Jos mu na kraju i stoperica zabagovala :d
Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku.
Btw, ako nekoga zanima, ubačen je Benchmark na BlinkFeed![]()
Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku
Otvoriš meni za BlinkFeed, pa ideš da dodaš novi sadržaj (ili tap na plusić ili tap na tri tačkice, pa na Topics and Services). Onda tap na tri tačkice, pa Add editions i tu dodaš Srbija International.It's time to get my blinkfeed back ! Haha
Edit: kako tacno da ga ubacim?
Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku.
Btw, ako nekoga zanima, ubačen je Benchmark na BlinkFeed![]()
+Erica Griffin is definitely not lucky buying her HTC One review devices.
Last year she had to return 2 m7 and kept the third (build quality issues and display).
This time with the m8 that's a problem with speakers so she can't review this one obviously, as it's one of the main features of this smartphone.
It makes me wonder if reviewers who got HTC One m8 had their device hand-picked as no review I read were mentioning any kind of issue.
Handpicked devices avoid losing time exchanging device but it also prevent reviewers to give the best buying recommendations and tips as they're not buyers anymore.
Anyway Erica I hope the next device you'll get will be review-quality worthwhile!
Otvoriš meni za BlinkFeed, pa ideš da dodaš novi sadržaj (ili tap na plusić ili tap na tri tačkice, pa na Topics and Services). Onda tap na tri tačkice, pa Add editions i tu dodaš Srbija International.
Onda će ti se pojaviti lokalni sadržaji koji su do sada ubačeni i tu čekiraš Benchmark
(Ovo je za BlinkFeed koji ide uz Sense 5.5. Procedura se donekle razlikuje za Sense 5 i Sense 6 verzije.)
Da li samo nema srece sa htc telefonima ili je mraciteljka.. ko zna. Mislim da su ovaj problem pomenuli i u nekom btekt videu o M8.
Ma koliko se ja isto ježio od Kurira, tužna istina je da su oni bili najažurniji i najbrže su odradili implementaciju sa svoje strane. Zahvaljujući tome su upali u prvu turu.A vidim samo se kurir od novina pridruzio, njih mi ne pada na pamet da citam. Tako da cekam neke normalnije.
Ma koliko se ja isto ježio od Kurira, tužna istina je da su oni bili najažurniji i najbrže su odradili implementaciju sa svoje strane. Zahvaljujući tome su upali u prvu turu.
Da li samo nema srece sa htc telefonima ili je mraciteljka.. ko zna. Mislim da su ovaj problem pomenuli i u nekom btekt videu o M8.
[YOUTUBE]LLN3KzHw9G0[/YOUTUBE]
Onda se umesao i s'curio
François Simond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari