Šta je novo?

HTC HD2

Taj program ne moze i nece da ti zezne nista - bar ja nisam cuo da je ikom ista slicno uradio, a garanciju neces izgubiti jer ti ne instaliras nikakav kuvani ROM ili nesto slicno zbog cega se gubi garancija.

samo vodi racuna sta prvo instaliras...znaci prvo program pa editor...
a kad brises prvo editor pa program..

Ok, hvala.

@zver, hvala na savetu. video sam ovaj Leo Cpu Speed ranije na xda ali nisam se usudio da petljam a i nisam mislio da moze da se radi underclock. nego zanima me, ako si ga probao, jel radi samo na punjacu, posto overclock vidim radi samo na punjacu i drugo, imam instaliran chainfire TG01-D3DM i Turbo3D-3.0. jel smeta tu petljanje oko autoscalinga.
danas sam ponovo probao primo na auto punjacu i nije dolazilo do pregrevanja doduse nije bas bila vrucina, fon je bio u senci i nije bilo onog: preracunavam, nego sam samo pratio trasu.
ako bi ova fora sa underclockom bila bezbedna, probao bih i to.

TrakAx program radi samo na 240x320,640x480 a na ovom fonu nece,razumljivo jer ne postoji podrska za 800x480.Ima li neke alternative?
Posted via Mobile Device

@zver, hvala na savetu. video sam ovaj Leo Cpu Speed ranije na xda ali nisam se usudio da petljam a i nisam mislio da moze da se radi underclock. nego zanima me, ako si ga probao, jel radi samo na punjacu, posto overclock vidim radi samo na punjacu i drugo, imam instaliran chainfire TG01-D3DM i Turbo3D-3.0. jel smeta tu petljanje oko autoscalinga.
danas sam ponovo probao primo na auto punjacu i nije dolazilo do pregrevanja doduse nije bas bila vrucina, fon je bio u senci i nije bilo onog: preracunavam, nego sam samo pratio trasu.
ako bi ova fora sa underclockom bila bezbedna, probao bih i to.
i ja imam Turbo3D-3.0, underclock je bezbedan, i naravno, ne treba ti punjač da bi radio. samo probaj, videćeš koliko je hladniji mob kada uradiš underclock + navigacija.

Najzad i ja uzeh ovaj telefon.
Zamolio bih za linkove ka Igo-u ( mape naravno, i kako se brise CoPilot a instalira Igo) kao i za par foruma za download, naravno na PM
Pozzzzzzzz!

Nije li to obrnuta logika - loš softver kompenzuješ drugim (takođe lošim) softverom?
Razvoj TCPMP plejera je prestao pre 3 godine, minimum.
Probaj Core player (nije free). DivX sa titlom klizi bez problema, sa sve softverima u pozadini

Колико ја знам Core player нема подршку за титлове, да бих гледао филм са титлом у њему ја морам да налепим тај титл директно у видео фајл.

moram malo da reklamiram, ako nekog zanima HD2, imam ja na prodaju, pa se javite :)

mozda je vec bilo.. kako da zatvaram programe? klikom na x mi se samo minimizuju.

Poslednja izmena:
sa tim sam upoznat al mislim da sam negde procitao nesto u fazonu da negde ima da se podesi da se dugim pritiskom na x skroz zatvaraju programi...ili tako nesto

project: serbian manila qwerty keyboard (aka SMQK :) )

verovatno vas je nervirala default WWE manila qwerty tastatura zato što:

1. sadrži gomilu nepotrebih karaktera, kao na primer taster 'a' koji sadrži 9 dodatnih karaktera od kojih mi koristimo samo 1
2. 'domaća' valuta € se nalazi u dodatnim simbolima, a $ karakter koji je odmah dostupan retko koristimo
3. ne postoji mogućnost da se ukuca đ/Đ

ova 3 problema su me toliko iritirala, da sam rešio da "popravim" default manila qwerty tastaturu, i da otklonim sva 3 problema, i učinim je prihvatljivom nama srbima :)

u zip-u se nalaze 2 fajla koja je neophodno prekopirati na mob u "\windows" folder. međutim, pre nego što to uradite, bekapujte ta 2 fajla sa mobilnog na pc u slučaju da sam nešto zeznuo. kada ste bekapovali i uradili overwrite postojećih, restujte mobilni i testirajte manila tastauru.

voleo bih da čujem kako radi, kako ste zadovoljni, i predlog šta bih još mogao da možda doradim. za sada se ne bih bavio ćirilicom, mada bih uz dosta slobodnog vremena mogao i da uradim komplet ćirilicu.

napomena: ovo je testirano sa HD2, međutim, verujem da radi na svim winmo manila 2.5 UI. voleo bih da mi neko javi da li je uspeo da je iskoriti i na drugim htc manila 2.5 mobilnima.

Prilozi

• SMQK.zip
    3.8 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Uzeo sam danas HD2 i kako vidim zadnja verzija Skype za windows je 3.0 ili ja gresim? Ima li neko iskustva sa CoPilot Live v8, jer sam pokusao danas da kupim licencu ali mi traze neki promotional code. Pri paljenju telefona i aktiviranju trial perioda nisam video da je datum bio na januaru i kad sam posle podesio tacan datum, ode trial.

mislim da skype za win mo vise ne postoji..ukinuli su ga
a u vezi navigacije preporucio bih ti igo 8

zadnja verzija je Skype 3.0.0.256
može se naći na netu, u potpunosti funkcioniše.

Hvala za preporuku za Igo 8 ali ja zivim u norveskoj. Gledao sam na njihovom sajtu i mape norveske su iz 2008 a opstina u kojoj zivim je menjala nazive ulica pre par godina. Tek pre nekoliko meseci je Garmin osvezio svoje mape ovde. Pre nego sto sam zeznuo sa datumom, probao sam CoPilot i video da prepoznaje ulice. Imam pitanje u vezi divx plejera sa mogucnoscu pustanja prevoda. Da ne bih ponavljao pitanje, pregledao sam forum koliko sam mogao i instalirao tcpmp player ali je slika zelena i vec dva puta mi je blokirao telefon pa je usledio restart. Da li trebam da instaliram neke kodeke i dali ima neka alternativa ovom plejeru?
Pozz

Hvala za preporuku za Igo 8 ali ja zivim u norveskoj. Gledao sam na njihovom sajtu i mape norveske su iz 2008...

Hm, ja za iGo imam mapu Norveške 2009.06 (by Tele Atlas), a vjerovatno postoji i novija, nego nisam skidao mape odavno.

Hvala za preporuku za Igo 8 ali ja zivim u norveskoj. Gledao sam na njihovom sajtu i mape norveske su iz 2008 a opstina u kojoj zivim je menjala nazive ulica pre par godina. Tek pre nekoliko meseci je Garmin osvezio svoje mape ovde. Pre nego sto sam zeznuo sa datumom, probao sam CoPilot i video da prepoznaje ulice. Imam pitanje u vezi divx plejera sa mogucnoscu pustanja prevoda. Da ne bih ponavljao pitanje, pregledao sam forum koliko sam mogao i instalirao tcpmp player ali je slika zelena i vec dva puta mi je blokirao telefon pa je usledio restart. Da li trebam da instaliram neke kodeke i dali ima neka alternativa ovom plejeru?
Pozz

Скини ову верзију, овде је све унапред подешено што се титлова тиче

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951&highlight=tcpmp

Dali zna netko zasto video rekorder jednom snima 29fps a drugi puta 12fps,pri istim podesenjima,otvorenim programima i istom kloku procesora.Zvuk je jednake kvalitete u oba slucaja.Kako povecati storage memoriju stalno je 10-20mb.Kod downloada nekada se privremeno koristi i ta memorija a ista se brzo popuni?
Posted via Mobile Device

Da li je neko kupovao masku za ovaj telefon? Ako jeste, gde, koja je cena i da li je tesko promeniti je?
Posle nekoliko ispadanja na beton maska je u prilicno losem stanju.

Srecom, ekran je bez i najmanje ogrebotine.

Poslednja izmena:
A sta je "maka"? Jel mislis na okvir oko ekrana? I meni ima jednu tacku, mogao bih i ja da zamenim.

A sta je "maka"? Jel mislis na okvir oko ekrana? I meni ima jednu tacku, mogao bih i ja da zamenim.

Bas tako, plastican okvir oko telefona. Samo sto je moja izbrazdana i oguljena na 2-3 mesta od udarca u beton.
Al neznam dal ima negde da se kupi original da je zamenim. I koji bi ovlasceni servis to mogo da odradi. Pomoc bi mi dobro dosla.

Pozdrav svima , sad sam nabaso na ovu temu ... Telefon moram kupiti i zanima me ako neko moze da mi kaze koliko se krecu cene kod nas, vidim na mobsve. da je 430e . Ako neko moze da potvrdi da li za te pare moze da se nadje .

Nazad
Vrh Dno