Šta je novo?

HTC One M8

Nisam stigao sinoc, probacu posle. Imao sam neke obaveze.

Verovatno ce uspeti.

Imas poslednji S.ROM, HSE verziju. To je HTC 10 port sa A9 framework-om, mnogo bolje radi, ali tek kad ga debloat-ujes :D Dakle, steta sto ne odradi update za JW.

Sve je jasno za portove 10-ke, A9 se ne razlikuje puno od M8, u smislu portovanja, zato i bolje rade takvi romovi. Treba jos da se pegla.

Probao bih taj aokp samo ako je dobar skrol kao na sense, posto vec par nedelja ne mrdam sa modovanog stock-a, a i mrzi me posteno :D

Ima li ko problem sa vibracijom na kameri? Pocelo mi od CM roma, sad tako na svakom... u zavisnosti dje se fokusira, nedje ne prestaje da vibrira i skroz zamuti sliku

Каква вибрација? Немам то а и не знам како мислиш вибрација? Слике или физичка вибрација?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

fizicka vibracija, citav telefon vibrira i tako zamuti sliku. Ovaj bug bi sigurno odgovarao nekoj nimfomanki, ne bi vadila telefon iz dzepa haha

To je hardverski bug.

@Imotep95 Uspeo sam :)

To je hardverski bug.

@Imotep95 Uspeo sam :)

Sledece, pokusaj loga za cm14.
ce86876d89beda92eaa1a89a30d3e133.jpg

Uhvaticu ga kad tad...
52e7a542ea0b662074632d3d512670c2.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Cekaj, gore je CM14, na prvom ss-u?

Edit: CM13, sta pitam :)

@pera987 i ostali koji koriste onaj backup, je l' vam se greje telefon sa ElementalX thermal-engine.conf ? Podeseno je na performance.

Edit: CM13, sta pitam :)

@pera987 i ostali koji koriste onaj backup, je l' vam se greje telefon sa ElementalX thermal-engine.conf ? Podeseno je na performance.
Не. Мени све ради супер да оним твојим..

Ok onda :)

Za pocetak elementalx thermal-engine.conf i stock thermal-engine.conf flashable zip-ovi... :)

Prilozi

• thermal-engine-elementalx.zip
    174.3 KB · Pregleda: 18
  • thermal-engine-stock.zip
    174.3 KB · Pregleda: 20
За шта ће ми ово? :D

U pravu si. Dobro pitanje, nisam dodao da je za one koji imaju stock kernel.

Trajne promene bez upotrebe EXKM aplikacije.

1. ElementalX conf fajl, za one koji zele da se greje malo vise, tj. bolje performanse.
2. Stock thermal profil za one kojima se ne svidja grejanje/baterija.

Ko ima ElementalX ne mora nista da podesava. Moze u kernel manager-u da se promeni ili flesuje opet kernel.

U pravu si. Dobro pitanje, nisam dodao da je za one koji imaju stock kernel.

Trajne promene bez upotrebe EXKM aplikacije.

1. ElementalX conf fajl, za one koji zele da se greje malo vise, tj. bolje performanse.
2. Stock thermal profil za one kojima se ne svidja grejanje/baterija.

Ko ima ElementalX ne mora nista da podesava. Moze u kernel manager-u da se promeni ili flesuje opet kernel.
Trebace elementalx, ide zima, da grejemo ruke. [emoji23]

Haha bas tako. :D

Ako ne promenis do tada telefon. Ja ne planiram :D

Haha bas tako. :D

Ako ne promenis do tada telefon. Ja ne planiram :D
Bice tu m8, za backup sim, a i vcrs treba da bude cm14 test nadam se, dosta stvari su fix-ovali u source-u. [emoji120]

a08f4f1355a9bad5a4fbae4a84bd5958.jpg
058e4657acb146ed2b5e96918d119fdd.jpg
9dbbf250bfd91fbe695d848550d53cd4.jpg

DPI obavezno na 400 ili 440 :D

Svaka cast ljudima. Potrudili su se, nadam se da radi bolje.

Wifi i SIM ne rade?

Da, da. Lepo ce srediti M8, i nastaviti development sa novim HTC Nexus-ima :)

Khm dex2oat i art tweaks u novom LeeDroid build-u.

Uradio je onako kao sto sam mu napisao ;)

Poceo je bas da mi brljavi HTC... prvo ona vibracija u kameri, onda gasenje komplet telefona sa nebitno 10 ili 50% uz slikavanje sa blicom, sad je poceo da mi gubi signal zestoko, svi telefoni normalno hvataju meni no service... menjao karticu isto... da li je moguce da mu slickwraps folija smeta za antenu?

Sent from my HTC

Poceo je bas da mi brljavi HTC... prvo ona vibracija u kameri, onda gasenje komplet telefona sa nebitno 10 ili 50% uz slikavanje sa blicom, sad je poceo da mi gubi signal zestoko, svi telefoni normalno hvataju meni no service... menjao karticu isto... da li je moguce da mu slickwraps folija smeta za antenu?

Sent from my HTC
Није могуће, имао ја и не смета. Плус фолија не иде преко антене. Бар не она коју сам ја имао..

Pored njega imam jos par telefona u kuci i svi imaju mrezu jednako, ovaj ili nema uopste ili nedje uhvati 2g/e mrezu...

Sent from my HTC

Flesuj firmware ili RUU. Cisto da ga osvezis, svasta si flesovao.

A i poznato je da CM dira misc particiju.

Svasta sam flesovao i raznih romova probao isto je.. ruu nikad nisam a ni ne znam kako ide, ako bi mogao da mi pomognes oko toga zahvalan bih ti bio mnogo... ovo je postalo zestoko iritantno... pokusavao razne kartice, on nadje signal i sve to ali nece da se konektuje na mrezu...
f52087e818df2160ac40bb3c94de5df1.jpg
5a6b1e2202f6fad27fff9fbbcf35ae25.jpg
cbce724fd60f6247ede34cdf8c460c2a.jpg
17088c8b17d6a8ec3c3869f4fc0757b0.jpg
34971b1656446382f6076a5dcdfa5ffc.jpg
e7748e1731b2a103d1a6c5a7c87efaec.jpg
02bc97b7b3347f2f774cd14c28de139a.jpg

Sent from my HTC

Daj prvo fastboot getvar all :)

Ok, ako je 6.12.401.4 onda mozes po ovom uputstvu

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4671671

Brise sve sa telefona. Mozes da skines onaj zip u 3. koraku i preimenujes u 0P6BIMG.zip, onda stavis na SD karticu, udjes u bootloader i pustis ga da pdradi sve sam.

Fastboot metoda je brza, oko 5min traje flesovanje. Ova uz pomoc kartice zna da potraje. :)

Ne odgovorih ti jer to se bjese ono preko CMDa radi? Pa nijesam kuci no kad stignem da uradim... evo broj
1d0c8c575e6c825d8087e63c6372babe.jpg

Sent from my HTC

To je JW 7.5.0? Ne pomaze mi nista, jer je custom.

Da, preko cmd-a se radi. Imas iznad tvog posta link do uputstva. U prvom koraku tog uputstva, nalazi se link do potrebnih drajvera i fajlova.

U cmd-u napises fastboot getvar all

Trebaju mi CID i MID vrednosti.

Nazad
Vrh Dno