Šta je novo?

HTC One M8

Poslednja izmena:
+1000 o ovome pricam :)
Ali naravno lepo je imati to na telefonu i videcemo kako ce se pokazati. ako bude bas mogao dosta da izdrzi bice odlicno.
Ovo sto mi radimo je alternativa, naravno da je lakse sa jednim klikom to uraditi, ali davati tu razliku izmedju ta dva one-a samo zbog tog sto ovaj 2014 ima mod da cuva energuju je glupo

Sto je najveca fora ovo ce izgleda imati i stari One :D

Ma ionako kamere na telefonima ne valjaju nista...lepo telefon+fotoaparat

:d

Pa kome je bila vrhunska kamera na starom na ovom će mu biti još bolja (da PunisheR tebe gledam) :D

Pa dobro šta će ti kamera mislim imaš lep telefon... Pomislio bi...

Znači i dalje ostaje iPhone na nivou lepote i dobre kamere...

Zasto, sta fali Nokiji i Lumiji 1020...WP isto njesra kao i iOS, a sam telefon bolji

Pa u pitanju je samo broj aplikacija i njihov kvalitet..prednost jeste na strani iOSa, ali i na WPu se polako podize taj broj...a one najosnovnije i najpopularnije su tu koliko vidim

meni sve igre u glavi, ios uvek sve dobije prvi i na njemu najbolje radi. a kad pomislim da ni gw2 ne stignem da igram na kompu, a kamo li na mobilnom igre... onda isti mu đavo i wp i ios.

Igre...ja igram samo neke logicke i to pred spavanje da se uspavam :D Nije meni to neki reper toliki...mozda da igram ove fps, trkacke i sl. :D

Pa kome je bila vrhunska kamera na starom na ovom će mu biti još bolja (da PunisheR tebe gledam) :D

Pa dobro šta će ti kamera mislim imaš lep telefon... Pomislio bi...

Znači i dalje ostaje iPhone na nivou lepote i dobre kamere...

Snimanje klipova mi je odlicno, slikama i nisam nesto zadovoljan... Al' prednja kamera za SELFIJE je pristojna ahahah

Snimanje klipova mi je odlicno, slikama i nisam nesto zadovoljan... Al' prednja kamera za SELFIJE je pristojna ahahah

ovo nisi trebao da spomenes ni u sali.. pre neki dan sipam gorivo na pumpi i u traci pored bleji neki lik u kolima,kada se nisam sokirao.. lik vadi mobilni pocinje da se mrsti i slika selfije u kolima,doziveh i prenos blama i gadjenje.. gde ide ovaj svet :wall:

Igre...ja igram samo neke logicke i to pred spavanje da se uspavam :D Nije meni to neki reper toliki...mozda da igram ove fps, trkacke i sl. :D
ja sam držao 2.3.6 do pre pola sata zbog real racing 3 igre koju nisam upalio pola godine. pao mi mrak na oči kad nisam mogao da instaliram današnji free app of the day office na amazonu i instalirao sam ics. progledo sam.

šta mislite da li je unibody prednost ili mana? koliko je u stvari značajno to da bateriju može da menja korisnik s obzirom da će svaka baterija izdržati oko 2 godine, a posle toga se obično menja telefon? držanje dve baterije i menjanje je isto praktično kao i držanje eksternog punjača za dopunjavanje postojeće baterije. meni se unibody koncept sve više sviđa iako sam isprva bio gadljiv na njega.

Poslednja izmena:
ovo nisi trebao da spomenes ni u sali.. pre neki dan sipam gorivo na pumpi i u traci pored bleji neki lik u kolima,kada se nisam sokirao.. li vadi mobilni pocinje da se mrsti i slika selfije u kolima,doziveh i prens blama i gadjenje.. gde ide ovaj svet

Sala bratee, nisam uradio nijedan selfi majke mi :D Samo "drugarica" uzima fon zbog toga, kaze prednja kamera odlicna i fata veliki ugao, pa zato, i onda sam se setio da spomenem to xD

ja sam držao 2.3.6 do pre pola sata zbog real racing 3 igre koju nisam upalio pola godine. pao mi mrak na oči kad nisam mogao da instaliram današnji free app of the day office na amazonu i instalirao sam ics. progledo sam.

šta mislite da li je unibody prednost ili mana? koliko je u stvari značajno to da bateriju može da menja korisnik s obzirom da će svaka baterija izdržati oko 2 godine, a posle toga se obično menja telefon? držanje dve baterije i menjanje je isto praktično kao i držanje eksternog punjača za dopunjavanje postojeće baterije. meni se unibody koncept sve više sviđa iako sam isprva bio gadljiv na njega.
Ja sa sigurnoscu mogu da kazem da je meni baterija na S2 jci nakon 2,5 godine i dalje kao prvog dana...dobro ne bukvalno, ali nije izgubila vise od 5% ukupnog kapaciteta, 10% max i to je maksimum maksimuma, a nije toliko..voleo bih kad bih mogao da vidim ukupan broj ciklusa punjenja negde

Tako da unibody nije nikakva mana uospte...problem je jedino za one ljude koji nose po dve baterije, sto u tom slucaju ne mogu, ali sada postoje one prenosive baterije koje pune telefon u hodu za one kojima to treba

Unibody da, ali ne kao u slučaju One-a, gde je de facto nemoguće otvoriti telefon, već kao iPhone npr.

ili kao n4,n5 npr.. nije sakrivena baterija kao na htc one to jest moze i običan čovek da je promeni

15% 10 minuta? Daj meni na wifi izdrži bar 45 minuta na 40% osvetljenja...

Inace ovo sto je Dandy rekao to je i Sammy uradio... Dan dva izdrži, ali stand-by... Mislim stavi telefon pa isprobaj isključi net i pobi sve na telefonu sa greenify. Biće ti isto... Koristiš samo pozive i poruke... Eno drugar ima S2 gura nekad 3 dana bateriju... Isključen net, malo poziva, malo poruka...
pa ako ti sa 10% izdrzi 45 minuta, to znaci da ti sa 100% gura barem 7 i po sati... Stooo je malo nerealno... Nego, vidjecemo sjutra sta je tacno taj extreme power saving mode. Vidjeces da nije prosto gasenje konekcija i diming ekrana...
a moj Desire HD i sad gura po 3 dana, upaljen wifi kad god ga ima... Ali imam Anker 1500mAh baterije, i ipak je to sekundarni fon (mada i tada posle 3 dana bude bar par sati screen on time)
a kao da sad to možeš... ja ne mogu to ni sa 4" telefonom. realno, ako ćemo da pričamo o dimenzijama, sve do veličine starog iphone-a je ok. kad jednom pređe ekran 4" isto je a 4", a 5", a 5.5"
imam skoro 2 metra i duge noge, pa mogu da sjedim i vozim sa 4.7" inca telefonom u dzepu. I jos Desire HD u drugom dzepu :d
Jedino za obuvanje nekad bude problem...

pa ako ti sa 10% izdrzi 45 minuta, to znaci da ti sa 100% gura barem 7 i po sati... Stooo je malo nerealno...

15% :) i rekao sam bar 45 minuta ne nuzno i sigurno. Gura mi oko 4 4ipo sata sto mu dodje na to :)

ovo nisi trebao da spomenes ni u sali.. pre neki dan sipam gorivo na pumpi i u traci pored bleji neki lik u kolima,kada se nisam sokirao.. lik vadi mobilni pocinje da se mrsti i slika selfije u kolima,doziveh i prenos blama i gadjenje.. gde ide ovaj svet :wall:
electricsmartcar.jpg

Malo sam prošetao sada noću po ulici sa M7 i M8, slikao par fotki i snimio par klipova.
Zaključak, M8 pravi bolje slike. Da se razumemo, i dalje nisu ništa specijalno, ali je vidljivo poboljšanje.
Video je primetno bolji na M8 u mračnim uslovima. Pogotovo je impresivan 1080p 60fps mod i 720 slow-motion, koji rade odlično čak i pri uličnom osvetljenju.
Prednja kamera je isto bolja, vidi se da je 5 MP, u odnosu na 2 MP sa M7.

Zanima me sada kako će se pokazati po danu :)

Super. Svidja mi se to sto pricas za modove snimanja(slow mo 720p i 1080 60fps). A prednju kameru ne mogu da zamislim jer je i ova super.

Nadam se samo da im nije ostalo proslogodisnjih senzora koji imaju onaj purple tint, pa da i ovaj pokupi taj problem...

imam skoro 2 metra i duge noge, pa mogu da sjedim i vozim sa 4.7" inca telefonom u dzepu. I jos Desire HD u drugom dzepu :d
Jedino za obuvanje nekad bude problem...
i ja imam skoro 2 metra i duge noge za igranje, pa mi smeta cigla u džepu. celi život nosim cigle, ali nisam nikad pričao kako mi ne smetaju.

15% :) i rekao sam bar 45 minuta ne nuzno i sigurno. Gura mi oko 4 4ipo sata sto mu dodje na to :)

dodje tacno "bar 5 sati", sto je opet sampionski rezultat :d
a meni narocito tih zadnjih ~15% brzo ode, posebno kad sam u gradu (a tad je cesto upaljen LTE :) )... Zato ne mrdam nikuda bez externe baterije, life saver B)

bateriju držite između 10% i 90% da bi vam što duže trajala. meni postala praksa da nosim punjač sa sobom, i da dopunim gde mogu...

Ja problema sa baterijom nikad nisam imao, a fon koristim bez ikakve stednje(wifi/3g uvek on). Nasao sam savrsen spoj rom+kernel+fw i sad se bojim da bilo sta promenim da ne s****m bateriju xD

6 push emailova + skype allways on + 3g 16h od 24h. u tih 16h 2 sata dnevno minimalno radio (music player) + igre ili radio (music player) + tapatalk/ surf combo. još 2 sata surf/ tapatak/ igre van toga. bar 50 sms-ova i dva sata priče kombinovano skype na 3g, skype na wifi ili običan poziv. ne gura mi dan. moram dva puta da punim. mislim da bi mi lumia 1520 ili note 3 sastavili dan. ostalo teško da bi moglo da sastavi dan.

Ja sam došao u situaciju da mi je telefon skoro uvek na punjači kada sam u stanu... :d

Vrh Dno