Jel ima neko dot view case, ako ima neki komentar i gde je isti kupio..
Ja koristim iGO, iGO ko iGO zavrsava posao
Jel stigao dot view?
Koliko sam ja obavešten treba obratiti pažnju na izgrebano sočivo kamere, izgrebanu masku i kvalitet izrade(gaps).Ima ga u Telenoru i Vip-u.
Rešio sam da uzmem ovaj telefon, gledam po oglasima i može se naći za 480-500 evra. Ima li nešto na šta bi trebalo da obratim pažnju prilikom kupovine, tipa kineske kopije i slično?
Koliko sam ja obavešten treba obratiti pažnju na izgrebano sočivo kamere, izgrebanu masku i kvalitet izrade(gaps).
Devojci je ispao tel sa 1m visine na plocice i rezultat je da kamera ne funkcionise, tj pritisne se taster i samo je crno, a nekad i nece da udje...inace tel normalno funkcionise...e sad, u servisu joj je recena da je moguce da se otkacila kamera(sta god to znacilo) i ako je to da ce moci da se sredi, a ako nije da nema pomoci...jel imao neko slican problem?
Za ovaj su rekli da neće morati u Poljsku kao M7, mada i dalje sumljam da neko od domaćih servisera može da ga stručno i lepo otvori i zatvori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari