nisu oni zasrali nista, nego si ti baksuz
ili si dobio neispravan telefon, ili ne znas da ga koristis
U pravu si CARE ne znam da koristim telefon, cujem htc organizuje letnje kampove

vladavanje vestinama koriscenja HD2 "dzepnog kompjutera":
Nisam ja baksuz nego je pola neta preplavljeno pitanjima ljudi vezano za problem koji ja imam, pogledaj malo.
na kraju krajeva, rekoh ja... to nije telefon, nego na prvom mestu dzepni kompjuter pa onda telefon... takva je filozofija, to sto bi HTC hteo da pomiri i fensi paljevine i ozbiljne ljude i napredne korisnike je vec nesto drugo ($$$$)... ako ti se ne svidja, ti kupi nesto drugo...
Nije nego je smartphone ali opet ne znas ti sta je to jer da znas ne bi to ni rekao na prvom mestu u ovakvom kontekstu.
A tebi radi jer te niko ni ne zove, kupio si ga jer si PALJEVINA? :wave: Bitno je da sija...
Posto mi je telefon potreban za poslovnu primenu prevashodno zbog postojanja winMO na njemu, microsoft exchange servera i potrebe da uz sve to uklopim stalno zivkanje kako landline tako i voip korisnika NARAVNO DA SAM ODLEPIO jer ne radi.
Ti ne bi?
Mislio sam ovde razmenjujemo utiske o telefonu? Da sam procitao necije iskustvo kao moje sigurno ne bih tako lako odlucio da uzmem ovaj telefon.
meni radi odlicno, iako signal varira u jacini (za kraj u kome zivim, sasvim normalna stvar.. dosta ljudi ima problema sa variranjem snage signala u centru grada, sto nije ni cudo - koliko su antena nabili po okolnim zgradama za wifi i ostale mobilne provajdere)... bez obzira na sve uvek sam dostupan
Meni signal ne varira on je konstantno dobar samo sto nisam dostupan >
Za sve koji budu imali slican problem a tebi xwolf ce zatrebati isto, problem je u sim kartici, jedno od resenja NIJE da se stavi u GSM ONLY mode, koja je svrha onda ovog telefona? SIM KARTICA MORA DA SE ZAMENI.
ti bagovi o kojima pricas, ja ne vidim ni jedan... mrtvi pikseli su bad luck, nisam to reklamirao samo zato sto me mrzi da cekam mesec dana da mi ga vrate sa servisa (uz rizik da dobijem obrazlozenje da uredjaj nije pokvaren i da 2 m.pixela se ne smatraju kvarom vec tolerancijom tehnologije) a u osnovi mi ne smeta...
to sto ti imas mrtve piksele je TVOJA greska, sto nisi gledao telefon u radnji? Lepo pise u garanciji da je kupac duzan da pregleda telefon zajedno sa prodavcem.
Da nema bug-ova to nije tacno da je prelep jeste tacno.
unequal77
Artemis ROM v30.0. Moj Radio Rom je 2.10.50.28_2
hvala probacu, inace imam v29.5 a radio je 2.12... jedno je vreme radio a posle opet sve po starom.
Problem je i u samom telefonu i u sim karticama Telenora, tako bar kaze ovlasceni servis HTC,moguce resenje je da se zameni kartica.