Šta je novo?

HTC One M8

nokia je pre dve godine napravila revolucionarnu kameru, pa nisu nikoga pokrenuli...

To je bio ispracaj u penziju prezaljenog os-a, kako to moze bilo sta da pokrene u android svetu? Aj sa wp8 i 1020 je vec mnogo ozbiljnija situacija.

da je ispraćen jeste... da je prežaljen nije...

androidima je postavljen domaći zadatak još 2010. godine sa n8, n808 i n909 su misaona imenica, i biće još dugo vremena...

Poslednja izmena:
da je ispraćen jeste... da je prežaljen nije...

androidima je postavljen domaći zadatak još 2010. godine sa n8, n808 i n909 su misaona imenica, i biće još dugo vremena...

Joj nemoj i ti o N8 :d sta vredi tom telefonu odlican hw kamere kada nema softver koji to moze max. da iskoristi.

Nokia 909 je kodni naziv za Lumiu 1020

Ja ne mogu da prezalim divnu Nokiu N9...e to je bio telefon buducnosti

Inače po aas s4 ima bolju kameru od dslr n8 telefona

^ ne vredi polemisati, za neke mozgove N8 je najbolja kamera ikada i zauvek. U svoje vreme i jeste bila najbolja ali to je proslost, hw same kamere je odlican ali sta to vredi kada je softver ostao u 2010. godini.

Poslednja izmena:
Koji je to telefon n909?
+1
nokia 909 je nokia 909, učestvuješ u diskusiji, a ne znaš ni o kom telefonu je reč...
Telepe, sram te bilo, dosao si odje u topic o HTC-u, a ne znas interne kodne oznake tamo nekih WP Nokija... Odmah da si se ansubskrajbovao :mad:
^ ne vredi polemisati, za neke mozgove N8 je najbolja kamera ikada i zauvek. U svoje vreme i jeste bila najbolja ali to je proslost, hw same kamere je odlican ali sta to vredi kada je softver ostao u 2010. godini.
a sad slijedi 5645 stranica polemike Nokia Symbian vs HTC, onda se malo doda prica o svjetskoj zavjeri sa MeeGo-om, jer to je najbolji OS ikad, i 808 koju je Nokija napravila samo da je ne bi prodavala, 'nate, a pride HTC zraci najvise i glave vam sijaju u mraku (sto se jasno vidi na fotkama napravljenim sa n808) :wall:

odoh sad na topic o Play Station 4, da pricam kako su igre bile mnogo bolje na mom Commodoreu 64 :wave:

Kad Ed dodje u temu, znas onda sta se desava :)

+1

Telepe, sram te bilo, dosao si odje u topic o HTC-u, a ne znas interne kodne oznake tamo nekih WP Nokija... Odmah da si se ansubskrajbovao :mad:

a sad slijedi 5645 stranica polemike Nokia Symbian vs HTC, onda se malo doda prica o svjetskoj zavjeri sa MeeGo-om, jer to je najbolji OS ikad, i 808 koju je Nokija napravila samo da je ne bi prodavala, 'nate, a pride HTC zraci najvise i glave vam sijaju u mraku (sto se jasno vidi na fotkama napravljenim sa n808) :wall:

odoh sad na topic o Play Station 4, da pricam kako su igre bile mnogo bolje na mom Commodoreu 64 :wave:

Kad se vec pominje MeeGo ja bih samo hteo da kazem da je to offspin Maema u saradnji sa Intelom i da smatram da je Maemo najbolji OS ikada :p

Kad Ed dodje u temu, znas onda sta se desava :)
ed + nsx, taj deadly nokia fanboy duo :d
Kad se vec pominje MeeGo ja bih samo hteo da kazem da je to offspin Maema u saradnji sa Intelom i da smatram da je Maemo najbolji OS ikada :p
eee, da ga Nokia i Bil Gejts nisu sabotirali, sad bi i ajfoni koristili Maemo derivate :d

nego, kad ce taj bench test, jer kako je krenulo, pocecemo da poredimo M8 sa Nokijom 3310 :p

Covek zna sta valja :D

168aq0x.jpg

Ista boja telefona a razlicite nijanse, vidim par ljudi pominje ovo u temi.

Najcesci problemi: Stuck i mrtvi pixeli, metal koji prekriva zvucnike nije u istoj ravni, labav volume rocker...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656&page=28

168aq0x.jpg

Ista boja telefona a razlicite nijanse, vidim par ljudi pominje ovo u temi.

Najcesci problemi: Stuck i mrtvi pixeli, metal koji prekriva zvucnike nije u istoj ravni, labav volume rocker...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656&page=28

И онда нексуси имају фалинке :) масовна производња је чудо,а лабаве волуме дугмиће је и црња нагласио у опису.

Што се мене тиче једине праве мане мртви пиксели који су могући код било ког Моба и та пластика која прекрива звучнике

Poslednja izmena:
Неки су причали да је пластика са неким слојем преко а неко да је метал. Гизмо ће ваљда написати шта како.. :)

ja mislim da je na M8 plastika...

Ma da sharaku je bio dobar kamera telefon za svoje vreme, dok su toro titan i odin u poslednje vreme u odnosu na jamala, persu i 26383 ok telefoni. Eto malo bullshita

Odin i dan danas kida, mada ipak mislim da je M8 za nijansu bolji.

Nazad
Vrh Dno