I purchased my HTC One #M8 developer edition this morning... The Amber gold one. So yeah I will be reviewing this device
However I'm disappointed in the camera crap they have created. Well, François here explains it all!
https://plus.google.com/109625418534467664286/posts/9NmCKQ3VwWw
I have to say that I am severely irritated by this device and the camera they put on it with all those software gimmicks. Ugh. It will be fun when I review it as I make fun of it.
Your music library is organized by Artist, Album, Songs, Playlists, Genres, Podcasts or Folders (we don't see this option very often).
Otkud ti to hsv da vole Samsung? Oni su jedini koji rade in depth review od svih ostalih (jedino Anand radi jos, ali Anand je velika ekipa ljudi)... Pogle sve sta su rekli za Z1c i za Z2? Jel to znaci da vole Sony?
Sve lepo objasne i kazu tako i tako stoje stvari. Jaki su na recima, nije samo ono da kazu meh nego bas ubiju i kazu ocajno, katastrofa itd. Po meni tako i treba.
Ajde sad i ti reci da wolfson nije jedan od najboljih ako ne i najbolji na svetu?Mislim nisu ni on ni Erika u fazonu to ne valja to je to, oni to i dokumentuju i pokazu kako to izgleda
![]()
Pa verovatno da ne bi morao da ga otvaras na svaki minut. Ako imas poziv javis se, ako te interesuje samo koliko ima sati pogledas. Tako da ta prica da je najveca glupost ne pije vodu.
G2 recimo nemaju jak zvuk kao N3
Nema jak zvuk? Uh ono tresti koliko je jako, ali ima bukvalno samo high i mid jake, a bass nema... S2 mi je bas onako imao potaman tu negde sve na sredini, pa sam doterivao i pojacavao sa V4A...
Ako mislis na ovo..Da li je neko nasao HQ slike one svetlije verzije? A zanima me i Gold.
Ako neko ima neka okaci link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari