servisu su ga otvorili i tada kamera radi, kad zatvore mob kamera ne radi...sutra ce ga detaljnije pogledati pa ce videti sta mogu da urade...u pitanju je jedan servis u NS, nista zvanicno.

Za ovaj su rekli da neće morati u Poljsku kao M7, mada i dalje sumljam da neko od domaćih servisera može da ga stručno i lepo otvori i zatvori

Znam da se lakše servisira od M7 ali to je za nijansu lakše. Zato sam rekao da mora u poljsku.

Čisto sumnjam da će u nekom neoficijalnom servisu uspeti da ga zatvore kako valja.

To i ja mislim.
Al eto izgleda da su ga u NS otvorili i zatvorili :)

Da li se nekome desilo da mu se slike u galeriji pomijesaju i ne idu po redu? Npr na par mjesta idu mi slike IMAG550,551 pa onda 443,444 pa onda nastavlja sa 552 itd.

mislim da ih redja hronoloski, tacnije "sort by modified"?

Vrh Dno