to skace sa mreze na mrezu je zato sto si stavio network na automatic mozes da stavis na manual i na svoju mrezu pa se to nece dogadjati
Znam, ali vise mi odgovara 3G kad god moze. Nije strasno, praticu ga, lako je namestiti, pogotovo sto u comm manageru u ovom romu postoji "ukuvan" 3G autoswitch (koji ni inace nije problem instalirati). A to za automatsko vracanje nakon soft reseta nisam znao :trust:
Lepo instaliras bandswitch i pamtice ti sta si stavio a i preko njega mozes da menjas da li je sa ili bez 3g ukljucujuci i vremenski period koliko je 3g ukljucen sto moze da bude jako prakticno, recimo ukljuci 3g na deset minuta dovoljno da se pogleda ono sto je potrebno na internetu ili skine youtube klip i onds ce sam da vrati 2g. Takodje moze da iskljuci internet konekciju nocu i time produzi trajanje baterije
Hvala na savetu, probacu. Jedno pitanje: da li postajem nedostupan u momentu prebacivanja kao kada on sam menja mrezu? Data connection gasenje zvuci korisno. Nisi primetio povecanu potrosnju baterije nakon upotrebe ovog programa (on ocigledno mora da ima svoj proces u pozadini i da proverava vreme ako treba da gasi konekciju).
E ppl, vratih se na win posle par dana na androidu, i ne mogu da nadjem gde bese network counter na njemu :S
Dajte neki hint![]()
Ne postoji built in, mora da se instalira
@ thepace
Jel to znači da bandswitch ne instalira rezidentni proces, koji je uvek aktivan?
Sent from my HD2 using Tapatalk
@ thepace
Dobro, a postoji li rezidentni proces ili ne?
Ne postoji built in, mora da se instalira
@ thepace
Jel to znači da bandswitch ne instalira rezidentni proces, koji je uvek aktivan?
ne postoji nista slicno tapatalk-u za wm.. *** i ja se ubih trazeci
Čekaj, pa Tapatalk to ima !?
Na verziji za iphone 1.91 imam samo da ide na zadnju stranu i da ide na zadnju poruku?
Поздрав људи. Баш сте се расписали, па да не бих морао баш све да читам, јел може мали пресек, шта да радим, шта је актуелно сад итд.. Такође ме занима опција андроида, шта мислите о томе... Навикао сам се већ јер имам samsung i7500..
Унапред хвала![]()
treba ti manje od pola sata da sve procitas, tako da... CITAJ![]()
Jel vam se desavalo da vam izbaci "Installation of cab was unsuccessful"?
Sve normalno radilo dok nisam probao android, koristio ga bez instaliranja novih aplikacija i kad sam se vratio u win ne mogu pokrenuti ni jednu aplikaciju sa kartice niti mogu instalirati nove (ni sa kartice ni sa mem. telefona).
Formatirao karticu ali i dalje nece ni jedan cab da instalira... Posle reseta telefona sve radi normalno...
Vidim da se mnogi zale ali nigde resenja...
Meni se to desava ponekad, i nema veze sa androidom u to sam siguran, jer je pocelo jos pre nego sto se i pojavila mogucnost da se pokrene android. Dovoljno je retka pojava da tome nisam ni pridavao paznju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari