hehehe
pa onda je za tebe pre ta nokia 3310, mislim... za njega ne mozes da sumnjas dal' jeste ili nije telefon... toliko je ocigledno
sto se tice hd2, u novembru se i pojavio na trzistu cini mi se, a ti si brze bolje pozurio da ga kupis dok je bio 50% skuplji nego sad (ima se, moze se - sta smo bese rekli?

) ali na stranu *******cija, prvi modeli su i imali probleme, uglavnom softwerske prirode... izlazili su od onda i oficjelni update-ovi firmwarea/rom-a , a i ovi cooked...
a i zasto ne bih rekao coveku da ne zna da ga koristi... mozda sam i u pravu? ne znam zasto, ali uglavnom jesam... lepo sam mu rekao, ili je naleteo na neispravan telefon (baksuz) ili mu tesko pada koriscenje telefona koji to ustvari nije (nije samo)... zbog drugacijeg pristupa celoj prici...
eto, ja nisam imao svoj, ali sam vidjao kod ljudi (i imao priliku da isprobam) winmo uredjaje koji su se isprva prodavali kao pocketpc i nisu uopste imali gsm podrsku... bese to jos daleke 2001/2002... gsm radio su dodali tek kasnije, da bi usli u trku sa mobilnim telefonima... u osnovi winmo platforme, onako kako je i zamisljena na pocetku je pocketpc okruzenje... sve ostalo je bonus... verovatno robuju tim korenima, sto se i danas oseca (a mnogima i smeta, koliko vidim)...