Šta je novo?

HTC One M8

sta je ono na 0:50? kejsovi za iphone 5c?

Kamera fokus je dakle neupotrebljiv.
A ovaj "case" sa "dot-view", je najveća glupost koja je cool prvih pet minuta. Zašto bih hteo da gledam u to, umesto u punokrvni ekran?
Jedino što mi se sviđa je boja, i deluje dobro na dodir. A svakako ne vredi 50€ koliko će biti cena kod nas jer je generalno za takve stvari odnos s dolarom 1:1.

Pa verovatno da ne bi morao da ga otvaras na svaki minut. Ako imas poziv javis se, ako te interesuje samo koliko ima sati pogledas. Tako da ta prica da je najveca glupost ne pije vodu.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z13ugv1yvqukjwg0kwz0zfrbmqqnh40c?cbp=wggnr3yntfhv&sview=27&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&spath=/app/basic/%2BEricaGriffin/posts&sparm=cbp%3Dy07ilgpka4gg%26sview%3D26%26cid%3D5%26soc-app%3D115%26soc-platform%3D1

https://plus.google.com/+supercurioFran%C3%A7oisSimond/posts/9NmCKQ3VwWw

I purchased my HTC One #M8 developer edition this morning... The Amber gold one. So yeah I will be reviewing this device :)

However I'm disappointed in the camera crap they have created. Well, François here explains it all!
https://plus.google.com/109625418534467664286/posts/9NmCKQ3VwWw

I have to say that I am severely irritated by this device and the camera they put on it with all those software gimmicks. Ugh. It will be fun when I review it as I make fun of it.

Njih dvoje bas umeju da mrace :d a i vole Samsung tako da treba uzeti sa rezervom mada..

Nema tu potrebe za rezervom. Kamera je, U POREDJENJU SA KONKURENCIJOM, smece. Meni je dobra, tako da i dalje imam u vidu kupovinu M7, ali spram svih ostalih flagship-ova je katastrasna.

^ ma njih dvoje stvarno umeju da mrace kada se uhvate za nesto, zato sam i napisao. Sto se kamere tice lepo se saceka gsm arena test koji je najobjektivniji sto se toga tice (do sada) i to je to :) Jer nema sanse da ce ozbiljniji kao dpreview uopste pomisliti na test ove kamere.

Evo jos par info

HTC One (M8) uses in its rear camera image sensor manufactured by Omnivision and your front camera uses an image sensor manufactured by Samsung

Press release CMOS BSI Omnivision OV4688 (Rear Camera): http://www.ovt.com/products/sensor.php?id=130

Press release CMOS BSI Samsung S5K5E2 (Front Camera): http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/product/cmos-imaging/detail?productId=7964&iaId=220

E evo zasto sam napisao da je bedak sto su izbacili OIS sa M7 koji je mnogo znacio za video a i low light fotografije mada u ovom videu i nije prevelika razlika kao sto sam mislio

[YOUTUBE]lIdiX8kUuFw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma gde nije velika razlika, jedino što je valjalo kod kamere oni izbace.

Meni se ovo svidelo :)

Your music library is organized by Artist, Album, Songs, Playlists, Genres, Podcasts or Folders (we don't see this option very often).

Bolja baterija, telefon izgleda i dalje odlicno, odlicni zvucnici, izgleda da mu ne smeta kad padne malo kise na njega... Kameru slabo koristim, pa me nije mnogo briga za to. Sad imam Xperiu Z i naginjem ovom telefonu kao sledecem. Z2 je isto dobar, sacekacu da vidim da li mu mozda baterija traje drasticno duze.

Otkud ti to hsv da vole Samsung? Oni su jedini koji rade in depth review od svih ostalih (jedino Anand radi jos, ali Anand je velika ekipa ljudi)... Pogle sve sta su rekli za Z1c i za Z2? Jel to znaci da vole Sony?

Sve lepo objasne i kazu tako i tako stoje stvari. Jaki su na recima, nije samo ono da kazu meh nego bas ubiju i kazu ocajno, katastrofa itd. Po meni tako i treba.

Otkud ti to hsv da vole Samsung? Oni su jedini koji rade in depth review od svih ostalih (jedino Anand radi jos, ali Anand je velika ekipa ljudi)... Pogle sve sta su rekli za Z1c i za Z2? Jel to znaci da vole Sony?

Sve lepo objasne i kazu tako i tako stoje stvari. Jaki su na recima, nije samo ono da kazu meh nego bas ubiju i kazu ocajno, katastrofa itd. Po meni tako i treba.

Da ali je s'curio vezan za wolfson/samsung pa je napljuvao zvuk iz snapdragon cipseta kao da je totalni krs a onda je malo promenio misljenje.

A erika je freak, svaka joj cast, zena a toliko vremena trosi oko IT-a :d

Mislim gotivim njihove testove i stalno slusam, citam ali mislim da umeju malo da preteraju :)

Ajde sad i ti reci da wolfson nije jedan od najboljih ako ne i najbolji na svetu? :) Mislim nisu ni on ni Erika u fazonu to ne valja to je to, oni to i dokumentuju i pokazu kako to izgleda :)

^^ pa kako ne bi trošila kada samo to radi.. ? to joj je i posao.. mislim mogla bi da izdvoji 6min da sredi nokte, ali šta je tu je ;)

Ajde sad i ti reci da wolfson nije jedan od najboljih ako ne i najbolji na svetu? :) Mislim nisu ni on ni Erika u fazonu to ne valja to je to, oni to i dokumentuju i pokazu kako to izgleda :)

Pa i jeste wolsfon najbolji ali vec neko vreme Snapdragon je smanjio razliku/priblizio se i realno zvuk je odlican samo sto proizvodjaci imaju nacin da to unaprede ili ne, G2 i Z1 recimo nemaju jak zvuk kao N3 jer je Samsung ocigledno povecao napon na izlazu a oni nisu, evo sada i M8 sa S801 postavlja nove standarde jer je izlaz mozda i jaci od ip5s uz sjajan kvalitet a pitanje je da li ce LG sa istim cipsetom imati tako jak zvuk (za Z2/S5 je moguce da hoce). Sa druge strane vecina ljudi ovo nece ni primetiti ali kad vec idemo u detalje.. :d

A za ostalo se slazem samo u M8 primeru su naveli 1-2 fotografije koje su ispale bas lose i posle toga 200 redova pljuvanja a za S5 mislim da bi se malo vise potrudili da naprave ok fotografiju mada tu i ne moraju mnogo da se trude jer S5 ima odlicnu kameru :)

[YOUTUBE]fLWJrRem-mw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]87dvjCkR7gU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa verovatno da ne bi morao da ga otvaras na svaki minut. Ako imas poziv javis se, ako te interesuje samo koliko ima sati pogledas. Tako da ta prica da je najveca glupost ne pije vodu.

Te preklopne maske su glupost, jer traće vreme. Uključujući i ovu.

G2 recimo nemaju jak zvuk kao N3

Nema jak zvuk? Uh ono tresti koliko je jako, ali ima bukvalno samo high i mid jake, a bass nema... S2 mi je bas onako imao potaman tu negde sve na sredini, pa sam doterivao i pojacavao sa V4A...

Nema jak zvuk? Uh ono tresti koliko je jako, ali ima bukvalno samo high i mid jake, a bass nema... S2 mi je bas onako imao potaman tu negde sve na sredini, pa sam doterivao i pojacavao sa V4A...

Pa nema jak kao N3 :) To sam i napisao, probao sam zvuk na G2 i ono je veoma glasno ali eto, ko ide u najsitnije detalje i testira preciznim metodama onda dodje do takvih podataka. Sustina je da se na nekim poljima mnogo napredovalo i da prosecan korisnik vise nece obracati paznju na neke ekstremne vrednosti kao na primer razlika od 20, 30ppi u ostrini displeja, malo glasniji zvuk itd.

Ali ako gsm arena test ''kaze'' da M8 ima brutalno glasan i cist zvuk.. ja im verujem i voleo bih da probam sve to sa nekim bas kvalitetnim bubicama :smoke:

Evo anandtest je dobar, svi ti M8 insta softveri ce biti pun pogodak za mnoge jer insta generacije vole sve to, selfije, razne efekte/filtere za drustvene mreze.. ja to mrzim ali sto se toga tice htc je ''ubo'' ali je problem sto konkurencija ima skoro sve to uz mnogo bolje kamere.

Poslednja izmena:
Ima prilike juče da ga držim u ruci pola sata.

Utisci:

- brz - baš, baš brz
- dot cover - odličan (manje smeta/lakše se skida nego Samsungov cover na Note 3/S4)
- refokus fotografija - interesantno ali ne znam koliko često potrebno.
- ostalo - već viđeno/ništa naročito

Ko ima prošlogodišnji model - upgrade je samo "because we can". Upgrade posle 2 godine ima punog smisla.

1522066_10203388662661086_1846635681_n.jpg

Generalni komentar. Mislim da su se bar načelno Samsung/HTC/Sony dogovorili da malo spuste loptu ove godine i da nam "objasne" da je FHD dovoljno (realno i jeste) da će flagship biti oko 5" i da ćemo za sledeći veliki pomak čekati nešto novo. Ja tipujem na neku super bateriju.

Na nasem tržištu ce ga reklamirati kao milje, "isto kao vaša baka, milje preko televizora".

Poslednja izmena:
Prvi low light test kamera : M8, S5, G2 Pro i Z2

Po mom misljenju mrtva trka izmedju S5 i Z2 mada ne zaostaje ni G2 Pro a i M8 se dobro drzi.

Test je izgleda radjen sa auto ISO pa ima razlika. Trebali su sve sa istim ISO podesavanjem.

Poslednja izmena:
Meni je malo neverovatno da čovek baca oba HTC-a i to sa kojih visina i da ne pukne i kao šlag na tortu,on predje kolima preko i ne pukne. To je nemoguće.
Baš sam gledao neki drugi klip,bacio je m8 na ekran i pukao je odmah,tako da mi je ovo nemoguće.

Uspeo sam nekako da nabavim M8 :) Prelep telefon, fantastično izrađen i mnogo lepo leži u ruci - nema boljeg kada su te stvari u pitanju. Stvarno je super što su izbacili polikarbonat na bokovima i napravili da bude skroz metalan, plus kako su lepo napravili taj ekstra gladak prelaz sa zadnje strane na bok - svaka im čast na tako komplikovanom proizvodnom procesu, tu su svakako razbili. Žurim sada negde napolje, uveče ću da prenesem još detalja. Evo vam par fotki da vam malo pravim zazubice :)

Prilozi

• IMG_9276.jpg
    IMG_9276.jpg
    721.5 KB · Pregleda: 199
  • IMG_9298.jpg
    IMG_9298.jpg
    743.7 KB · Pregleda: 197
  • IMG_9310.jpg
    IMG_9310.jpg
    779 KB · Pregleda: 198
Da li je neko nasao HQ slike one svetlije verzije? A zanima me i Gold.
Ako neko ima neka okaci link.

Poslednja izmena:
^ Hvala.

Vise mi se svidja ovaj sivi, pa i gold od tamnog jer nisu glossy izgleda, nemaju taj premaz, sta li je.

Nazad
Vrh Dno