kako radiš restart tri puta,restartuješ android pa ti uđe u wm pa ti opet pokreneš android i tako tri puta,ili nekako drugačije?
imam jedno prakticno pitanje.. meni jako bitno...
ne pitam za klasicne backup programcice, tipa pinbackup koji se baziraju na windows mobile sistemskim podacima za backup, to radi dobro tj. odlicno..
mene zanima postoji li neki one-click backup/recovery tool koji je baziran na manili i podesavanjima/podacima koje je kreirao/uneo korisnik?
posto ja imam usko povezan facebook i contacte, ukljucujuci i fotografije koje se sa fejsbuk profila automatski vezuju za imena i brojeve iz contact liste, zatim podesavanja i lozinke za youtube upload, fejsbuk, gmail...
pimbackup to ne cuva... jer cita iz windows mobile, a ne iz manile..
ako neko ima soluciju, voleo bih da je cujem...
voleo bih da stavim novi rom, ali da ne moras sve ponovo da podesavam i izgubim slike vezane za ljude sa contact liste, kao i sve ostalo?
Ali pitanje jel bas taj sw imao kad je izasao iz telenora.. Ovo je nebrandirana varijanta..
Ako neko ima HD2 iz Telenora a da nije flesovao nijedan ROM, pa ako moze da izvadi screenshot Software information stavke u podesavanjima telefona..
da, to bi bilo lepo... ili neko ako nije menjao rom uopste, a kontam takvih ovde nemaa i ne verujem da su svi iz telenora sa istim softwareom... uh... komplikacije... je*** ti taster! ma ni ja ne koristim tastere nesto, i bas danas ovo primetim, a kad od kako sam primetio ne mogu da zaboravim na to... zlo....
e da, jos jedno pitanje... nesto citam kao ako se sa hspl vrati na spl onda vise ne moze opet hspl, ko je uhvatio skontaceistina ili laz?
Ne mozes to promeniti u samom romu, vec moras instalirati neki od programa za podesavanje Today Screen-a. Trenutno je odlican Cookie Home Tab, a poslednja verzija je 2.0. Mozes i instalirati neki od romova koji vec imaju u sebi ovaj program!pozdrav drugari imam RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship rom, pa me zanima na desktopu one ikone programa ponudjenih za brzo ulazenje, ima ih 3 u redu a negdje sam vidio da ih ima 4 da li se to moze na ovom romu promjeniti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari