Šta je novo?

HTC HD2

sve pohvale za UD 3.0.1
furam ga vec par dana i jednom se desilo da nisam mogao da ga probudim iz standby-a, ali taj dan sam instalirao 20 aplikacija i drndao sve zivo tako da mu oprastam :)

i posle namestanja svega i svacega i dalje radi glatko, bas sam zadovoljan.
jedino sto meni nedostaje po defaultu je procenat za bateriju, ali to ce da ubace u sledecem updateu.

postoji i par problema sa default launcherom, ali koristim adw pa mi ne smeta.

preporuka :)

@peja` kolko ti traje baterija, uz neko normalno korishcjenje na tom build-u?
hvala.
-------------------------------------------------
@peja` Ok hvala!
znachi da bi uz normalno korishcjenje trebao da izdrzhi 2 dana! isto kao i winmo.

Poslednja izmena:
ne znam, nisam ga jos uvek normalno koristio :)
akao sam telefon po ceo dan...
juce sam ga skinuo sa punjaca u podne ili tako nesto, ceo dan drndao, instalirao sve zivo, wifi, probao skype, podesavao aplikacije, gps itd. i u 4am sledeceg dana je bio na 20%

evo coredroid

Prilozi

• snap20110220_145716.png
    snap20110220_145716.png
    62 KB · Pregleda: 89
Ima li neko preporuku za keyboard ona sa windowsa je mogla da kuca sms 2 puta brze, guta mi slova kad kucam sa dva prsta...

build je HD2 CoreDroid DHD V1.3

\reseno ...

Poslednja izmena:
Zaintrigirao me je ovaj telefon pa imam nekoliko pitanja za vas:

- Andorid i Win7 se mogu instalirati bukvalno kao na racunaru, kreiraju se particije na kartici i instaliraju se sistemi!?
- Funkcionalnost istaliranih sistema na kartici (Bluetooth, Radio, WiFi, GPS...)???
- Funkcionalnost sistema iz RAM-a???
- Nakon toga, kako se bira u koji sistem zelim? Da li se po restartu pojavi dualboot meni, restartuje se u poslednji bootovan sistem ili je potrebno da se pozove neki servisni meni iz koga se odabere sistem?
- Kada se podeli kartica od 16GB na pola, vide li oba sistema onu drugu particiju ili je sve sto vide njihova maticna particija.
- Da li na ROM-u ostaje oficijelni Win 6.5 kao treca opcija, ili se i on moze ubiti i pregaziti drugim sistemom?
- Da li su uspeli mozda u nekom ROM-u da omoguce 720p snimanje?

Verovatno postoje vec neki odgovori, ali ih je tesko naci u svoj ovoj masi postova
Hvala vam unapred.

Za sada to tako nije moguće, pitanje je i da li će biti moguće.
Trenutno jedini mogući dual boot je NAND WM 6.5.x, i Android sa SD. Moguć dual boot meni (čak je moguće istovremeno imati više različitih Android SD buildova)
WP7 mora iz NAND, i to kao jedini sistem.
Najavljeno je i: NAND Android, i WM 6.5.x sa SD.
Ja nisam video najave WP7 + Android, pitanje je da li će to biti moguće.

Da li postoji neki program da se dodeli ton zvona za odabranu osobu na Androidu?
Koristim RADFROID HD 3.1 bulid!
Hvala unapred!

Da li postoji neki program da se dodeli ton zvona za odabranu osobu na Androidu?
Koristim RADFROID HD 3.1 bulid!
Hvala unapred!

Trebalo bi da imas ringtone za svaku osobu pojedinacno kad udjes u imenik, editujes tu osobu i dodelis ringtone..

Izgeda da za 2-3 meseca koliko nisam pratio forum svi presli na nand android.Jel to znaci da je postao potpuno upotrebljiv(baterija,gps,wifi...),ako je tako dajte neki predlog koji od onih silnih sa xda ubaciti,voleo bih nesto kao sto je energy za wm(lep na oko i sa svim potrebnim).

Zaintrigirao me je ovaj telefon pa imam nekoliko pitanja za vas:

- Andorid i Win7 se mogu instalirati bukvalno kao na racunaru, kreiraju se particije na kartici i instaliraju se sistemi!?
- Funkcionalnost istaliranih sistema na kartici (Bluetooth, Radio, WiFi, GPS...)???
- Funkcionalnost sistema iz RAM-a???
- Nakon toga, kako se bira u koji sistem zelim? Da li se po restartu pojavi dualboot meni, restartuje se u poslednji bootovan sistem ili je potrebno da se pozove neki servisni meni iz koga se odabere sistem?
- Kada se podeli kartica od 16GB na pola, vide li oba sistema onu drugu particiju ili je sve sto vide njihova maticna particija.
- Da li na ROM-u ostaje oficijelni Win 6.5 kao treca opcija, ili se i on moze ubiti i pregaziti drugim sistemom?
- Da li su uspeli mozda u nekom ROM-u da omoguce 720p snimanje?

Verovatno postoje vec neki odgovori, ali ih je tesko naci u svoj ovoj masi postova
Hvala vam unapred.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=944288

@Trebalo bi da imas ringtone za svaku osobu pojedinacno kad udjes u imenik, editujes tu osobu i dodelis ringtone..

Neverovatno, ali nemam za mp3 melodiju, i to mi uopste nije jasno, ima sao one njegove bezvezne po difultu!

Poslednja izmena:
@Trebalo bi da imas ringtone za svaku osobu pojedinacno kad udjes u imenik, editujes tu osobu i dodelis ringtone..

Neverovatno, ali nemam za mp3 melodiju, i to mi uopste nije jasno, ima sao one njegove bezvezne po difultu!

kreiraj folder media>audio>ringtones na SD kartici i tu ubaci mp3 fajlove koje zelis da koristis za zvono.

Jos jedno pitanje: Imam instaliran nand Android, sve sam radio preko standrane procedure, znaci i magdlr, cr, itd.
Kako mogu da promenim radio rom, da li to ide preko magdlr ili? Pre je islo preko bootscreena, a sada nisam zapazio da mogu nekako opet da udjem u boot.
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje: Imam instaliran nand Android, sve sam radio preko standrane procedure, znaci i magdlr, cr, itd.
Kako mogu da promenim radio rom, da li to ide preko magdlr ili?

4. FLASH PREFERED RADIO (OPTIONAL)

For more information about compatible Radios go *HERE*

Flashing Via ActiveSync
1. Download your required Radio and rename the extracted file to RUU_Signed.nbh
2. Sync your phone with the PC
3. Run CustomRUU.exe from the Radio's Folder and follow the instructions (if one isnt included then download it *HERE*)

Flashing via MicroSD Card
Use same method as Flashing a Rom via MicroSD Card

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477

Znaci procedura je ista kao i kod WM, mislio sam da je drugacije posto sam ja uvek isao preko bootscreena, a sada nemam boot, vec se uvek ukljucuje magdlr 1.13. U svakom slucaju hvala.

drzis volume down i stisnes kratko paljenje.. nastavis da drzis volume down dok ti ne izadje tri-kolor ekran;) isto kao i pre, nista se nije menjaloo..

iGO i ndrive.

Moze, ali tek sutra. Linkovi su mi na poslu :)

Pronasao sam sve sto mi treba u medjuvremenu.

Nego muci li nekoga od Vas in call volume? Ogluvecu i ja i onaj sa kim pricam, sve je na MAX i mikrofon i zvucnik i ne reaguje volume control.

Poslednja izmena od urednika:
Imam isti problem... Kao i problem sa slusalicama, odnosno komandama na slusalicama koje trebaju da menjaju na sledecu pesmu, ne rade, pritiskam ali nista..

LJudi potrebna mi je mala(velika) pomoc.
Naime sta mi se desilo!
Povezao sam telefon preko USB-a, i virus mi je pojeo neke svari sa SD kartice (imam NAND ANDROID RAFDROID V3.1)
Ali kada udjem preko file menagera na telefonu, one su sve tu, znaci mogu da ih koristim, kao i igrice da igram, znaci tu je ceo gameloft folder, ali se kroz racunar ne vidi.
Sto znaci da sada ne mogu nijednu igricu da prebacim, kao ni muziku, slike, jer jednostavno te fajlove ne prepoznaje racunar, dok zip fajl rafdroid, lost dir, data, i jos neke prikazuje.
Da li mozete da me posavetujete sta da radim???
Hvala vam unapred!

Vrh Dno