Šta je novo?

HTC One M8

Taj sve polomi, ide dok se i poslednji ne razlupa :D

Sto vise gledam testove sve mi se vise svidja ovaj M8 :d

Istekao mi edit, a mislim da nije bilo :D

A sto je najzaimljivije 5s je pocepao N5 u ovakvom testu. Ili se 5s usporio sa 7.1 ili se one ubrzao :D

Poslednja izmena:
nisam baš ubeđen da je pocepao n5,ali ako ti kažeš :)

nema šta m8 je zver ali će se prodati u manje primeraka nego m7. nažalost

Jeste bio brži iphone od nexusa solidno :)

ne verujem ovim klipovima :) da ima još neki pa da uporedimo, plus n5 nije bio na artu :)

[YOUTUBE]eZ5fl3cHsDY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
kada lik ostavlja u pozadini aplikacije koje su upaljene pa se mob malo uspori ipak ima multitasking za razliku od jabuke.. :)

[YOUTUBE]aAqJty3eGhE[/YOUTUBE]

razlika u brzini max pola sekunde ako i toliko a razlika u ceni skoro duplo.

da ne idemo u off. iphone je vrh mob kao i nexus. vadi ih softver koji je sve bolji. dve mobilne platforme koje realno vladaju svetom

edit" sto vise gledam uvidjam da je taj tehnobafalo prevara od sajta..

[YOUTUBE]oI8snnLpEDE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kao i M7, M8 odlično prolazi na drop testovima. Kao tenkovi su. Problem je što je kod HTC-a nemoguća popravka ako već dođe do pucanja.

Da li se zna koliko je komplikovan za popravku, da li je malo lakse od m7 ili i dalje isto jako tesko

Teži je valjda od m7za popravku,samo ako nisam pogrešno čuo.

Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku.

Btw, ako nekoga zanima, ubačen je Benchmark na BlinkFeed ;)

Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku.

It's time to get my blinkfeed back ! Haha

Edit: kako tacno da ga ubacim?

Poslednja izmena:
Lakše je. M8 će za promenu moći da se popravlja u lokalnom servisu, dok je M7 morao da se šalje u Poljsku

To je baš dobra vest. Sve sam više siguran da je M8 savršen uredjaj za one kojima kamera nije baš na prvom mestu. S obzirom da ja spadam u tu grupu a i da više nisam vlasnik M7, mislim da znam koji će mi biti naredni telefon ;)

It's time to get my blinkfeed back ! Haha

Edit: kako tacno da ga ubacim?
Otvoriš meni za BlinkFeed, pa ideš da dodaš novi sadržaj (ili tap na plusić ili tap na tri tačkice, pa na Topics and Services). Onda tap na tri tačkice, pa Add editions i tu dodaš Srbija International.
Onda će ti se pojaviti lokalni sadržaji koji su do sada ubačeni i tu čekiraš Benchmark :)

(Ovo je za BlinkFeed koji ide uz Sense 5.5. Procedura se donekle razlikuje za Sense 5 i Sense 6 verzije.)

Kad smo vec kod ovog BOLD-ovanog, koje je neko realno vreme da stigne novi uredjaj iz Poljske, posto ja moj zamenski aparat cekam od 12.03? Jos malo pa mesec dana...:S:.. Postoji li neko kome mogu da se obratim da se taj proces malo ubrza ili to nema poentu? Hvala...

Nema tu načina da se ubrza, nažalost. Zamenski telefoni stižu u servis u kontigentima, a događaju se razni zastoji, delom krivicom HTC službe koja to radi (iskreno, nisam siguran zašto oni nisu ažurniji i gde koči, nemam direktnu komunikaciju sa njima), delom krivicom administracije naše države i carine kojoj treba crtati da su to uređaji za servis, ne za prodaju.

Da li samo nema srece sa htc telefonima ili je mraciteljka.. ko zna. Mislim da su ovaj problem pomenuli i u nekom btekt videu o M8.

[YOUTUBE]LLN3KzHw9G0[/YOUTUBE]

Onda se umesao i s'curio

François Simond
+Erica Griffin is definitely not lucky buying her HTC One review devices.

Last year she had to return 2 m7 and kept the third (build quality issues and display).
This time with the m8 that's a problem with speakers so she can't review this one obviously, as it's one of the main features of this smartphone.

It makes me wonder if reviewers who got HTC One m8 had their device hand-picked as no review I read were mentioning any kind of issue.
Handpicked devices avoid losing time exchanging device but it also prevent reviewers to give the best buying recommendations and tips as they're not buyers anymore.

Anyway Erica I hope the next device you'll get will be review-quality worthwhile!

Otvoriš meni za BlinkFeed, pa ideš da dodaš novi sadržaj (ili tap na plusić ili tap na tri tačkice, pa na Topics and Services). Onda tap na tri tačkice, pa Add editions i tu dodaš Srbija International.
Onda će ti se pojaviti lokalni sadržaji koji su do sada ubačeni i tu čekiraš Benchmark :)

(Ovo je za BlinkFeed koji ide uz Sense 5.5. Procedura se donekle razlikuje za Sense 5 i Sense 6 verzije.)

Odlicno. Hvala puno.
A vidim samo se kurir od novina pridruzio, njih mi ne pada na pamet da citam. Tako da cekam neke normalnije.

A vidim samo se kurir od novina pridruzio, njih mi ne pada na pamet da citam. Tako da cekam neke normalnije.
Ma koliko se ja isto ježio od Kurira, tužna istina je da su oni bili najažurniji i najbrže su odradili implementaciju sa svoje strane. Zahvaljujući tome su upali u prvu turu.

Ma koliko se ja isto ježio od Kurira, tužna istina je da su oni bili najažurniji i najbrže su odradili implementaciju sa svoje strane. Zahvaljujući tome su upali u prvu turu.

Znaci ima nade za ostale novine?

U raznim smo fazama procesa sa mnogim drugim medijskim kućama, tako da će sigurno biti još mnogo lokalnih izvora na BlinkFeed-u, samo je pitanje kada.
Bitno je da je kreiran naš kanal, ubuduće će biti mnogo lakše dodavati novi sadržaj.

Super. Bas mi se svidja sto je sve to na jednom mestu, i kad cekas nesto za sekund pretrazis sve drustvene mreze/vesti na istom mestu.

Nazad
Vrh Dno