U Desire temi ima ljudi koji su koritili usluge nekog od tih sajtova, i to uspešno.
U vezi navigacija:
Moguće je instalirati i iGO8 i Primo, a da oba koriste isti Content folder, i to je verovatno najbolja kombinacija.
Po meni, Primo ima lepši interfejs, logičnije menije. Ali, za sada, u punoj rezoluciji može raditi samo u landscape modu (čeka se dorada data.zip fajla i za portrait).
iGO8 radi u oba moda u punoj rezoluciji, orjentacija se može birati iz samog softvera.
Naravno, postoji i Garmin, i mesta gde je nezamenljiv (Makedonija)
Da, razumem te.
Mislim da su moguće oba načina.
Moj način:
Primo sadrži Content folder, i u njemu sve.
iGO8 kod mene nema Content folder, ali i da ga ima, ne čita ga.
U sys.txt za iGO8 ubaciš:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
content="%SDCARD%/Primo/content"
Na iGO8 koristim Gurjon skin, i on je u /Primo/content/skin folderu (tu se nalze i skin fajlovi za Primo).
Lang fajlovi za oba softvera su u /Primo/content/lang folderu.
bonus pitanje: igo8.. ne mogu da se setim/nadjem na koje dugme se vrsi prebacivanje iz landscape/portrait mod i obrnuto... posto igo8 ne koristi g-sensor da to sam odradi, mislio sam rucno, ali sam zaboravio tacno gde je ta opcija... moza mala pomoc?
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[folders]
app="storage card/iGO8"
[interface]
skin="ui_igo8"
vga=1
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[rawdisplay]
autoconfig=1
highres=0
driver=GDI
[loading]
show_statustext=0
show_progressbar=0
progressbar_x=0
progressbar_y=220
[navigation]
show_current_city=1
show_countrychange=1
[sound]
queue_length=200
[tts]
tts_buffer=131072
announce_exit_directions=1
tts_logics=3
priority="HIGH"
always_say_road_names=1
[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
tts_min_ready_wav="1"
tts_getaway_time="100"
sound_q_length="200"
no_file_cache="0"
cache="1024"
najgora moguća ideja.da li je neko zainteresovan da predlozimo autoru artemis rom-a (sa xda) da nam dostavi sablon na engleskom za sav tekst da uradimo/prevedemo artemis na srpski tj. uradimo lokalizaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari