Šta je novo?

HTC HD2

takvi smeju
ti besplatni mislim

ne smes da kacis komercijalne programe koji su crackovani i sl.

Ljudi cisto da ostavim svoje utiske za one koji zele da flesuju radio ROM. Koristim najnoviji Miri's rom (v24) i probao sam radio rom 2.14 i 2.15 (izvucen iz evropske verzije najnovijeg ROM-a). Pre toga sam imao mislim 2.07 (uglavnom onaj koji dolazi sa 1.66 oficijalnim ROM-om).

2.07 - osrednja baterija, dosta slab prijem signala i zato cesto skace s mreze na mrezu.
2.14 - jako lose trajanje baterije (1 dan) ali zato najbolji signal
2.15 - odlicna baterija, osrednji signal, ali ne skace s mreze na mrezu (vrlo retko).

Moja preporuka za 2.15 (nakon 1.5h nakon punjenja baterija jos na 100% :))

Za android ne znam, niti me mnogo interesuje, a s obzirom na ogranicenost win7 mobile jos dugo cu ostati na wm 6.5 :)

to skace sa mreze na mrezu je zato sto si stavio network na automatic mozes da stavis na manual i na svoju mrezu pa se to nece dogadjati

Da, ali čim uradiš soft reset, vraća na Automatic. Tako je već nekoliko meseci, u svim 6.5.5 buildovima (valjda)

Sent from my HD2 using Tapatalk

to skace sa mreze na mrezu je zato sto si stavio network na automatic mozes da stavis na manual i na svoju mrezu pa se to nece dogadjati

Znam, ali vise mi odgovara 3G kad god moze. Nije strasno, praticu ga, lako je namestiti, pogotovo sto u comm manageru u ovom romu postoji "ukuvan" 3G autoswitch (koji ni inace nije problem instalirati). A to za automatsko vracanje nakon soft reseta nisam znao :trust:

Znam, ali vise mi odgovara 3G kad god moze. Nije strasno, praticu ga, lako je namestiti, pogotovo sto u comm manageru u ovom romu postoji "ukuvan" 3G autoswitch (koji ni inace nije problem instalirati). A to za automatsko vracanje nakon soft reseta nisam znao :trust:

Lepo instaliras bandswitch i pamtice ti sta si stavio a i preko njega mozes da menjas da li je sa ili bez 3g ukljucujuci i vremenski period koliko je 3g ukljucen sto moze da bude jako prakticno, recimo ukljuci 3g na deset minuta dovoljno da se pogleda ono sto je potrebno na internetu ili skine youtube klip i onds ce sam da vrati 2g. Takodje moze da iskljuci internet konekciju nocu i time produzi trajanje baterije

E ppl, vratih se na win posle par dana na androidu, i ne mogu da nadjem gde bese network counter na njemu :S
Dajte neki hint :p

Lepo instaliras bandswitch i pamtice ti sta si stavio a i preko njega mozes da menjas da li je sa ili bez 3g ukljucujuci i vremenski period koliko je 3g ukljucen sto moze da bude jako prakticno, recimo ukljuci 3g na deset minuta dovoljno da se pogleda ono sto je potrebno na internetu ili skine youtube klip i onds ce sam da vrati 2g. Takodje moze da iskljuci internet konekciju nocu i time produzi trajanje baterije

Hvala na savetu, probacu. Jedno pitanje: da li postajem nedostupan u momentu prebacivanja kao kada on sam menja mrezu? Data connection gasenje zvuci korisno. Nisi primetio povecanu potrosnju baterije nakon upotrebe ovog programa (on ocigledno mora da ima svoj proces u pozadini i da proverava vreme ako treba da gasi konekciju).

Hvala na savetu, probacu. Jedno pitanje: da li postajem nedostupan u momentu prebacivanja kao kada on sam menja mrezu? Data connection gasenje zvuci korisno. Nisi primetio povecanu potrosnju baterije nakon upotrebe ovog programa (on ocigledno mora da ima svoj proces u pozadini i da proverava vreme ako treba da gasi konekciju).

Potrosnja nije povecana, winmo ima sistemski tajmer koji se koristi za te svrhe. Naravno da si nedostupan tih par sekundi dok traje prebacivanje. Takode moze i da gasi idle konekcije u odred****m vremenskom intervalu.

Hvala, definitivno cu probati :)

E ppl, vratih se na win posle par dana na androidu, i ne mogu da nadjem gde bese network counter na njemu :S
Dajte neki hint :p

Ne postoji built in, mora da se instalira

@ thepace
Jel to znači da bandswitch ne instalira rezidentni proces, koji je uvek aktivan?

21681 energy leo sense2.5. Cookie 2.0 oct 14
Koristim ovaj Standard Energy Rom u kombinaciji sa 2.12.50.02 Radiom

osvetljenje je na auto, iskljuceni svi zvukovi nepotrebni, update na svemu ili rucno ili jednom u 24h
dakle nema preterano na sta da vuce
Obavio danas 2 razgovora po 2 minuta maximum i primio 2 sms-a
3x usao na net po 3-5 minuta da proverim rezultate neke na livescore-u
i baterija od 1 popodne kad sam ga skinuo sa punjaca do 12 nocas pala na 45%
po meni je to previse
znam da Energy ne stedi na bateriji,ali ovo nije zdravo za normalno koriscenje fona
Fon je star maximum metar dana...znaci nema sanse da je izakana baterija

Ima li neko ovakvu sitauciju i sta predlazete
Koristi li neko Energy ovde... posto vidim da je vecina na artemisu

@ thepace
Dobro, a postoji li rezidentni proces ili ne?

Ne postoji built in, mora da se instalira

@ thepace
Jel to znači da bandswitch ne instalira rezidentni proces, koji je uvek aktivan?

Da, setih se i nadjoh izleceni app te nemene.. Ako nekom treba, pm ;)

@ thepace
Moze i bez dodatnog procesa. CHT Scheduler (ne koristim ga, ali sam probao).

kibiceru.. taj "tapatalk" vozis sa androida?
cenim da ne postoji winmo port?

postoji li (i kako se zove) neka aplikacija slicna tom tapatalku , ali za winmo telefone..
po onome sto sam procitao na tapatalk sajtu, deluje mi korisno i zanimljivo

Čekaj, pa Tapatalk to ima !?

Помоћ

Поздрав људи. Баш сте се расписали, па да не бих морао баш све да читам, јел може мали пресек, шта да радим, шта је актуелно сад итд.. Такође ме занима опција андроида, шта мислите о томе... Навикао сам се већ јер имам samsung i7500..

Унапред хвала :D

Поздрав људи. Баш сте се расписали, па да не бих морао баш све да читам, јел може мали пресек, шта да радим, шта је актуелно сад итд.. Такође ме занима опција андроида, шта мислите о томе... Навикао сам се већ јер имам samsung i7500..

Унапред хвала :D

treba ti manje od pola sata da sve procitas, tako da... CITAJ :)

Jel vam se desavalo da vam izbaci "Installation of cab was unsuccessful"?
Sve normalno radilo dok nisam probao android, koristio ga bez instaliranja novih aplikacija i kad sam se vratio u win ne mogu pokrenuti ni jednu aplikaciju sa kartice niti mogu instalirati nove (ni sa kartice ni sa mem. telefona).
Formatirao karticu ali i dalje nece ni jedan cab da instalira... Posle reseta telefona sve radi normalno...

Vidim da se mnogi zale ali nigde resenja...

Jel vam se desavalo da vam izbaci "Installation of cab was unsuccessful"?
Sve normalno radilo dok nisam probao android, koristio ga bez instaliranja novih aplikacija i kad sam se vratio u win ne mogu pokrenuti ni jednu aplikaciju sa kartice niti mogu instalirati nove (ni sa kartice ni sa mem. telefona).
Formatirao karticu ali i dalje nece ni jedan cab da instalira... Posle reseta telefona sve radi normalno...

Vidim da se mnogi zale ali nigde resenja...

Meni se to desava ponekad, i nema veze sa androidom u to sam siguran, jer je pocelo jos pre nego sto se i pojavila mogucnost da se pokrene android. Dovoljno je retka pojava da tome nisam ni pridavao paznju

Meni se to desava ponekad, i nema veze sa androidom u to sam siguran, jer je pocelo jos pre nego sto se i pojavila mogucnost da se pokrene android. Dovoljno je retka pojava da tome nisam ni pridavao paznju

Опа, стигао сам до 80 и неке, али сад сам прочитао подигао си АНДРОИД :D ?

Јел то неки дефектни или фул андроид и која верзија?

Nazad
Vrh Dno