Šta je novo?

HTC One M8

Meni odgovara digme, vrv sam se navikao na m7.. Meni sad kada vidim dugme sa strane bude mi vrlo cudno.

Kakve su sada slušalice u paketu M8? Gledao sam pre podne M8, ne znam da li su zamenjene i ubačene neke obične? Ali ovo nije ni prići onim što su dolazile uz M7.

Super izgleda plasticni ali samo i jedino u crnoj boji.

Da, crni je ubedljivo najlepsi.

Otvorio sam novu temu, ipak nisu isti telefoni (razlicite kamere, dual sim E8), mada ako se moderatori ne slazu, neka brisu.

meh, nece biti dostupan na nasem trzistu, pa ne znam sta ce mu zasebna tema svakako...

^ nisam iznenađen. U odnosu na predhodni model samo su povećali displej (kada pogledate M7 i M8 jedan do drugog, ne gledajući specifikacije - i M7 lepo radi na stock), izrada je dobra i na predhodnom M7. Još su slušalice fuš sa M8 u odnosu na stari M7 model. Ovo sa slušalicama neću da im oprostim, proverio sam danas na dva mesta. Da imam M7 ne bih prešao na M8. Jeste dobra izrada, ali bez dobre kamere nema šta da traže na tržištu, za mene nemaju zaokružen uređaj, nisu se naučili sa M7. Kažem to ja koji cenim dobar zvuk, ali cenim i dobru kameru, gotivim i izradu ali mi ona nije presudna (sve to završi u nekoj futroli, zato mi izrada nije na prvom mestu). Samsung S5 ajde nije od aluminijuma, ali je vodootporan, odlična kamera sa 4k videom, sjajan displej, sasvim korektan zvuk... Z2 takođe, plus daju sat i odlične sluške uz Z2... nema M8 šta da traži pored njih. Baš sam se razočarao u HTC.

Mislim da su slusalice iste one koje idu uz M7, sa crvenim gumicama.

Poslednja izmena:
Jes' da je off, ali moram da priupitam, zašto ova tema u nazivu i dalje ima "najava"?

I logo htc na njima, boom a ne beats. Ja sam sa M7 dobio beats. Dobro, znam da je beats prodat, ali da je tolika razlika u kvalitetu sluški :whip:

Ne bih se slozio da M8 nema sta da trazi pored S5 i Z2,i kamera na M8 nije losa kao sto vecina kaze.Kamera na M8 ima senzor dubine a kada se snima uz pomoc aplikacije Zoe mozete da odredite naknadno koji deo slike cete da izostrite i na taj nacin ga izdvojiti od ostatka slike.
Z2 ima problem sa UHD93840X2160 tacaka) snimcima jer se telefon iskljucuje maksimalno nakon 5 minuta snimanja zbog stvaranja toplote.Ocigledno je da kod Z2 enormne kolicine podataka za UHD snimke dovode do problema sa temperaturom procesore.I koliko vidim da se zale ljudi na slab prijem u GSM-u.
S5 ima odlican ekran ali po pitanju plasticnog izgleda jednostavno ne moze da se meri ni sa M8 ni sa Z2.Najveca mana ekrana po komentarima vlasnika ovog modela su ocajna vidljivost napolju na suncevoj svetlosti,sto je ogroman minus.

Ne bih se slozio da M8 nema sta da trazi pored S5 i Z2,i kamera na M8 nije losa kao sto vecina kaze.Kamera na M8 ima senzor dubine a kada se snima uz pomoc aplikacije Zoe mozete da odredite naknadno koji deo slike cete da izostrite i na taj nacin ga izdvojiti od ostatka slike.
Z2 ima problem sa UHD93840X2160 tacaka) snimcima jer se telefon iskljucuje maksimalno nakon 5 minuta snimanja zbog stvaranja toplote.Ocigledno je da kod Z2 enormne kolicine podataka za UHD snimke dovode do problema sa temperaturom procesore.I koliko vidim da se zale ljudi na slab prijem u GSM-u.
S5 ima odlican ekran ali po pitanju plasticnog izgleda jednostavno ne moze da se meri ni sa M8 ni sa Z2.Najveca mana ekrana po komentarima vlasnika ovog modela su ocajna vidljivost napolju na suncevoj svetlosti,sto je ogroman minus.

Ovo boldovano se odnosi na Z2?

Da, ocajna vidljivost koja je u rangu ip5s ili cak malo bolja (a 5s je do skoro bio jedan od najboljih na tom polju) https://www.youtube.com/watch?v=3kIlvT6n1dQ

M8 je malo bolji a S5 najbolji od ta 3, sto moze da se vidi na YT (kada su sva 3 na max. osvetljenju naravno).

Cekaj, ti si to dobio u paketu sa M7 ili posebno?
Kako si dobio beats? Malopre sam gledao slike slušalica koje idu uz M8 i identične su onima koje su išle uz M7, nigde ne piše ni Boom ni Beats, već HTC.
Dobio sam ih sa nekim htc 100%, posebna kutija za sluške koja je bila veća od kutije fona. Kupio sam fon od nekog ko je to uzeo preko operatera. Ali sam se *****ao, to je od One X. Moja greška, mnogo sam promenio telefona ***.. Izvinjavam se :d

Poslednja izmena:
Koja je to fora sa slusalicima, da i su beats isto sto i beast by dre? Ove beats by dre su izgleda najkopiraniji brend u poslednje vreme jer na sajtu kostaju 100%, na kupindu 300 dinara.

imam i urBeats i ove sluske sto idu uz M7, te uz M7 uopste nisu takav krsh... Jesu plasticne i lagane, ali recimo imaju bolji kabl od urBeats, manje se zapetljava... losije su, ali da su krsh - nisu

Moj komentar za ocajnu vidljivost na suncu ekrana se odnosila na Samsung S5,ne na M8 ili Z2.

S5 ima najbolju vidljivos na suncu od pomenutih tako da...

Moj komentar za ocajnu vidljivost na suncu ekrana se odnosila na Samsung S5,ne na M8 ili Z2.

Ta ''ocajna'' vidljivost je trenutno najbolja ili u samom vrhu, S4 je vec druga prica i taj amoled se ne vidi skoro uopste ''na jacem suncu'', od N3 je krenula promena na bolje sto se amoleda tice.

Potvrdjujem,s5 ima extra vidljivost napolje. Doduse sa nekim cudnim bojama al se sve lepo vidi

Prebacio sam drugov M8 na art. Pa ono leti ljudi :D Stvarno bas primetno i dosta brze otvara sve aplikacije
pejutuda.jpg

Poslednja izmena:
Leti i na G2-ci ali džaba kada ne radi xposed i brže ide baterija ***

Poslednja izmena:
zavisi.. na n5 bolje drzi baterija na artu.

koliko me smorio ovaj gun metal m8,kada ce neko da ga nabavi u drugoj boji :D

Leti i na G2-ci ali džaba kada ne radi xposed i brže ide baterija ***

On je full stock, ni ne zna sta je root, nije ni znao za art dok ja nisam prebacio. Kada je video kako leti rekao mi, dobra star taj art.

zavisi.. na n5 bolje drzi baterija na artu.

koliko me smorio ovaj gun metal m8,kada ce neko da ga nabavi u drugoj boji :D

Ahah realno, mnogo je lepsi sivi. Al' kao sto Dandy rece u Srb je tesko naci sivi.

Nazad
Vrh Dno