Šta je novo?

HTC HD2

Core Droid HD V0.3
Navikao (navukao) sam se na Sense pa sta cu sad, zaboravio sam sve ostale ne-Sense buildove..
Probao sam neki dan taj Darkstone RAM pa i JDMS 1.6.2 ali nije to to :d

Core Droid HD V0.3
Navikao (navukao) sam se na Sense pa sta cu sad, zaboravio sam sve ostale ne-Sense buildove..
Probao sam neki dan taj Darkstone RAM pa i JDMS 1.6.2 ali nije to to :d

Ja pokušavam da se odviknem od Sense-a! JDMS 1.6.2 mi pomaže u tome! Uvek mi nedostaje par widgeta! Ali dobro, može i to da se nekako skrpi! :)

Btw, jel zna neko za dobar SMS widget, na foru onog iz Sensa? :D

Има LauncherPro ок виџет за смс, али ја за мејл никако да нађем нешто добро. Јел имам каква препорука, дакле неки виџет за мејл а да може да парира оном у Sense.

Нашао сам апликацију Pure Messenger Widget која више него успешно мења онај HTC виџет за мејл. Једино што ми сада задаје муке на овом JDMS 1.6.2 је синхронизација са фејсбуком. На било ком Sense рому је то ишло веома лако, али овај фабрички фејсбук клијент успева само да повеже контакте где су баш тачна имена и презимена као и она на фејсбуку, а ове остале није могуће ни ручно подесити. Да ли постоји нека алтернативна апликација која ће да заврши посао приближно лако као што је то у Sense? Конкретно мени треба сихронизација само слика, мада не би шкодило да се синхронизују и остали подаци :)

Зезнуто је када се човек навикне на Sense али мислим да ће ови RAM ромови бити вредни тог труда када се лепо испеглају :)

OK moram se malo vise pozabaviti sa njim probao sam ga na blic i stvarno leti :)
Jos jedno pitanje kako instalirati LauncherPro Plus preko ove free verzije u njumu? (Naravno mislim na narodnu verziju)

Unutra nije Launcher pro, već ADW launcher. Slobodno instaliraj taj Launcher Pro, snaći ćeš se.

Jel zna neko kako namestiti agps da radi na androidu ili kako namestiti region na gps-u. Negde sam to citao ali ne mogu za nadjem vise. Gps-u mi treba par minuta da me nadje sto mi je posle wm-a neprihvarljivo. Probao sam sa gps status-om ali ne bih rekao da se ista promenilo. Ima li neko savet?
Hvala...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Koju navigaciju koristis na androidu na hd2 ? Daj neke linkove?

Ja sam pre neki dan narucio kingmax 8gb class 10, jel ima iskustava sa njom?

Jel uspeo neko da namesti APN na "MDJ Froyo HD" ROM-u u telenor mrezi.

Do verzije MDJ Froyo HD 3.7 nisam imao problema sa Data connection medjutim posle te verzije nikako nisam uspeo da namestim APN.

HTC HD2

- ChuckyDroidROM
- 2.15.50.14

Sto vecu, po mogucstvu - 10

Не знам чему ово, када ту брзину телефон никако не може да искористи, тј разлика ће се приметити само када се подаци пребацују преко читача картица. А читао сам да су људи имали проблема са потрошњом у Андроиду са тим брзим картицама, тако да ето још један разлог да се уштеди или купи већи капацитет за исте паре.

Pozdrav svima.
Koristim Artemis 44 i svi android bildovi koje sam probao su imali potrosnju oko 5 mph. Sve je uglavnom radilo kako treba, ali nikada nisam mogao da probudim ekran iz stand by moda a da to ne traje barem 2 ili 3 sekunde. Da li neko moze da probudi ekran za 1 sekundu na nekom android bildu i koji rom koristi? Verujem da vreme budjenja ne zavisi od android bilda vec od wm roma. Imam karticu klase 6, tako da nije do kartice. Nije bitno da li koristim onu koju sam dobio uz telefon klase 2 ili ovu jacu, budjenje uvek traje 2 ili 3s. Naravno uvek formatiram karticu pre nego sto u nju ubacim novi bild i uvek pustim da telefon sam formira data.img.
Hvala unapred.

Meni budjenje bude skoro pa momentalno.. Nikada problem sa tim :)
Isto artemije, i nexus android rom.
A potrosnja izmedju 4-8.

Da li postoji neki program kojim se mogu zakljucati sms poruke na wm?

Nije ok.. Da bi ti baterija vise trajala, trebalo bi bar izmedju 5-8 da bude...

Hmm kako izvesti da bude izmedju 5-8? Nemoguce da je tako mala potrosnja sa upaljenim ekranom...

Nazad
Vrh Dno